Αποστολέας Θέμα: Nakajima Ki-115 Tsurugi  (Αναγνώστηκε 3915 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αγριος Αετος

• Scale 1/72
  • *
Απ: Nakajima Ki-115 Tsurugi
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:51:58 μμ »
Οκ, Παναγιώτη.
Όχι, ειλικρινά, τί λάθη βλέπεις;
Για παράδειγμα, η τρύπα στο cowling είναι τελείως λάθος. Μοιάζει σαν να έχει γίνει από αντιαεροπορικό. Που θεωρητικά θα έπρεπε να έχει κατεβάσει το αεροπλάνο. Αν είχε γίνει στο έδαφος, θα ήταν με τι; Μπαζούκα; Αν έχει γίνει με οποιοδήποτε πυροβόλο θα έπρεπε να είχε τιναχτεί η μηχανή στον αέρα. ʼρα δεν έχει νόημα να έχει τρύπα μόνο το κάλυμα.
Τα ίδια και με τη τρύπα πίσω από το hinomaru στο fuselage.

Να πούμε ότι είναι παρατημένο αεροπλάνο και ότι έχει αρχίσει να σαπίζει; Ε, δεν θα ήτανε τα χρώματα τόσο καθαρά.
Γενικά καλή δουλειά τεχνικά, αλλά κατά τη γνώμη μου όχι αληθοφανής.
Το πρόβλημα για μένα είναι ότι προσπάθησε να βάλει περισσότερα απ όσο έπρεπε για να κάνει το μοντέλο ενδιαφέρον.

Θυμάμαι κάποτε σε μια έκθεση της IPMS στην Αθήνα κάποιος είχε κάνει ένα ενδιαφέρον διόραμα με υποβρύχιο να κάνει επείγουσα ανάδυση με το μισό έξω απ το νερό, και να έχει βάλει στο κατάτρωμα ναύτες και πλήρωμα να πετάνε σκοινιά σε ναυαγούς. Ε, δε γίνονται και τα δύο ταυτόχρονα.

Αυτά από μένα. Καλό μοντελάρισμα.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: Nakajima Ki-115 Tsurugi
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 07:59:53 μμ »
Παράθεση
Για παράδειγμα, η τρύπα στο cowling είναι τελείως λάθος. Μοιάζει σαν να έχει γίνει από αντιαεροπορικό. Που θεωρητικά θα έπρεπε να έχει κατεβάσει το αεροπλάνο. Αν είχε γίνει στο έδαφος, θα ήταν με τι; Μπαζούκα; Αν έχει γίνει με οποιοδήποτε πυροβόλο θα έπρεπε να είχε τιναχτεί η μηχανή στον αέρα. ʼρα δεν έχει νόημα να έχει τρύπα μόνο το κάλυμα.
Τα ίδια και με τη τρύπα πίσω από το hinomaru στο fuselage.

Να πούμε ότι είναι παρατημένο αεροπλάνο και ότι έχει αρχίσει να σαπίζει; Ε, δεν θα ήτανε τα χρώματα τόσο καθαρά.
Γενικά καλή δουλειά τεχνικά, αλλά κατά τη γνώμη μου όχι αληθοφανής.
Το πρόβλημα για μένα είναι ότι προσπάθησε να βάλει περισσότερα απ όσο έπρεπε για να κάνει το μοντέλο ενδιαφέρον.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Δεν εχω να προσθεσω τιποτα!!
Ο Γιωργος (gkontog) θα τα καταφερει καλυτερα!!
Καλη αρχη στην κατασκευη της 'σαυρας' σου Γιωργη!! ::icon_thumright::

::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Tags: ki-115 tsurugi