Ενα απο τα αγαπημένα μου site είναι αυτό:
http://www.touringcarracing.netΠάντα το συμβουλέυομαι, οταν πρόκειται για αυτοκίνητα πίστας. Ιδιαίτερα την εποχή των Group!
Για ράλλυ, δεν εχω κάποιο link, αντίθετα εχω ενα ΒΙΒΛΙΟ...To
γράφω με κεφαλαία, διοτι πραγματικά είναι μεγάλο βιβλίο και θα το συνιστούσα σε ολους οσους ασχολούνται με το αγωνιστικό αυτοκίνητο.Εχει τα πάντα απο το πάλε ποτέ μέχρι σχεδόν και το 2000.Οπως επίσης χρόνους, αποτελέσματα, πρωταθλήματα οδηγών, και κατασκευαστών...Τα πάντα!

Του Reinhard Klein
Νομίζω οτι το εχει και ο Παπασωτηρίου... Αλλα είναι λιγάκι τσουχτερό...Καμιά 60αρια Ευρώ!Αλλα αξίζει!Αφού η μικρότερη φωτογραφία είναι Α4.
Να και η επίσημη ιστοσελίδα του:
http://www.mcklein-imagedatabase.comΟ Ανθρωπος, απο οτι λένε οι ειδικοί, είναι ο "Θεός" της φωτογραφίας των αγώνων Ράλι.
Επίσης ενα site, για οτι λογότυπο θέλεις.Το κατεβάζεις, το εκτυπώνεις σε χαρτί χαλκομανία, το ψεκάζεις βερνικάκι και ετοιμο.
http://www.logotypes.ruΝομίζω ομως οτι χρειάζεται το ADOBE illustrator για να ανοίξει σε καλή ανάλυση.Εγώ το εχω, οπότε δεν είμαι σίγουρος.