Ζήση,
χαίρομαι ειλικρινά το κουράγιο σου και την αστείρευτη έμπνευση σου.
Προσωπικά δεν θα τολμούσα κάτι ανάλογο γιατί οι θυρίδες του Ontos είναι τόοοοοσο στενές που δεν φαίνεται τπτ απο το εσωτερικό, εκτός κι αν αφήσεις τις πίσω πόρτες ανοικτές (μάλλον θα το κάνεις - μάντεψα σωστά

: ).
Εγώ θα αντιμετωπίσω την έλειψη εσωτερικού με ..την συνήθη εύκολη λύση της τοποθέτησης πληρώματος

Συμφωνώ με το πρόβλημα του ύψους της ανάρτησης.

Στο δικό μου που έχω ήδη ξεκινήσει, το "αντιμετώπισα" μερικώς (πρόχειρα αλλά απο ολότελα ......), εκμεταλλευόμενος το μικρό τζόγο που είχαν τα μπράτσα της ανάρτησης κατα την τοποθέτηση τους στους ειδικούς πείρους του σκάφους.
Εβαλα λοιπόν αργή κόλλα πολυστερίνης (πχ. Modelfix/Plastimodellismo), τα τοποθέτησα όλα και μετα απο 1 λεπτό περίπου, τα τράβηξα προς την ακραία (προς τα κάτω) θέση που μου επέτρεπε ο τζόγος που είχαν εξ'άρχής υποβοηθούμενος τώρα και με το μαλάκωμα της κόλλας.
Αυτό απέδωσε μια "ανύψωση" της ανάρτησης συνολικά περί τα 2,5 χιλιοστά (στην κλίμακα).
Στη συνέχεια τοποθετήθηκε σε επίπεδη επιφάνεια για να πατήσουν όλα σωστά και τώρα δείχνει ΟΚ, λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι υποτίθεται πως πρόκειται για ένα ONTOS που έχει κάνει και μπόλικα Χλμ. στη ζούγκλα του Βιετνάμ, είναι φορτωμένο κλπ.
Εαν όλα πάνε καλά, θα το έχω έτοιμο στην έκθεση και εύχομαι να το έχει κι εσύ έτοιμο για να τα ...συγκρίνουμε

Καλή συνέχεια

Σ.Σ.