Σας ευχαριστώ όλους, για τα καλά σας λόγια. Φίλε μου Μάστορα, συγχώρα με δεν ξέρω το όνομά σου, έχω την απάντηση στην παρατήρησή σου, όχι για να αντιπαρατεθώ σε αυτό που μου επισημαίνεις αλλά για να σου δηλώσω ότι το σκέφτηκα. Λοιπόν το elevator είναι τελείως κάτω και το stick τελείως μπροστά. Στο λέω αυτό γιατί το stick έχει ελευθερία κίνησης εκ κατασκευής μόνο ως προς το εμπρός πίσω, μπορείς να το κινήσεις και τό έχω τοποθετήσει τελείως εμπρός. Για τον ίδιο λόγο δεν έδωσα κλίση καθόλου στα ailerons, δεν μπορεί να κινηθεί δεξιά ή αριστερά. Τώρα για το rudder, μιας και εδώ τα ποδοστήρια δεν μπορούν να κινηθούν, η απόκλιση όμως που του έχω δώσει επίτηδες είναι ελάχιστη μιας και από την εμπειρία μου η αντίστοιχη στα ποδοστήρια είναι σχεδόν μηδαμινή σε μια τέτοια περίπτωση. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ, έχεις δίκιο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και είμαι φανατικός οπαδός αυτής της άποψης. Χαίρομαι που είναι, αν είναι, το μόνο που σου τράβηξε την προσοχή, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μου για την απόδοση όσο πιο σωστά και ιστορικά κατασκευασμένου αφους απέδωσε, τουλάχιστον σε ικανοποιητικό βαθμό.
Γιάννης