ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Ξύλινα Πλοία

Παιδια καλως σας βρηκα ,please βοηθηστε με !!!

(1/6) > >>

tasos1987:
paidia ευχαριστω εκ των πρωτερων  για τη βοηθεια !  ελπιζω να δειτε τισ photo pou exw anevasei kai na me simvouleusete.  katarxin ta filla xalkou pou exw valei mou maurizoun logo okseidwsis kai prepei kathe 2 meres na ta trivw me lemoni+alati(texniki pou diavasa sto internet kai douleuei) etsi wste na ksana epanerxetai to fisiko xrwma tou xalkou....kai oso paei xeirotereuei i katastasi tou xrwmatos me ta tripsimata.. ti mporw na kanw gia na min mpainw se auti ti diadikasia ? xreiazetai kapio verniki,astari,klp???      2on, to ksilo pou exw ekswterika dn itan kalis poiotitas kai otan to evapsa me verniki ekane nera kai dn eixe omoiomorfi eikona xrwmatos ksilou...kai etsi to eksisa me gialoxarto k exei ginei opws fainetai stin eikona...xalia dld... ti mporw na kanw na to ksanaanoikso to xrwma i estw na to kanw na fainetai pio gliko kai na eksafanistoun oi diafores xrwmatos? sas parakalw voithiste me gt exw apogoiteutei ligaki kai sta xrwmatopoleia dn kseroun ti na mou proteinoun....

ntimis:
Φιλαρακη Τασο σε χαιρετω.
Απο αυτο που ειδα στις φωτο εχεισ κανει καλη δουλεια και προσεκτικη. Οσο αναφορα τα ξυλα που λες, εγω θα προτεινα να τα περασεις ενα χερι σιλερ και μετα να το τριψεις με σιλεροχαρτο.
Το σιλερ κλεινει τους πορους του ξυλου, με αποτελεσμα να μην ρουφαει την μπογια και να μην κανει νερα.
Αφου περασεις σιλερ και το τριψεις, τοτε η υφη του ξυλου θα ειναι σαν να χαιδευεις γυαλι. Επειτα το βαψιμο θα στρωσει χαρτι.

Ελπιζω να σε βοηθησα
φιλικα
Δημητρης

tasos1987:
Δημητρη σ΄ευχαριστω πολυ,να σαι καλα. Εγω ειμαι νεος στο σιτε και γενικοτερα δεν εχω ξανασχοληθει με forum και λεει πολυ ασχημα ! ειναι ωραια να βλεπουν αλλοι τις δουλειες σου και να σε συμβουλευουν. Εχω φτιαξει και αλλο ενα ξυλινο το royal caroline οποτε τωρα που σας βρηκα θα σας δινω πραμα να χετε να βλεπετε ! Επι του θεματος τωρα, το προβλημα ειναι οτι με κανονια που εχω ηδη βαλει δν μπορω να τριψω το ξυλο...και αυτο που μου προτεινες το σιλερ ειναι να το περασω απευθειας απο πανω οπως ειναι τωρα το ξυλο η πρωτα θα πρεπει να ξυσω το ξυλο μεχρι να φυγει το υπαρχον χρωμα?? σ' ευχαριστω κ παλι για τη βοηθεια εκ των προτερων !

geokat:
εγω θα σου προτεινα να το αφησεις οπως εχει γιατι και ειναι πολυ δυσκολο να το τρυψεις στο σταδιο που βρισκεται αλλα ειναι και πιο ρεαλιστικο καθως ενα ξυλινο πλοιο της εποχης εκεινης ηταν αδυνατο να εχει εντελως λεια επιφανεια

Spoiler (hover to show)ποιο ειναι το συγκεκριμενο πλοιο και ποιας εταιριας???

c.nemo:

--- Παράθεση από: geokat στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 01:13:38 μμ ---εγω θα σου προτεινα να το αφησεις οπως εχει γιατι και ειναι πολυ δυσκολο να το τρυψεις στο σταδιο που βρισκεται αλλα ειναι και πιο ρεαλιστικο καθως ενα ξυλινο πλοιο της εποχης εκεινης ηταν αδυνατο να εχει εντελως λεια επιφανεια

Spoiler (hover to show)ποιο ειναι το συγκεκριμενο πλοιο και ποιας εταιριας???
--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω.Με τι βερνίκι έχεις περάσει το ξύλο;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση