0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάνο συνχαριτήρια για την επιλόγή σου!Αναμένω με πολύ ενδιαφέρον τη δημιουργία σου μαζί με το νερό Δώσε μας τα φώτα σου βήμα βήμα και ιδιαιτέρως για τη διαδικασία του νερού.Ευχομαι καλή συνέχεια !
Πολυ ωραιο θεμα, θα βαλεις και κανα GI που εχει πηξει το ματι του σε φαση ηλιοθεραπειας? (Το συνηθιζαν επανω να ξαπλωνουν και να λιαζονται). Καλη αρχη.
Πολύ καλή επιλογή και απο τα λεγόμενα σου θα βγει κουκλί. Το έχω βάλει και εγώ στο δικό μου πάγκο .
Καλη αρχη και απο μενα!Πολυ ομορφο θεμα και πολυ ενδιαφερουσα θα ειναι και η κατασκευη του ολου σκηνικου!
Παράθεση από: ΖΑΦ στις Μαΐου 28, 2011, 11:30:17 μμΠολύ καλή επιλογή και απο τα λεγόμενα σου θα βγει κουκλί. Το έχω βάλει και εγώ στο δικό μου πάγκο .Ευχαριστώ φίλε ΖΑΦ, μακάρι να βγεί όσο ωραίο το φαντάζομαι Το "πήρε" το μάτι μου στον πάγκο σου στις φωτό του Μ151 ʼντε ξεκίνα το, να το πάμε παράλληλα να ανταλλάσουμε πληροφορίες και ιδέες ΜΦΧ
Σαν θεμα με αρεσει παρα πολυπραγματικα θα το κανω και εγω καποια στιγμηκαλη συνεχεια
εννοηαι οτι θα το παρακολουθω και θα κλεβω ιδεες
Μάνο καλή αρχή και από μένα μιας και το συγκεκριμένο το έχω φτιάξει στο παρελθόν. http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,9277.0.htmlΑλλα έτυχε να έχω άνθρωπο που υπηρέτησε στο Βιετνάμ και τα ξέρει από κοντά προσοχή με τις φθορές και το βρόμισμα μιας και αυτά ήταν πλαστικά.
υπερπαραγωγη προβλεπεταιγια το νερο τωρα ειδα το λινκ και ειναι πολυ καλο και αν και πρωτη φορα δεν θα δυσκολευτεις νομιζω , για τα υπολοιπα ειμαι σιγουρος οτι θα τα σκισειςκαλη αρχη