επειδή απο τι εχει διδάξει το παρελθόν.. η πιο πολυ κουβέντα θα γίνεται για το τη παίρνει μέρος στο GB και τη οχι, με τους πιο πολλούς να επιλέγουν μοντέλα που ανήκουν σε "γκρίζες ζώνες" (μεχρι και Φ-16 και Φ-4 ειδα να αναφέρονται πιο πάνω) ... και στο τελος κανένας δεν κανει τπτ....
η πρόταση του gtdeath13 εχει πιο πολλές πιθανότητες επιτυχίας.
Πάντα στις ομαδικές κατασκευές το πρόβλημα είναι ότι δεν πάει το θέμα σε πολλούς...
ʼλλος θέλει κάτι διαφορετικό, άλλος θέλει να κινηθεί στις "γκρίζες ζώνες" (ρε τον Νταβούτογλου, μας έμαθε και ορολογία

) άλλοι δεν προλαβαίνουν...
Ας κάνουμε μια ομαδική κατασκευή απλά μόνο και μόνο για το κίνητρο / motivation (βαρβαριστεί)...
Ας διαλέξει ο καθένας ό,τι θέλει απλά να το έχει τελειώσει εντός της δοθείσας διορίας...
Μπορούμε να το χωρίσουμε και σε δύο μέρη, με μόνο κοινό την προσθεσμία... Αρματικό/Αεροσκάφη... Θα έλεγα και πλοία αλλά είμαστε μια μικρή ρομαντική μειονότητα...

Πάντως ό,τι και να είναι εγώ είμαι μέσα...

Υ.Γ. Φίλε DIO σωστά σχολίασες την αρχική μου πρόταση αλλά δυστυχώς οι θεοί του τόπου τούτου καταράστηκαν τους ανθρώπους που θα ζουν εδώ να μην μπορούν ποτέ να συμφωνήσουν σε κάτι, ακόμα και αν αυτό αφορά την επιβίωση της χώρας... (ελπίζω να καταλαβαίνεις το πλεύμα μου)