Αποστολέας Θέμα: Νεος απο Πατρα  (Αναγνώστηκε 534 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mastoras79

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: patra
Νεος απο Πατρα
« στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 12:54:33 πμ »
καλησπερα απο πατρα σε ολους τους μοντελιστες.σαν νεος και εγω με το hobby θελω να ξεκινισω σιγα σιγα να φτιαχνω τις πρωτες μου κατασκευες, διαβαζωντας το forum εδω και μερικες μερες προσπαθω να προσανατολιστω και να ξεκινισω να αγοραζω τα απαρετιτα εργαλεια για αρχη και μετα τα πρωτα μου μοντελα εχω σκεφτει να ξεκινισω με ξυλινα πλοια αλλα και με καποια πλαστικα μοντελα. για να γινουν ολα αυτα ομως χρειαζονται και χρηματα και απο οτι καταλαβα αρκετα γι'αυτο θα καθυστερισει καπως το θεμα.απο οτι βλεπω βοηθατε αρκετα τους νεους στο hobby και ελπιζω να βοηθησεται και εμενα γι'αυτο σας ευχαριστω προκαταβολικα.δεν θελω να σας πριζω με ερωτησεις απο τωρα παρα οταν θα χρειαστει πραγματικα.τους χαιρετισμους μου σε ολους!!!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: νεος απο πατρα
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 08, 2010, 01:07:31 πμ »
Καλησπερα γειτονα!
 ::hi:: ::hi::

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Απ: Νεος απο Πατρα
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 09, 2010, 01:29:22 μμ »
Καλώς ήρθες στο forum μας εδω θα βρεις οτι χρειάζεσαι απο πληροφορίες για να ξεκινήσεις και όπως καλά κατάλαβες πρόθυμα άτομα να σε βοηθήσουν.
Βεβαια με τα τοσα θεματα ίσως δε χριαστει καν να ρωτησεις.Υπαρχουν και 2 βιντεακια πως να κατακευασεις ένα αεροσκαφος και ένα με τα χρωματα και τα διαλυτικά τους.

::avgreekflag5pn:: ::welcome_model:: ::avgreekflag5pn::

Tags: