Αποστολέας Θέμα: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία.-owari!!!- ΤΕΛΟΣ!!!  (Αναγνώστηκε 73152 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αγριος Αετος

• Scale 1/72
  • *
Απ: τα μικρά μάτια του Πετράκη -(ενημέρωση 1)
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2012, 07:32:57 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: 2.500 τρυπες στο νερο..(ενημερωση 2)
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 08:10:14 μμ »
Konbanwa!(Kαλησπερα)! ::salut::
Μετα την αναλυτικη ενημερωση του Γιωργου για το τί παιζεται πολιτικοοικονομικα στην Ιαπωνια, σειρα και για την δικια μου ενημερωση σας  :mrgreen:  σχετικα με την πορεια της κατασκευης του Πετρακη-σαν..
Λοιπον..Κατ αρχας εκανα μια μικρη επεμβαση στο χαρακτικο της Trumpeter αφαιρωντας του το πλαινο πλαστικο στα σημεια που βλεπετε προκειμενου να εχω καλυτερη ορατοτητα στη χαραξη των πριτσινιων του Πετρακη..Το καθε δοντι του 'Τρομπετιστα' απεχει ενα χιλιοστο απο το διπλανό του κι ετσι ταιριαζε με το αντιστοιχο ελλειπεστατο βεβαια πριτσινωμα της Χασεγκαβα..
Click to see the original size.
Με βαση λοιπον τα σχεδια του θαυμασιου Maru Mechanics No 20,
Click to see the original size.  Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
εκανα οχι μια, ::glossa::  αλλα περιπου 2.500 στο νερο με την εξης σειρα..
1.μαρκαρισμα με μολυβι,
Click to see the original size. Click to see the original size.
2.χαραξη με Τρομπετιστα,
3.τριψιμο με 1200αρι ντουκοχαρτο
4.τρυπημα με μυτη βελονας προσαρμοσμενη σε κοφτη ολων των οπων που ειχα ανοιξει σε ολα τα σημεια ετσι ωστε αυτες να εχουν το ιδιο βαθος με αυτες της Χασεγκαβα..Με μονο το χαρακτικο της Τραμπετερ οι τρυπες μου εβγαιναν πιο ρηχες..Τωρα αν αυτη η τακτικη αποδωσει θα φανει στο βαψιμο.. Και
5.Τριψιμο των επιφανειων του μοντελου με ντουκοχαρτα 800 βαθμων και ανω φτανοντας μεχρι και σε micromesh των 3600 βαθμων.Σε καποιες φωτο οπως αυτη του κεντρικου πλωτηρα δεν εχω φτασει στο σταδιο 5..
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Με αυτα λοιπον η ατρακτος κολληθηκε οσο πιο σφιχτα γινοταν 8)
και ακολουθησαν οι κατω πτερυγες..Η εφαρμογη ηταν καταπληκτικη με ελαχιστο στοκο αλλα η σωστη διεδρος των κατω πτερυγων θα επρεπε να επιτευχθει με ορθοδοξους ή και ανορθοδοξους τροπους.. :lol:
Με την τοποθετηση των στυλιδιων και την απροβληματιστη κολληση των ανω πτερυγων ο μεσιε Πετρακης θα περασει απο ελεγχο ασταριου και καλως εχοντων των πραγματων απο το βαφειο..

Σειρα ειχε το 'Ιερο Αστερι' Zuisei κινητηρας..Κατι αλλο σαν εισαγωγη πρωτα ομως..Με το μεχρι τωρα πλανο μου για το διοραμα,υποτιθεται οτι θα εχει ολοκληρωθει αντικατασταση κινητηρα βοηθουντος αυτοσχεδιου γερανου απο κορμους που θα κατασκευασω αργοτερα,(φωτο απο το FAOW),
και τα παλληκαρια μας θα ξαποσταινουν καπως ετσι..
Απο περισσευματα της Βεκτορ και με αφθονη εισπνοη ρητινοσκονης φτιαχτηκε ενα υβριδιο,(Δαιδαλε επιτηδες το φοντο ειναι 'ακαταστατο' :mrgreen:)
με τους σωληνες πληρωσης καυσιμου απο συρμα,
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Κατασκευασα απο μπαλσα μια κλινη για να 'αναπαυσω' τον αλλαγμενο κινητηρα σε καποιο σημειο του διοραματος,
ο κινητηρας ψεκαστηκε με duraluminium της αλκλαντ και η κλινη με το XF-57 της Ταμιγια
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Θα ακολυθησει παλαιωση και των δυο..
Εχω βαλει στο ματι επισης  8) και το type 95(κατασκευης 1935 δηλαδη),σκοπευτικο που προεξειχε απο το αλεξινεμιο και θα κανω καποιες βελτιωσουλες στη συνεχεια..Για οτιδηποτε παρατηρησεις κ σχολια εδω ειμαστε..
Υ.Γ.:Ευχαριστω τον Δημητρη και τον Γιαννη που με 'μετακινησαν' σε πιο οικειο περιβαλλον... ::thanks_smilie::
 ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 08:13:22 μμ »
πολύ ωραία δουλειά όσο κ παρουσίαση

καλή συνέχεια...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 08:19:31 μμ »
Εξαιρετική, μελετημένη και καθαρή δουλειά Παναγιώτη, όπως μας έχεις συνηθίσει άλλωστε!
Πολύ καλή και έξυπνη η ιδέα σου για καλύτερη ορατότητα για το πιρτσινωτήρι της τρομπέτας! 
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 14, 2012, 01:53:15 πμ »
Κάθε κατασκευαστικό postαρισμα σου είναι σκέτη απόλαυση! Καλή συνέχεια!

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος πυροβολητηςΜ48

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 12:12:07 πμ »
τι λές τώρα????μπάβο καταπληκτική δουλεία!!!!
ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
             355 ΕΜΑ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 07:27:10 πμ »
Ως συνήθως δουλειά για σεμινάριο Παναγιώτη,καλή συνέχεια.
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
ο Πετράκης, (Mitsubishi F1M2 'Reikan'), ξεκουράζεται στην παραλία...
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 07:52:04 πμ »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα σχολια σας! Η ενημερωση αυτη,(προτιμω την συγκεκριμενη λεξη απο το update 8)), δεν ειχε κατι το ξεχωριστο περα απο τις τρυπες...Παρεπιπτοντως το ασταρωμα ευτυχως δικαιολογησε την επιλογη αυτη και δειχνει αρκετη αληθοφανεια..Γενικα παντως η κατασκευη του παλληκαριου θα ειναι κατα βαση διεκπεραιωτικη..Οι φοινικες, ο γερανος, η αμμος,οι 6-7 φιγουρες, η καλυβα και φυσικα το μεγαλο ζητουμενο που ειναι η αποδοση του νερου δεν επιτρεπουν πολλες παρεμβασεις στον ιδιο τον Πετρακη..Φλυαρια τελος, περισσοτερα στη συνεχεια.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
Απ: ο Πετράκης, (Mitsubishi F1M2 'Reikan'), ξεκουράζεται στην παραλία...
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 10:52:10 πμ »
Παναγιώτη φοβερό, συγχαρητήρια.
Να σε ρωτήσω, έχεις τρίψει τις επικαλύψεις των φτερών για την καταπόνηση του μετάλλου, (αυτό που λέμε oil canning) ??? γιατί έτσι μου φαίνεται. Αν ναι πως το έτριψες ανάμεσα στις υφιστάμενες νευρώσεις???
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(απορίες).
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 09:51:45 μμ »
Φιλε αρχιτεκτονα,(Τασο ειπαμε? :oops:),οχι δεν εχω τριψει κατι ιδιαιτερα..Να μια σκαναρισμενη φωτο απο Πετρακη που δειχνει καταπονημενες τις πτερυγες..

Καποιες αποριες παιδια..Αυτα τα συρματοσχοινα-αν τα λεω σωστα :oops:-πως να τα φτιαξω στο δικο μου μοντελο?Με τί υλικο δηλαδη? Το πλαστικο της Χασε ειναι εκτος ρεαλισμου..

Και το τελευταίο..Εδω σκαναρα μια φωτο οπου εχουν ανοιχτει καποια πανελ για ανασυρση του Πετρακη.Σωστα?Το εσωτερικο του δεν δειχνει ναχει νευρωση..

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 10:06:46 μμ »

Καποιες αποριες παιδια..Αυτα τα συρματοσχοινα-αν τα λεω σωστα :oops:-πως να τα φτιαξω στο δικο μου μοντελο?Με τί υλικο δηλαδη? Το πλαστικο της Χασε ειναι εκτος ρεαλισμου..

Και το τελευταίο..Εδω σκαναρα μια φωτο οπου εχουν ανοιχτει καποια πανελ για ανασυρση του Πετρακη.Σωστα?Το εσωτερικο του δεν δειχνει ναχει νευρωση..

Παναγιώτη, αν και από τις φωτογραφίες δεν μπορώ να καταλάβω και καλά, πιο πολύ μου μοιάζουν με ντιζες, (ατσάλι κυλινδρικης διατομής), αν είναι έτσι με το κατάλληλο πλαστικό και είσαι εντάξει, πάρα με συρματόσχοινο, αν είναι συρματόσχοινο, τότε ανάλογα με την κλίμακα μπορείς να πλέξεις καλωδιάκιά ψιλά η να βάλεις ακόμα και κανονικό συρματόσχοινο!!! Πρόταση δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι σωστή!!!!
Συνέχισε την εξαιρετική δουλειά!! :wink: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 15, 2012, 10:59:41 μμ »
Παναγιώτη
Εδώ Αντώνης. Λοιπόν......Τα σύρματα μεταξύ των πτερύγων, (ελληνικά bracing wires), ήταν στο Pete,   
λάμες με αεροτομή. Δηλ. ήταν στενές λάμες που η διατομή τους, ήταν σε σχήμα οβάλ με τη μεγάλη πλευρά κατά την ροή του αέρα. Μια καλή ιδέα μπορείς να πάρεις από τα σύρματα του swordfish (που τα 'χαμε δυο χρόνια) εδώ.
Το να το φτιάξεις με αεροτομή είναι δύσκολο. Μια ιδέα είναι να πιέσεις με κύλινδρο πλαστική πετονιά. Αλλιώς σκέτη πετονιά.     

Τώρα για τα σημεία ανάρτησης, φαίνεται πως η θυρίδα είναι ανάμεσα σε δυο αεροτομές (οι νευρώσεις που λες). Γι αυτό θα πρέπει να ψάξεις τα σχέδια που δείχνουν τη θέση των αεροτομών για να κάνεις την εγχείρηση. Αν δεν σε βοηθάνε τα σχέδια, ψάξε το πριτσίνωμα του μοντέλου.   
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία..
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 16, 2012, 06:59:02 πμ »
Σας ευχαριστω παιδια για την βοηθεια!
Τασο,(μου φαινεται εχεις ξεχασει το ονομα σου ::glossa:: :lol:),Αντωνη πολυ καλη η ιδεα της πατημενης πετονιας..Το σωστο παχος βεβαια ειναι το ζητουμενο αλλα 'τοχω' πλεον..νομιζω. 8) Χαιρομαι που εστω κ ελαχιστα θα 'επεμβω' στο σχημα του Πετρακη,στο σημειο αναρτησης δηλαδη..

Αποσυνδεδεμένος Αγριος Αετος

• Scale 1/72
  • *
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 06:59:42 πμ »
Κατ αρχήν να πω ότι γουστάρω πολύ ό,τι βλέπω. Πολύ ωραία δουλειά μέχρι στιγμής.::good_job_smilie::
Αυτά τα πάνελ τα άνοιγαν άμα ήθελαν να σηκώσουν όλο το υδροπλάνο, πράγμα που δεν κάνεις εσύ στο διόραμά σου. Αλλαγή κινητήρα θες να κάνεις.
Πέρα απ αυτό για να σηκώσουν ολόκληρο το υδροπλάνο και να το φέρουν πιο μέσα από την παραλία χρειάζεται ή γερανός σαν αυτόν της φωτογραφίας που δεν είχαν στο απομακρισμένο νησί που είναι το θέμα σου (πώς τον μετέφεραν μέχρι εκεί;) ή να κάνουν νεωλκείο που είναι και το πιο πιθανό και δυνατό. Νεωλκείο πάντως δεν έχω δει σε καμιά φωτογραφία.
Να στο εξηγήσω απλά. Για να μεταφερθεί το υδροπλάνο από τη παραλία πιο μέσα στη ξηρά, χρειάζεται να τοποθετηθεί πάνω σε ρυμουλκούμενη καρότσα. Το έδαφος όμως στα νησιά του Ειρηνικού είναι αμμώδες σα πούδρα και η καρότσα θα κόλλαγε στην άμμο. Γι αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε διάδρομο από άσφαλτο από την παραλία μέχρι το σημείο που θα τοποθετηθεί. Όποιος έχει εμπειρία με ρημουλκούμενες βάρκες καταλαβαίνει τι εννοώ.
Κατά τη γνώμη μου τίποτα απ όλα αυτά δεν έκαναν γιατί δεν είχαν τα μέσα. Μην ξεχνάς ότι οτιδήποτε χρειάζονταν έπρεπε να μεταφερθεί με πλοίο. Απλά τα υδροπλάνα ήταν αραχτά στην παραλία που ήταν ρηχή και τη συντήρηση ή οτιδήποτε επισκευές τις έκαναν επι τόπου.
ʼμα θες ν ανοίξεις πάνελς η γνώμη μου είναι να δουλέψεις με τα πολυβόλα. Βγάλτα στη παραλία για συντήρηση, βάλτους να φορτώνουν πυρομαχικά, κάτι τέτοιο.

http://arawasi-wildeagles.blogspot.jp/

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 17, 2012, 07:11:02 πμ »
Gomenasai Γιωργο..Ο ταχυτροχος μου δεν κρατιοταν.. 8)
Θα τα ξανακλεισω..Τι να κανω..  :( Και να σκεφτεις οτι χτες κολλησα και το καλυμμα του κινητηρα κ των πολυβολων..Ειναι γραφτο ο Πετρακης να βγει αλωβητος απο την κατασκευη.. :evil:
Σε ευχαριστω για την εγκαιρη ειδοποιηση γιατι θα ετρεχα για αλλα μετα.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: πίσω μου σε έχω ..Σαταουάν! (ενημέρωση 3)
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 09:08:11 μμ »
Kαλησπερα! ::salut::
Λιγες Γεωγραφικες πληροφοριες για αυτο το Σατανα, Σαταουάν τελος παντων ::evil4:: :mrgreen: στο οποιο εξελισσεται το διοραμα του Πετρακη..
Λοιπον, βρισκομαστε καπου ή μαλλον ακριβως εδω..
 ::arrowdown::
Μια ιθαγενης Μικρονησια καλλονη ποζαρει για το MC ::glossa::
ενω καποιοι αλλοι Σαταουανοι :oops: :mrgreen: στεκονται μπροστα σε καποια παραλια που πιθανοτατα ηταν η βαση της 902 Ku στην οποια ανηκε και ο Pete της κατασκευης..
Περνώντας λοιπον στις α/μ φωτο εποχης παρατηρουμε οτι ενα απο τα στοιχεια που χαρακτηριζαν τις βασεις αυτες ηταν ο τεραστιος αριθμος βαρελιων καυσιμου
που σε καποιες/πολλες περιπτωσεις λογω της μαλακης αμμου τοποθετουνταν πανω σε λεπτους κορμους..
Μια μικρη αναπαρασταση αυτου του στοιχειου προσπαθησα να δωσω κι εγω..Μικρη ειπα! 8)
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Τα βαρελια θα βαφουν-μεσω λακ- λιαν συντομως..
Στον αλλαγμενο κινητηρα τωρα..Κατ αρχας παλαιωθηκε και προστεθηκαν τα 14 μπουζοκαλωδια..Το ιδιο εγινε και σε αυτον της Χασεγκαβα..
Με τον 2ο ξεμπλεξα ευκολα τοποθετωντας τον πανω στο μοντελο ενω ψεκασα με αοτακε τα καλυμματα του..
Με τον 1ο τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα..Κατ αρχας ενας Μ.Α.Μ. 8) καλυψε καποια αδυναμα τμηματα του ενω επειδη τα 550 κιλα του δυσκολα θα συγκρατουνταν απο την αμμο :lol: τον 'ακουμπησα' πανω σε μια ακανονιστου σχηματος  μπαλσα..Στο σημειο αυτο προκειται να τοποθετησω το τρολε'ι' μεταφορας (dolly) καθως και μερικα κιβωτια..Στο τριτροχο απλα εστριψα τον μπροστινο τροχο για περισσοτερη αληθοφανεια..Το ψεκασα με αλουμινιο και αργοτερα με λακ και το
τελικο μαυρο επιστρωμα..Τελος, πανω στα δοκαρια της μπαλσας εγιναν διαφορες αλχημειες για την αποδοση φθαρμενου ξυλου..
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Στον Πετρακη τελος αποφασισα να ανοιξω τα πανελακια μεσα στα οποια βρισκονταν τα σημεια μεταφορας του απο γερανο..Ετσι για να φανει κατι ελαχιστο απο το εσωτερικο του παλληκαριου.. :mrgreen:
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Αυτα προς το παρον παιδια..Για οτι απορια και παρατηρηση χωστε αφοβα..
Υ.Γ.:Να ευχαριστησω τους κριτες στην εκθεση μας καθως και το Starclub που με τιμησαν με την βραβευση τους! ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 09:48:09 μμ »
Πολύ ωραία τα βαρελάκια, καθώς και η ξύλινη αναπαράσταση. 'Οπως συνήθως.  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 10:43:46 μμ »
Ναι... εντάξει... Οκ.... Που έχω βάλει τα χάπια μου πάλι;...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 28, 2012, 10:46:08 μμ »
Ναι... εντάξει... Οκ.... Που έχω βάλει τα χάπια μου πάλι;...

Γιώργο θέλω κι εγώ μερικά  :mrgreen:

Εξαιρετική δουλειά

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 12:56:07 πμ »
Το βλέπω και προχωράει γρήγορα, άρα να υποθέσω ότι θα έχεις και δεύτερη συμμετοχή του χρόνου??

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 06:59:59 πμ »
Το βλέπω και προχωράει γρήγορα, άρα να υποθέσω ότι θα έχεις και δεύτερη συμμετοχή του χρόνου??
Μπαααα...Εχει πολυ τρατα ακομα Αλεξη..
Σας ευχαριστω παιδια για τον σχολιασμο σας..
Ja ne..(Τα λεμε)..Συντομα ελπιζω..

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 06:36:09 μμ »
Παναγιωτη τα συγχαρητηρια μου για τη βραβευση σου με τη μυρτω ,φοβερη δουλεια εριξες ,και ο θεοδωρος
με τις φιγουρες ,τωρα για τον πετρακη σου ευχομαι καλη διασκεδαση με το ολο project

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 29, 2012, 06:41:05 μμ »
Παναγιωτη τα συγχαρητηρια μου για τη βραβευση σου με τη μυρτω ,φοβερη δουλεια εριξες ,και ο θεοδωρος
με τις φιγουρες ,τωρα για τον πετρακη σου ευχομαι καλη διασκεδαση με το ολο project
Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι.Για ολα! ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετρακης ξεκουραζεται στην παραλια...(απορια)
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 02, 2012, 09:15:29 μμ »
 Μια απορια παιδια..Για να μην κανω λαθος..Ο κεντρικος πλωτηρας του Πετρακη βαφοταν με τους εξης 3 τροπους αναλογα με την μοναδα που υπαγοταν..
 ::arrowdown::
Προσπαθω απο τις εικονες να βγαλω συμπερασμα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. :?: :?: :?: :?

Στην παρακατω φωτο που φαινεται καθαρα το καμο του πλωτηρα, λογικα δεν εχουμε εναν Πετρακη που να ανηκει στην ιδια μοιρα-ενεκα του P κωδικου ουρας??

Οδηγουμαι στο να βαψω την περιοχη αυτη με γκρι αλλα θαθελα και τον 'οβολο' σας..
Ευχαριστω.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
Απ: ο Πετρακης ξεκουραζεται στην παραλια...(απορια)
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 03, 2012, 01:24:21 πμ »
Τώρα θα πεταχτώ κι εγώ να πω τα δικά μου, σε χώρο που δεν σκαμπάζω και πολλά, αλλά πάντα χαζεύω την πρόοδο των μοντέλων σου, και κοίταξα τις φωτογραφίες όσο καλύτερα μπορούσα, κι εμένα μου φαίνεται πράσινος όλος ο πλωτήρας, ή τέλος πάντων όχι τόσο ανοιχτόχρωμος που να διαφέρει από το υπόλοιπο υδροπλάνο (και να μην είναι αποτέλεσμα φθοράς του χρώματος ή οπτικής απάτης λόγω σκιάς και γωνίας του φωτός και της λήψης της φωτογραφίας). Αν, πάλι, δεν εννοείς όλον τον κεντρικό πλωτήρα αλλά το κεντρικό σημείο του που στη 2η παραλλαγή, όπως εμφανίζεται στις οδηγίες, βαφόταν γκρι, πάλι δεν μου φαίνεται να υπάρχει αυτή η μικρή γκρίζα περιοχή σε καμμία από τις φωτογραφίες. Αυτά τα ολίγα απλά και μόνο σαν συνεισφορά δύο παραπάνω ματιών.

Tags: