Αποστολέας Θέμα: Pzkpw III Ausf G D.A.K.  (Αναγνώστηκε 7220 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
Pzkpw III Ausf G D.A.K.
« στις: Αυγούστου 27, 2010, 03:24:35 πμ »
Το Panzer III αποτελεσε το βασικο αρμα μαχης του Γερμανικου στρατου στις αρχες του πολεμου κ την ραχοκοκκαλια των τεθωρακισμενων δυναμεων του στραταρχη Ρομμελ στην Β.Αφρικη.Συμμετειχε σε ολες τις μεγαλες νικες του DAK κ παροτι στο μεταξυ ειχε ξεπεραστει,ηταν ακομα ανταγωνιστικο απεναντι στα Stuart κ cruiser των Αγγλων.Το κιτ ειναι της DML κ αν κ δεν συγκρινεται με τα νεωτερα κιτ της εταιριας,εχει καλη λεπτομερεια κ εφαρμογη με μονη ενσταση τις οδηγιες που ειναι ελλιπεις.Χρησιμοποιηθηκε ελαχιστος στοκος κ κατασκευαστηκαν απο το μηδεν το εσωτερικο της θυριδας του αρχηγου,χειρολαβες,καλωδιωση προβολεα,σχαρα αποθηκευσης μπιτονιων,καθισμα αρχηγου κ.α.Ακομα τρυπηθηκαν κ βελτιωθηκαν οι εξατμισεις κ εγινε battle damage στο δεξι φτερο.Ασταρωθηκε με pale stone κ εγινε preshading με καφε κ λευκο.Βαφτηκε με desert yellow κ sand στο κεντρο των οριζοντιων επιφανειων.Χρησιμοποιησα τα φιλτρα του Mig κ εγινε wash με λαδια κ ενα ελαφρυ στεγνο πινελο με desert yellow k titanium white κ steel.Για το clipping χρησιμοποιησα σφουγγαρακι κ πινελο με διαφορους τονους του panzer grey κ συνεχιζεται...Συγνωμη για την ποιοτητα των φωτογραφιων αλλα ακομα μαθαινω...παρακαλω για τα σχολια σας,τυχον υποδειξεις η συμβουλες σας.

Αποσυνδεδεμένος Jagdpanther

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
  • Για τους φιλους RED DRAGON
Απ: Pzkpw III Ausf G D.A.K.
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 28, 2010, 08:29:12 πμ »
Ωραια προσπαθεια, και πιστευω οτι θα βελτιωθει και αλλο και θα δειξει καλυτερο ιδιαιτερα οταν πιασεις το κατω μερος.
Μονο μια παρατηρηση. Τα καπακια της θυριδας του διοικητη δεν ηταν ασπρα. Ηταν panzer grey. Αρα  πρεπει η να τις βαψεις ετσι η να τις κανεις Desert που κατα την γνωμη μου ειναι πιο ταιριαστο.

Καλη συνεχεια  :wink:
Πραβινος Δημητριος
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 28, 2010, 08:53:16 πμ »
Eπισης θελει λιγο προσοχη το βαψιμο του εσωτερικου των εδαφικων ,αλλα και του εσωτερικου του κινητηριου τροχου και λιγη προσοχη οι ερπυστριες

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 28, 2010, 11:03:17 πμ »
Όμορφο αποτέλεσμα και με τους μέτρ των χρωμάτων θα γίνει ακόμα καλίτερο.
Μήν ξεχάσεις να τοποθετήσεις και την θύρα του γεμιστή!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 28, 2010, 11:27:00 πμ »
Προσπαθω να απαντησω στα μυνηματα σας αλλα κατι δεν παει καλα με το#@$% το καβουρδιστιρι!Τα καπακια της θυριδας του αρχηγου τα εχω δει σε πολλες δουλειες αλλων μοντελιστων βαμενα λευκα αλλα κ σε μενα το d.yellow φαινεται πιο λογικο.Στο μοντελο ειναι βαμενα off white αλλα οι φωτο μου ειναι τοσο αθλιες που κ γω δεν το αναγνωριζω...Τις ερπυστριες κ τους τροχους τα εχω βαψει προχειρα κ αναμενουν την περιποιηση τους.Η θυριδα του γεμιστη εννοειται πως θα τοποθετηθει,μην πεσουμε σε κανα feldjager κ μας αρχισει στις φυλακες! :DΣτο blog του Africa Korps διαβασα οτι το εσωτερικο των πλαινων θυριδων βαφοταν λευκο.Θα ηθελα τα φωτα σας γι αυτο.Θα ανεβασω καποια στιγμη καλυτερες φωτο με την προοδο των εργασιων που ευελπιστω να ειναι καλυτερης ποιοτητας.Σας ευχαριστω θερμα ολους για τις συμβουλες σας.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 28, 2010, 03:23:13 μμ »
Τι μπλοκ ειναι αυτο? στειλε το λινκ να το δουμε μια και εκει γραφουν οτι τις θυριδες τις εβαφαν λευκες.

Απλα,  '' λευκο ''  [ που δεν ηταν λευκο ακριβως 
ηταν εσωτερικα βαμμενα τα αρματα. Τις θυριδες τις βαφανε με το εξωτερικο χρωμα γιατι το λευκο κανει μπαμ απο μακρια και κυριως απο αερος....

Αμα εχεις και καμμια φωτο απο 3αρι στο ετσι στυλ λευκο  ακομη καλυτερα.
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 29, 2010, 03:11:19 μμ »
Φιλε Jagdpanther εχεις απολυτο δικιο κ μια απλη αναγνωση του παλιου αλλα αξιοπιστου Panzer Colours απλα το επιβεβαιωσε.Το βιβλιο μαλιστα αναφερει οτι πολλες φορες το χρωμα του υπολοιπου εσωτερικου ηταν ενα πολυ ανοιχτο tan κ θα ηθελα την γνωμη σου γι αυτο σε κωδικους Humbrol αν γινεται...Την διευθυνση του site που με παρεσυρε δυστυχως δεν καταφερα να την βρω αφου δεν ειχα μπει απο τον δικο μου Η/Υ κ την λησμονησα,ειχα κανει εκτυπωση ομως κι αν καταφερω κ την εντοπισω,θα σε ενημερωσω αμεσα.Παντως γενικα θυμαμαι οτι ανεφερε οτι στο περιβαλλον της Β.Αφρικης (εντονη ηλιοφανεια) επειδη η αποχρωση του υποτιθεμενου λευκου εσωτερικου ηταν οπτικα κοντα με το sand που ηταν βαμενος ο πυργος,την αφηναν ετσι.Τελοσπαντων το μονο που βρηκα να συναδει με αυτο ειναι μια φωτο εσωτερικου ενος ausf F απο το μουσειο του Σωμυρ που βρισκεται στην σελ.44 του βιβλιου των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ για το PANZER III οπου μολις φαινεται η γωνια της δεξιας θυριδας βαμενη με κατι που μοιαζει με λευκο.Αυτο φυσικα δεν σημαινει κ τιποτα γιατι αφενος η φωτο μπορει να εχει επιρρεαστει απο τις συνθηκες ληψης της (φωτισμος κ.τ.λ.) κι αφετερου απλα μπορει να εχουν κανει λαθος οι συντηρητες του μουσειου.Ετσι λοιπον εκανα την γκαφα κ παλι καλα που με προλαβες...Ευχαριστω για την αρωγη σου κ ελπιζω να την εχω κ στην πορεια αυτης της κατασκευης κ πολλων αλλων που ελπιζω να ακολουθησουν. ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 29, 2010, 11:23:18 μμ »
Φιλε Εrnst [ Bαρυ ιστορικα  ονομα ειναι αυτο  ::icon_thumright:: ] δυστηχως δεν ξερω κωδικους απο Humbrol γιατι δουλευω μονο Tamiya και Vallejo. Καποιος αλλος φιλος αν εχει την καλοσυνη ?
Τωρα για το παλια [ πραγματι ] βιβλια Panzer colours 1, 2, 3 ....δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα μια και εχουν λαθη. Παντως, καποτε οταν ειχε κυκλοφορησει  για μενα ηταν βιβλος. Περασαν τα χρονια, καινουργια βιβλια κυκλοφορησαν, εχει και ιντερνετ..... και οσο ζουμε μαθαινουμε. Τα δε αρματα στα μουσεια ειναι...αλλη περιπτωση.

Τωρα για το θεμα εσωτερικο χρωμα. Τα αρματα που πηγαν στην Αφρικη ηταν βαμμενα κατα βαση με το κλασσικο Panzer Grey. Οποτε και οι θυριδες ηταν βαμμενες ετσι. Μια και το αρμα αποκτουσε νεο χρωμα [ εδω το πως ηταν το χρωμα εκεινο .....ειναι μεγαλο θεμα  :mrgreen: ] δεν νομιζω να εβαφαν ξεχωρα τις θυριδες ασπρο. Δεν υπηρχε κανενας προφανης λογος. Το τι λενε σε διαφορα φορουμ [ ειδικα οταν δεν συνοδευεται απο φωτο ] καλο ειναι να το διασταυρωνεις οσο μπορεις.

Υ.Γ μην στενοχωριεσαι απο γκαφα. Ολοι μα ολοι κανουμε  :mrgreen:
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 31, 2010, 10:13:25 μμ »
Σε συνέχεια όσων γράφει ο Δημήτρης (Jagdpanther) στο 3αρι σου είτε βάφεις με το εξωτερικό χρώμα και το εσωτερικό των θυρίδων είτε δημιουργείς ένα eisgelb (δηλαδή ψυχρό κίτρινο) το οποίο ήταν το  τυπικό εσωτερικό χρώμα αρμάτων της εποχής. Στα Humbrol μπορείς να το πετύχεις χρησιμοποιώντας είτε dark yellow "σπασμένο" με λευκό είτε αντίστροφα radome tan με λίγο κίτρινο μέσα του. Με τα wash που θα κάνεις και τις φθορές θα  είσαι μια χαρά στο εσωτερικό των θυρίδων.

Γενικώς η δουλειά σου δείχνει ωραία. Σκόνισε τους τροχούς και τις ερπύστριες. Μην ξεχνάς ότι το άρμα δρά στην έρημο... Λέρωσε και λίγο τον Balkreutz. Δείχνει υπερβολικά καθαρός και "κτυπά" έντονα με τις φθορές γύρω του.

::salut::

type less model more

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 03:04:48 πμ »
Eυχαριστω πολυ mein general θα ακολουθησω την συμβουλη του Jagdpanther κ οι θυριδες θα βαφτουν με ξανοιγμενο d.yellow ενω για το εσωτερικο,οσο φαινεται  απο πανω αφου στο πλαι θα τοποθετηθει η φιγουρα που υπαρχει δοκιμαστικα στις φωτο,θα εφαρμοσω την συνταγη σου.Βοηθα με λιγο με τον Βalkreutz,εννοεις  τα εθνοσημα,την οπισθια μπαγκαζιερα ή τον πυργισκο του αρχηγου?Σκονη εννοειται πως θα πεσει με pigment sand κ dust.Vielen dank. ::salut::

Υ.Γ.Jagdpanther:Πιστευω οτι η ιστορικοτητα του ονοματος με υποχρεωνει στο μελλον να φτιαξω ενα Panther Ausf A της Das Reich... :wink:    

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 11:40:31 μμ »
JA JA  ::icon_thumright::   Αμα κανεις και κανα διοραμα με την ''γωνια '' του, κατω απο την βελανιδια το αρμα  θα εισαι και ο πρωτος  :wink:

Για το 3αρι θα προτεινα και τιποτε μπιτονια καθως και κανενα κασονι, μιας και....ηταν της μοδας τοτε και οσο ναναι τα εξτρα προσθετουν στο αρμα ρεαλισμο οπως επισης και την προσθηκη κεραιας.

Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 08:24:42 μμ »
Εχω καβα ενα Panther Ausf A Late της Dragon,ενα σουβενιρ απο παραλια που με καποια προσπαθεια μπορει να μετατραπει σε βελανιδια(φανταζομαι... :roll:) κ εχω εντοπισει για παραγγελια zimmerit κ decals.Μολις ξεμπερδεψω με το ΙΙΙαρι θα το παλεψω.Στο panzer ΙΙΙ θα τοποθετηθουν μπιτονια κ κεραια απο τεντωμενο πλαστικο κ ισως κ καποιο κασσονι ιδιοκατασκευη αφου δεν εχω κατι σχετικο στο στοκ...

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2010, 11:43:11 μμ »
Ωραια, Ωραια :mrgreen:

Για κεραια θα σου προτεινα το σετ της ABER [  ισως το κορυφαιο ]. Κασονι οχι απαραιτητα  ξυλινο, ειχαν και μεταλλικα κιβωτια διαφορων μεγεθων που αν δεν εχεις στο στοκ σου γινονται  ευκολα απο φυλλο πλαστικου. { εχει και ριτινατα, διαφορα, που ειναι καλη επενδυση κατ εμε αν θελεις να ασχοληθεις με τα αρματα μια και γλυτωνεις χρονο και κοπο ].

Για zimmerit μια και εχω και εγω στο προγραμμα  να κανω τον  πανθηρα Α της Dragon αμα ξεμπερδεψω με το Pz IV με το 88αρι,[ ο παλιος της Ιταλερι που εχω ειναι  για τα μπαζα  :? ] θα χρησιμοποιησω το σετ της ΑΤΑΚ που ειναι τελειο  ::icon_thumright::

Αν και βεβαια η Dragon σε λιγο θα τον κυκλοφορησει  με zimmerit οπως εκανε με της δυο αλλες εκδοσεις.....και δυστηχως μαλλον  θα τον παρουμε κι αυτον  :evil:
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 12:27:05 πμ »
To ιδιο περιπου επαθα κ με το ΙΙΙαρι αφου το αγορασα στην εκδοση της Dragon χωρις το προσθετο κιτ του προσωπικου του DAK κ τα κανιστρα των καπνογονων στο πισω μερος του αρματος.Λιγο αργοτερα στην ιδια περιπου τιμη κυκλοφορησε το ιδιο κιτ απο την Cyber-Hobby δηλαδη το alter ego της DML με ολα αυτα τα καλουδια μεσα!Ετσι πολυ απλα εχασα τα ωραια μου λεφτακια  :evil: κ αναγκαστηκα να κανω μια αμφιβολου ποιοτητος ιδοκατασκευη για τα καπνογονα ::eusa_wall::Το zimmerit της Atak ειναι στις προτεραιοτητες μου,εχω κ αυτο της Italeri το οποιο το μονο που κανει καλα ειναι να πιανει χωρο! :lol:Το σετ της ABER δεν το ειχα υποψην κ θα το τσεκαρω ενω για τα φορτωματα εχω το σετ τουVerliden:German Supplies που δινει κατι μεταλικα,νομιζω, κιβωτια κ αυτο θα χρησιμοποιησω...  

Υ.Γ.:Panzer IV με 88αρι?Ηταν πατεντα των συνεργειων ή εργοστασιακο?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:08:01 πμ »
Ναι οντως...της Ιταλερι καποτε ηταν καλα P.D [ προ Dragon εποχη   :mrgreen: ] Αν, και τα τελευταια κιτ ειναι αρκετα καλα. Δε λεω.
Φορτωμα καλο για Pz III [ και φτηνο ] ειναι απο την Legen  ταχει ολα.

Τωρα το 4αρι που κανω ηταν μετατροπη και μονο απο 2 υπαρχουν φωτο. Το βγαζει προσφατως η DML αλλα....ετσι οπως τοχει...δεν ετυχε να δω φωτο. Τωρα αμα εμφανιστει καποια φωτο θα το παρω κι αυτο  :mrgreen:
Μπορει να δεις το ολο θεμα εδω.

http://www.migproductionsforums.com/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=8294

Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 01:26:11 πμ »
Spoiler (hover to show)

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2010, 02:18:48 μμ »
Jagdpanther:Η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη!Πολυ ταλεντο,υπομονη,ιστορικη γνωση κι ατσαλινα νευρα σε ενα δυσκολο θεμα. ::eusa_clap::Το κιτ της Legend το τσεκαρα,πολυ καλο.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:32:38 πμ »
Ernst Ευχαριστω πολυ :oops:

Συναδελφε,  ::dontknow:: Κατι μπορει να κανουμε στο μελλον.
Πραβινος Δημητριος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 12:11:13 πμ »
Eπιτελους,αφου ξεπερασα καποια θεματακια υγειας,ειμαι σε θεση να ξαναπιασω τον "Αφρικανο" μου.Ετσι εγιναν τα εξης μερεμετια:τοποθετησα τα μπιτονια στην βαση που ειχα φτιαξει

και περιμενουν το βαψιματακι τους,βελτιωσα απο φυλλο πλαστικου,μπαλσα και μολυβδοφυλλο τον τακο τον οποιο η Dragon εδινε με λιγη λεπτομερεια

παει κι αυτος για βαψιματακι,τοποθετησα τις πλαινες θυριδες

που θελουν βελτιωσουλα κ βαψιμο και δημιουργησα εκ του μηδενος την θεση των καπνογονων την οποια η DML δινει κενη :!:

καμια ιδεα φιλοι συμφορουμιτες για το που θα βρω αλυσιδιτσες για τα καπνογονα;

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 08:31:51 πμ »
Φιλε Ernst να κανω μια απισυμανση, δεν ξερω αν στο ειπαν πιο πανω οι συναδελφοι, αλλα οι ερπυστριες εχουν μπει αναποδα.
Δεν ξερω αν μπορεις να το διορθώσεις τωρα απλα εχε το υπ' οψιν σου.
Η προσπάθεια σου παντως ειναι παρα πολυ καλή.
 ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 08:46:03 πμ »
Εχει δικιο ο Γιωργος για τις ερπυστριες.

Επισης πρσπαθησε να φτιαξεις λιγο τις χαλκομανιες στα πλαινα του πυργου..σε καποια σημεια δεν εχουν "κατσει" καλα και ειναι στον αερα. ::icon_thumright::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 11:01:19 πμ »
Δεν ειναι δυνατον  ::eusa_wall:: δεν ειναι δυνατον ::eusa_wall:: δεν ειναι δυνατον ::eusa_wall::  ::cry2:: παει δεν το γλιτωνω το εγκεφαλικο!κ#@%&ερπυστριες!Το "14" στην δεξια πλευρα του πυργου οντως ειχε κατσει λιγο περιεργα αλλα δεν με πειραζε αφου με τα φορτωματα δεν θα φαινοταν,τωρα που θα φυγει αποτο παραθυρο δεν θα με πειραζει καθολου :twisted:Ευχαριστω παιδια.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 06:07:39 μμ »
Αν μου επιτρεπεις να σου πω την αποψη μου πριν το πεταξεις απο το παραθυρο. 
Οπως σουγραψα πιο πανω γκαφες ολοι, ΜΑ ολοι κανουμε.
 Και επειδη οι ερπυστριες ειναι κομματι κομματι και λιγακι δυσκολο να τις ξεκολλησεις χωρις να διαλυσουν, προτεινω να τις βγαλεις και να αγορασεις οταν κυκλοφορησει [ συντομα ] το σετ της A.F.V. Απλα βαλτο στην ακρη και ξεκινα ενα αλλο κιτ.

Οσο για αλλυσιδακια στα καπνογονα....εκει πρεπει να πας σε p.e αγορες.... Η φτηνη λυση, και κλασσικη, ειναι ενας μουσαμας να κρεμεται που καλυπτει πολλα  ::icon_thumright::
Το μοντελο δειχνει την ηλικια του απεναντι στα νεοτερα και εσυ εκανες πολυ καλη προσπαθεια. Μην το πεταξεις  ::eusa_naughty:: ::eusa_naughty::
Πραβινος Δημητριος

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 06:54:26 μμ »
Το εχω παθει και εγω  :mrgreen: :mrgreen:.....καντο διοραματακι και απο την μερια που ειναι λαθος βαλτο βουλιαγμενο σε λασπη.....μπορεις επισης να το κανεις κατεστραμενο χωρις ερπυστριες
Ολα μια προκληση ειναι φιλε μου μην στεναχωριεσε  ::icon_thumright::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 08:52:47 μμ »
Διαφωνώ καθετα με τη λυση: .....Εκπαραθυρωση  :mrgreen:
Κρατα την ψυχραιμια σου, μην απογοητευεσαι  και δεν θα το μετανοιώσεις.

Συμφωνώ με τον Jagdpanther για after market ερπυστριες αν μπορεσεις να  ξεκολησεις αυτες. Μπορεις να πας και σε μεταλλικες κοματι κοματι, της fruill, η πλαστικες της modekasten.

Καλη συνεχεια

Tags: