0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε αυτή την περίπτωση, θα ανεχτείς έναν παλιόγερο να σου λέει κάθε φορά για το wash
Μπραβο ρε Χρησταρα πολυ ωραιο βγαινει.Οσο για το wash θα συμφωνησω με τον Dio.Για ρεαλιστικο ειναι πολυ.Για ταλαιπωρημενο ομως ειναι πολυ ομορφο.Εσυ επιλεγεις
Λάμπεις Χρηστάρα, λάμπεις
Λαμπρο καλημερα.Το μοντελο σου βγαινει ,πολυ καλο. Σαν οπαδος της....<<μπιχλας>> που ειμαι και εγω, το αποτελεσμα, εμενα μου αρεσει, και πηστευω οτι με τα σηματα και το τελικο φινιρισμα, θα φανει διαφορετικο.Απλα στο θεμα του wash, το πορβλημα σου ,(αλλωστε το ξερεις και εσυ), ειναι οτι δουλευεις πινελο. Ετσι και αλιος το εχεις!!!! Οταν με το καλο δουλεψεις αερογραφο θα δεις τη διαφορα στα αποτελεσματα των μοντελων σου. ΜΙΧΑΛΗΣ.
Εμένα πάντως με δύο λέξεις ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!Αυτό που λέει ο παλιόγερος DIO (και έχει δίκιο) είναι ότι το wash σου είναι ολιστικό, πιάνει και τις επιφάνειες. Δεν αναδικνύει δηλαδή τις γραμμώσεις αλλά έχει βρωμίσει όλη την επιφάνεια οπότε αντί να κάνει το εφφέ που κανείς περιμένει λερώνει (παρά "ταλαιπωρεί") τις επιφάνειες. Εμένα πάντως με (ξανά άλλες) δύο λέξεις ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!
Ασημί Spoiler (hover to show)Ακούει aitheras GBU