0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τρομερό βάψιμο, πεντακάθαρο και με ακρίβεια...Μήπως να έκανες τους ιμάντες που κρατάνε τη βάρκα δερμάτινους ή υφασμάτινους και όχι στο χρώμα της παραλλαγής; Έτσι για να πω κι εγώ την λαλακια μου...Πολύ όμορφο...
.........................και τέλος περάστηκε όλο το μοντέλο με ματ βερνίκι της Vallejo. ..........................Spoiler (hover to show)Ραντεβού στην έκθεση.
...................................................ΤΕΛΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!Spoiler (hover to show)Ραντεβού στην έκθεση.
Τσίλικο θα το κατεβάσεις Συμεών;
Επιτέλους!!! ʼντε γιατί μας έπρηξες, "δεν μου πάει,δεν με πάει ,δεν με θέλει,κλπ,κλπ" φαντάσου να σου άρεσε και να σε πήγαινε τι θα έφτιαχνες!!!! Αλλά ούτε ένα πόστερ,μια κούτα αναψυκτικά έναν σκύλο έστω.....
Παράθεση από: Getsa στις Οκτωβρίου 19, 2010, 12:26:01 πμΤσίλικο θα το κατεβάσεις Συμεών;Thanks mate. Ναι θα το κατεβάσω αλλά ΕΣ.
Παράθεση από: Symeon στις Οκτωβρίου 19, 2010, 12:39:29 πμΠαράθεση από: Getsa στις Οκτωβρίου 19, 2010, 12:26:01 πμΤσίλικο θα το κατεβάσεις Συμεών;Thanks mate. Ναι θα το κατεβάσω αλλά ΕΣ. Φέρε και το υποβρύχιο σε όποια κατάσταση κι αν είναι, για λαϊκό προσκήνυμα...