0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να προτείνω ένα μικρό συμπληρωματάκι στην βινιετούλα σας μεσιέ Φιλίπ;http://www.italeri.com/scheda.asp?idProdotto=2013&idCategoria=6&idSottocategoria=31Μικρή αλλά ουσιαστική προσθήκη θα έλεγα... Τυγχάνει να ξέρω και κάποιον που θα την αποχωριστεί εύκολα για χάρην σας... (και δεν είμαι εγώ...)
Να προτείνω ένα μικρό συμπληρωματάκι στην βινιετούλα σας μεσιέ Φιλίπ;Μικρή αλλά ουσιαστική προσθήκη θα έλεγα... Τυγχάνει να ξέρω και κάποιον που θα την αποχωριστεί εύκολα για χάρην σας... (και δεν είμαι εγώ...)
Στον Γουιλιππα,γνωστο κι ως Τιλιππα,σπανια χρειαζεται να γραψεις κατι κατα τη διαρκεια κατασκευης του κιτ...εκει πλεον τα πραγματα ειναι βαρετα αριστα....Περιμενεις να σου σκασει τη βομβα της βινιετας κι εκει ξεδινεις και με το δικιο σου!!Γειαααααααα σου ρε Φιλ με τις ομορφιες σου!!!! Δυο ερωτησεις -Τι γραφει στην πορτα?(πληροφοριακα, να μαθαινουμε και το κατιτις μας...RN--Royal Navy?)-Με νερακι τι προβλεπεται?και μια παρατηρηση. Βγαλε το δεξι χερι της κοπελας απο εκει που ειναι (οπτικα, να βλεπουμε και το κατιτις μας) η εστω βαλε τον κατω δεξια να κοιταζει προς τα εκει....και ιστορια θα εχεις και θα μας πει κι εμας εντυπωσεις!!