0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά μου φάνηκε... Ίσως το σκληρότερο χαρτί (όπως το schoeller που ανέφερα) έδινε καλύτερο αποτέλεσμα; (απλά σκέφτομαι απ' έξω μου τώρα...)
Γίνονται και με αλουμινόφυλλο.
Παναγιώτη αν θες ποστάρησε τις διαστάσεις της κάτοψης της καλύβας να σου ετοιμάσω κανένα σκιτσάκι.
Μου φαίνεται πολύ ελκυστική η ιδέα μιας καλύβας ( ή και δύο) πολύ κοντά στη θάλασσα πάνω σε στύλους.
Να σου πω κι εγω υπερ της καλυβας ειμαι,απλα το οτι παρατηρησα οτι στις πιο πολλες φωτο εβλεπα να υπαρχουν σκηνες με 'χαλαγε'..Οποτε...
Παναγιώτη έκανα μερικά σκιτσάκια. Θεωρώ φρόνιμο να τα παραθέσω σε ξεχωριστώ θέμα. Φυσικά είναι στη διάθεση όλων. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στη διάθεσή σας. Α!!!!αν δεν βγαίνει καμιά διάσταση μη βαράτε....... θα το διορθώσουμε.
Ναι .....Ναι αυτός.
Όσο πιο πολλά φύλλα βάλεις στους φοίνικες, τόσο πιο αληθοφανείς θα γίνουν.Δεν ξέρω αν σου φτάνουν 10 για κάθε έναν. Μάλλον τα 2πλάσια.
Το βάψιμο είναι πολύ όμορφο και οπτικά θελκτικό!
Μπραβο ρε Παναγιώτη φανταστικη δουλειά όπως πάντα!!!!
Spoiler (hover to show)Νομίζω ότι μπορώ να διακρίνω τον Ταρζάν, την Τσίτα, τον Μόγλη και τον Μπακίρα κάτω από όλη αυτή τη φυλλοσιά. Δεν είμαι σίγουρος για τον Μπλεκ, τον Ζαγκόρ και τον Όμπραξ...