Αποστολέας Θέμα: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία.-owari!!!- ΤΕΛΟΣ!!!  (Αναγνώστηκε 73129 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πάνος

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • modelclub.gr
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(απορία).
« Απάντηση #475 στις: Απριλίου 26, 2013, 09:53:41 μμ »

Τον εχω δει τον ζωγραφο..'Ρητινατος΄...Καταπληκτικος..Στη συγκεκριμενη περιπτωση εχω κανει τη μαβλακεια να βαλω το διοραμα πανω σε βαση..

οπως ελεγε και ενας μεγαλος δασκαλος : εμεις δεν κανουμε λαθη..απλα μας συμβαινουν χαρουμενα ατυχηματα  :mrgreen: ::eusa_naughty::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(έτοιμα τα δύο φι).
« Απάντηση #476 στις: Απριλίου 27, 2013, 08:10:59 πμ »
Τα δυο Φ του διοραματος-φοινικες και φιγουρες- αποτελειωθηκαν :mrgreen:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Στη συνεχεια ο Πετρακας θα 'κολλησει' σε καποιο επιλεγμενο σημειο στην παραλια κ παμε για φιναλε με υγρο στοιχειο... ::eusa_pray::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος bloden

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
« Απάντηση #477 στις: Απριλίου 27, 2013, 08:22:55 πμ »
Καλημερα φιλε μου.
τι να πει κανεις για την δουλεια σου.Απλα ειναι εξαιρετικη.
Ανοιγοντας  την φωτο και βλεποντας το διοραμα τρελαθηκα με τα χρωματα .
ακομα και ετσι χωρις φιγουρες και αεροσκαφος ειναι εντυπωσιακο.

Καλη συνεχεια και καλα τελειωματα
 ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #478 στις: Απριλίου 27, 2013, 08:43:25 πμ »
Αφού τα ξέρω, τι θέλω και το ανοίγω το θέμα πρωί πρωί... ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall:: ::eusa_wall::
ʼντε τώρα να μοντελάρεις με τέτοια ψυχολογία... ::violent1:: ::mastigoma::
 :mrgreen:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #479 στις: Απριλίου 27, 2013, 09:57:07 πμ »
Εξαιρετικο απο ολες τις αποψεις Πανο.......Μας πεταξες τα ματια εξω παλι :!: :!:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #480 στις: Απριλίου 27, 2013, 11:37:23 πμ »
Πωωωω πωωωωω ....τι αλλο να πει κανεις,

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...
« Απάντηση #481 στις: Απριλίου 27, 2013, 09:31:15 μμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια! ::thanx::
Το θεμα βεβαια ειναι να πετυχω το εφε του νερου οπως το θελω γιατι αλλιως τζαμπα τοσος κοπος..
Αυτο που εκανα ειναι οτι προτεινε ο φιλος gogos198310 στο θεμα που εχω ανοιξει στις τεχνικες: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,23988.25.html
εφτιαξα δηλαδη τη σφραγιδα απο πηλο..Ακριβως μετα απο 3 ωρες στεγνωματος το realistic water 'δεχτηκε' την σφραγιδα μια χαρα ::thumbleft:: αφηνοντας μια ομορφη κυματιστη ελαφρως επιφανεια μαζι ομως και ολιγον απο το χρωμα του πηλου.. :lol:

Click to see the original size. Click to see the original size.
Πιστευω οτι με 2-3 γερα χερια ακρυλικου γκλος χρωματος στην αποχρωση του νερου ψεκασμενα στον πηλο το θεμα θα εχει ληξει..Σε οτι αφορα το περιφημο :evil:  καλουξεκωλουπαρισμα κατι μου λεει οτι το χαρτι triplex που εχω στοκ θα απλοποιησει τα πραγματα.. :roll:
Τα υπολοιπα λιαν προσεχως.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(and the winner is...)
« Απάντηση #482 στις: Απριλίου 29, 2013, 12:02:02 πμ »
Noμιζω οτι οι δοκιμες για το ποιό υλικο δεν αρεσκεται να κολλαει πανω στο realistic water ::Love_301:: :mrgreen: εφτασαν σε αισιο τελος..Το αποτελεσμα βεβαια μετραει κ επιφυλασσομαι για τοτε..
Τα υλικα που χρησιμοποιησα..

Αλλα κοπηκαν με την πρωτη απο τη συνεχεια των δοκιμων,(φυλλο λαστιχου-αποκολληθηκε αφηνοντας ενα πανεμορφο ιχνος απο την υφη του φυλλου ::glossa::-αλουμινοταινια,..μπαλσα-δεν ξεκολλαγε με τιποτα! :evil:), ενω το γυαλι ναι μεν αντεδρασε σωστα αλλα δεν εχω σκοπο να καλουπωσω τη βαση με αυτο..
Λοιπον...Απροσμενα,αναπαντεχα κ με καταπληκτικη ευκολια η........... ::drumstel:: ::drumstel:: ::drumstel:: ::drumstel:: ::drumstel:: ::drumstel:: ::drumstel::

...ταινια διπλης οψης που ειχα, αποκολλησε απο πανω της το νερο κ η σταγονα παραμεινε οπως βλεπετε διαυγεστατη!!!
Εχω ηδη ξεκινησει ενα δευτερο τσεκαρισμα με την ταινια διπλης κι αν υπαρχει το ιδιο αποτελεσμα την επομενη φορα θα σας παρουσιασω-ελπιζω-το τελειωμενο διοραμα..Α..., σε οτι αφορα την πηλοσφραγιδα ψεκαστηκε 3 χερια Ταμιγια κ αλλα τοσα γυαλιστερο βερνικι.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #483 στις: Απριλίου 29, 2013, 06:17:22 μμ »

Επειδή προφανώς έχω "χάσει επεισόδια", τι προσπαθείς να κάνεις στις συγκεκριμένες φωτογραφίες;

Sernak
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #484 στις: Απριλίου 29, 2013, 07:48:01 μμ »
Επειδή προφανώς έχω "χάσει επεισόδια", τι προσπαθείς να κάνεις στις συγκεκριμένες φωτογραφίες;

Sernak
Σχηματισα στον νωπο πηλο καποια κυματακια..Μετα την 'πήξη' ψεκασα την επιφανεια με γκλος μπλε κ μετα βερνικι..Οταν το ρεαλιστικ γουοτερ ειναι σε ημιστερεα κατασταση-το σημειο 'G' ειναι οι 3-3,5 ωρες- πιεζω αυτη τη 'σφραγιδα' πανω στην επιφανεια του 'γουοτερ' κ ετσι το σχημα του πηλου μεταδιδεται στην επιφανεια του 'νερου'..Στη σφαιρα της θεωριας περισσοτερο τα λεω αυτα-μολονοτι εχω κανει τα πειραματακια μου :wink:  Οπως κ να χει στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο!!! :)

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #485 στις: Απριλίου 29, 2013, 08:59:54 μμ »
Για να σε μπλέξω λίγο περισσότερο Παναγιώτη, :twisted: οι παλιοί διοραματάδες όταν θέλαν να δώσουν ελαφρά ταραγμένη όψη στην θάλασσά τους,απλώναν ένα φύλλο αλουμινόχαρτου το οποίο είχαν τσαλακώσει και μετά ανοίξει, πάνω από το φρέσκο ακόμα τελικό στρώμα ρητίνης.Οταν στέγνωνε το ξεκολλούσαν προσεκτικά.Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ρεαλιστικό.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #486 στις: Απριλίου 29, 2013, 09:32:27 μμ »
Για να σε μπλέξω λίγο περισσότερο Παναγιώτη, :twisted: οι παλιοί διοραματάδες όταν θέλαν να δώσουν ελαφρά ταραγμένη όψη στην θάλασσά τους,απλώναν ένα φύλλο αλουμινόχαρτου το οποίο είχαν τσαλακώσει και μετά ανοίξει, πάνω από το φρέσκο ακόμα τελικό στρώμα ρητίνης.Οταν στέγνωνε το ξεκολλούσαν προσεκτικά.Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ρεαλιστικό.
Νομιζεις δεν το εχω δευτερη επιλογη;; :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
« Απάντηση #487 στις: Απριλίου 30, 2013, 11:24:00 πμ »
Νομιζεις δεν το εχω δευτερη επιλογη;; :twisted:

Με το συμπάθειο συνάδελφε, αλλά η λύση που προτείνει ο Mastoras μου φαίνεται πιό "χειροπιαστή". Βέβαια μένει να δούμε τι αποτέλεσμα θα καταφέρεις να βγάλεις οπότε ενδεχομένως να έχουμε μία καίνουργια μέθοδο για αναπαράσταση νερού.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην προσπάθεια σου.

Sernak
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Με το συμπάθειο συνάδελφε, αλλά η λύση που προτείνει ο Mastoras μου φαίνεται πιό "χειροπιαστή". Βέβαια μένει να δούμε τι αποτέλεσμα θα καταφέρεις να βγάλεις οπότε ενδεχομένως να έχουμε μία καίνουργια μέθοδο για αναπαράσταση νερού.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι στην προσπάθεια σου.

Sernak
Αμην φιλε! ::salut::

Χριστος Ανεστη σε ολους!...1,2,3,4,5,6,....7 στρωματα realistic water θα χρειαστουν τελικα!Καποιες τελευταιες φωτο..Αυριο ριχνω το 7ο και τελικο στρωμα που θα κανω και μια ελαφρη αναταραχη..στο νερο κ οχι στα νευρα μου ελπιζω... :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
Φίλε Παναγιώτη Χρόνια Πολλά

Να σου κάνω μια ερώτηση??? που λέει και το τραγούδι......

Ποιος ο σκοπός της εξέδρας, αν δεν φτάνει μέχρι τα βαθιά της παραλίας??.....εξηγούμαι: οι εξέδρες χρησίμευαν για ψάρεμα. Δηλ για να ψαρεύουν στα βαθιά (σχετικά), χωρίς να βρέχουν τα πόδια τους. Εκεί που φτάνει το νερό της θάλασσας, η εξέδρα δεν χρησιμεύει τίποτα, παρά μόνο ρομαντζάδα....

Πρέπει να ρίξεις κι άλλο νερό, ώστε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τη μέση των υποστυλλωμάτων της εξέδρας.   
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Σούπερ έχει γίνει, πολλά συγχαρητήρια. Οι φιγούρες πολύ ωραίες επίσης (καημένε Ταρζάν, τι σού ΄μελλε να πάθεις!) και δίνουν πολύ ζωή στο διόραμα. Για τον Πετράκη και την καλύβα δεν έχω τίποτα να πω, ειπώθηκαν όλα στις προηγούμενες σελίδες.

Το νερό πώς πάει; Προχωράει εύκολα ή σε ταλαιπώρησε (πέρα από τα πολλά στρώματα); τελικά με τι έκανες το καλούπωμα του νερού;

άντε τέλειωσε και αυτό, πάμε (πας δηλαδή) για το Seiran από το υποβρύχιο τώρα

ΥΓ πολύ ωραία και η λάμπα :mrgreen: (η αντανάκλαση της)
ΥΓ2 η προβλήτα δεν είναι για ψάρεμα αλλά για επισκευές στα υδροπλάνα. η μισή έπεσε από πολυβολισμούς σε παλαιότερη επιδρομή και αυτό είναι ότι έμεινε, δεν την ξαναέφτιαξαν (σου βρήκα ωραία δικαιολογία!)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Φίλε Παναγιώτη Χρόνια Πολλά

Να σου κάνω μια ερώτηση??? που λέει και το τραγούδι......

Ποιος ο σκοπός της εξέδρας, αν δεν φτάνει μέχρι τα βαθιά της παραλίας??.....εξηγούμαι: οι εξέδρες χρησίμευαν για ψάρεμα. Δηλ για να ψαρεύουν στα βαθιά (σχετικά), χωρίς να βρέχουν τα πόδια τους. Εκεί που φτάνει το νερό της θάλασσας, η εξέδρα δεν χρησιμεύει τίποτα, παρά μόνο ρομαντζάδα....

Πρέπει να ρίξεις κι άλλο νερό, ώστε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τη μέση των υποστυλλωμάτων της εξέδρας.
Αντωνη,Χρονια Πολλα φιλε.. Να δω μεχρι ποσο θα καλυψει το τελευταιο στρωμα..Περιμενα οτι θα καλυπτε τα δυο τελευταια υποστυλωματα αλλα μετα βιας βλεπω να ακουμπα το τελευταιο..
Το υλικο νερου που χρησιμοποιω εχει την ταση να shrinkάρει-ξεχασα κ τα Ελληνικα μου :evil: ..Απο την αλλη, η προβλητα θαπρεπε να φτανει μεχρι την ακρη του διοραματος κ παραπερα, πραγμα που δεν μου αρεσε..Κοντολογις...Δεν αντεχω κ δευτερο μπουκαλι.. :roll: Βαριεμαι να περιμενω 2-3 εβδομαδες..Συνεπως θα το αφησω ετσι.Το πολυ να 'σπασω' την προβλητα στο τελειωμα της. Κωστη, ευχαριστω για τα καλα σου λογια κ για την ιδεα σου τελικα που θα σωσει την εκκρεμοτητα..
Λεπτομερειες για τη διαδικασια στο τελευταιο επεισοδιο... 8) ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία.-owari!!!- ΤΕΛΟΣ!!!
« Απάντηση #492 στις: Μαΐου 10, 2013, 11:03:14 μμ »
Καλησπερα!
Μετα απο περιπου 8 μηνες το προτζεκτ βαζει τιτλους τελους..Με τον ιδιο τον Πετρακη να ξεπετιεται σε σχετικα μικρο διαστημα λογω ΟΟΒ κατασκευης, το κυριο βαρος δοθηκε στην κατασκευη της καλυβας. Με την βοηθεια του φιλου 'architect' Aντωνη ολα πηγαν καλα.Το στοιχημα ομως ηταν η σωστη αποδοση του υγρου στοιχειου το οποιο θα εδινε εναν αλλο αερα στην εικονα του διοραματος, αυτονοητο,μιας κ το προτζεκτ περιστρεφοταν γυρω απο αυτο:Ενα καθαρα δροσερο θεμα που να εδινε την ατμοσφαιρα ενος εξωτικου νησιου στο Νοτιο Ειρηνικο..Απειρες φωτογραφιες κ πολυ διαβασμα μπροστα στο μονιτορ με εκανε πολλες φορες να νοιωθω οτι βρισκομαι εκει..Το τελικο αποτελεσμα το παρουσιαζω παρακατω κ το αν πετυχε ή οχι αφηνεται στη δικια σας κριση..Προσωπικα απο τις αλλες δυο 'Ιαπωνικες' δουλειες μου το ευχαριστηθηκα περισσοτερο, βασικα κυριως λογω της φυσης του θεματος που ειχα επιλεξει..
Με τη σειρα λοιπον  η τελικη ευθεια κατασκευης..
Καποιες φωτο αντλησης ιδεων, οπως το δεσιμο του Πετρακη που λογω ξαφνικου μπουρινιου λυθηκε απο τον πασσαλο προσδεσης-shit happens! ::glossa::- o λουφαδορος που καπνιζει το τσιγαρακι του στην εισοδο της καλυβας, ο ....αξιωματικος που κραταει το ενα απο τα σχοινια, ενω ο αλλος διπλα του ωρυεται καλωντας σε βοηθεια ενω κραταει το δευτερο σχοινι, ενω οι δυο ημιγυμνοι με το φουνντόσι :mrgreen: βοηθανε σπρωχνοντας τους πλα'ι'νους πλωτηρες..Επισης ο φοινικας που εχει αρχισει να ξερριζωνεται  ειναι κατι διαφορετικο..

Η σωστη παρατηρηση του Αντωνη με εκανε να προσθεσω μερικα ακομα ξυλαρακια στην προβλητα κανοντας την να δειχνει παραμελημενη..Το γουος στα ξυλα που προσθεσα ηταν μια αγχωτικοτατη εμπειρια μιας κ υπηρχε ο φοβος να σταξει καποια σταγονα λαδιου στο φρεσκο ακομα realistic water, οποτε.. ::pop::

Στην αρχη εφτιαξα το 'φραγμα' που στην εσωτερικη πλευρα ειχε την ταινια διπλης οψης που ειχε περασει το τεστ που εχω αναφερει προσφατα..Για σταθεροτητα προσθεσα γυαλοχαρτο 8) και μπαλσα..

Επειτα ανακατεψα clear green κ blue κ εριξα δυο σταγονες στο r.w..

Εριξα το πρωτο λεπτο στρωμα..Η διαρροη ευτυχως ελαχιστη..Καθε βραδυ εριχνα κι απο ενα λεπτο στρωμα..Αυτο συνεχιστηκε για εξι μερες..Την εβδομη -που προβλεποταν και ξενυχτι 8)- εριξα το τελευταιο στρωμα κ περιμενα 2,5 περιπου ωρες βλεποντας μια ταινια ,να αρχισει να παιρνει μια πιο τζελ μορφη το 'νερο' για να αρχισω το περα-δωθε :lol:  με ενα ξυλακι προκειμενου να κανω εναν ελαφρο κυματισμο οπως προβλεποταν..Οταν επανηλθα στον παγκο το υλικο ειχε ηδη αρχισει να στερεωνεται αρκετα :evil: οποτε το ξυλακι αντικατασταθηκε απο τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο με την γκλος μερια του οποιου αρχισα να παταω την επιφανεια..Το καλουπι απο πηλο..

..ακομα ψαχνω να το βρω.. :evil:

Η υφη που ειχε σχηματιστει εδινε πλεον μια πιο αγρια εικονα στο νερο..

..οποτε εβγαλα απο το ραφι το θαυμασιο

κι αρχισα να το τοποθετω στις πιο ψηλες γωνιες των κυματων καθως και στο σκασιμο τους στην ακτη..

Λιγες ωρες μετα ηρθε η ωρα της αποκαλυψ ξεκαλουπωματος..Ευτυχως ολα πηγαν καλα,το'νερο' αποχαιρετησε την ταινια διπλης χωρις το παραμικρο ζορι, σε αντιθεση με την μπαλσα που μου εσπασε τα νευρα να την ξεκολλησω απο το σημειο διαρροης την πρωτη μερα της χυτευσης του νερου.. :evil:

Σειρα εχουν οι φωτο λοιπον..Το πλεξιγκλας που θα καλυψει το διοραμα θα το χω την αλλη Τριτη οποτε αν υπαρχει οτιδηποτε 'στραβο' μου το λετε κι αν μπορω να το σουλουπωσω, ευχαριστως..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ο Πετρακης ξεκουραζεται πλεον οχι στην παραλια :lol:  αλλα στο ραφι με τις υπολοιπες δυο Γιαπωνεζες..:την νταρντανα Μπετυ κ την φινετσατη Μυρτω...

Σειρα εχει πλεον το διπλο προτζεκτ με το Ζερό του Hirano, οπου εχει πεσει το διαβασμα της αρκουδας ::pc024:: ::cofee_proi::, προυποθεση απαραιτητη οπως γνωριζουμε ολοι μας για καλυτερη εξοικιωση με το αντικειμενο που θελουμε να δημιουργησουμε.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #493 στις: Μαΐου 11, 2013, 12:43:44 πμ »
τουλαχιστον προφτασα το τελος

τι αλλο να πω  εισαι ο...Λευκαδιος του ιαπωνομοντελισμου ::salut::

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #494 στις: Μαΐου 11, 2013, 12:57:33 πμ »
Τα λόγια περισσεύουν ::pop::
Πραγματικά υπέροχο και πρωτότυπο θέμα όπως και το προηγούμενο που έκανες!
[img width=283 height=100]http://s9.postimg.org/licnwowlr/

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #495 στις: Μαΐου 11, 2013, 01:08:46 πμ »
Δεν υπάρχουν λόγια,άλλη μια "εκκοφαντική" δουλειά σου.
Θα πω βέβαια και μια παρατήρηση..θα ήθελα οι πάσσαλοι που στηρίζουν την προβλήτα να φαίνονται υγροί στο κάτω μέρος τους.Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει ή αν γίνεται αλλά είμαι σίγουρος οτι εσύ ξέρεις  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #496 στις: Μαΐου 11, 2013, 01:15:02 πμ »
ΕΕΕεεμμμ...ααααμμμμμμμ...ασε...τιποτα!!!

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #497 στις: Μαΐου 11, 2013, 01:19:27 πμ »
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα ::good_job_smilie::
 ::keep_mod::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #498 στις: Μαΐου 11, 2013, 04:24:37 πμ »
Παιδια, πολλα ευχαριστω για τα σχολια κ τις παρατηρησεις σας! ::thanx::
Δεν υπάρχουν λόγια,άλλη μια "εκκοφαντική" δουλειά σου.
Θα πω βέβαια και μια παρατήρηση..θα ήθελα οι πάσσαλοι που στηρίζουν την προβλήτα να φαίνονται υγροί στο κάτω μέρος τους.Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει ή αν γίνεται αλλά είμαι σίγουρος οτι εσύ ξέρεις  :wink:
Πες το κι εγινε Σταυρο! Εχω το wet effects της AK κ θα το βαλω.
τουλαχιστον προφτασα το τελος

τι αλλο να πω  εισαι ο...Λευκαδιος του ιαπωνομοντελισμου ::salut::
Ντιμι,Πελοποννησιος ειμαι φιλε.. :oops: :?  Δεν τοξερες?? :lol:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #499 στις: Μαΐου 11, 2013, 08:16:01 πμ »
Mπράβο, άλλο ένα θαυμάσιο αεροπορικό διόραμά σου με πολύ δουλειά και μεράκι. 
Περιμένω να το δώ στην έκθεση τον Οκτώβριο.
Και πάλι συγχαρητήρια.
 ::salut::

Tags: