0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παπατζα Σωτηρη,εχεις δει μονοθεσιο Τ-2? Οι δυο απο τις φωτο που εβαλες ειναι κοκπιτ για Mig-23!
Παράθεση από: CROW στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 08:26:57 πμΠαπατζα Σωτηρη,εχεις δει μονοθεσιο Τ-2? Οι δυο απο τις φωτο που εβαλες ειναι κοκπιτ για Mig-23! Κορακα ,δεν της εβαλα εγω της φωτο , εγινε τροποποιηση απο την διαχειριση
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: sotiris στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:58:15 μμΠαράθεση από: CROW στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 08:26:57 πμΠαπατζα Σωτηρη,εχεις δει μονοθεσιο Τ-2? Οι δυο απο τις φωτο που εβαλες ειναι κοκπιτ για Mig-23! Κορακα ,δεν της εβαλα εγω της φωτο , εγινε τροποποιηση απο την διαχειριση Λες η διαχείρηση να αποφάσισε να βάλει μερικές φωτό παραπάνω??
αναμένεται στις επόμενες εβδομάδες, τιμή στην Ελλάδα EUR 27,90 !!!
Ενδιαφέρον νέο Ελληνικό θέμα...20 Δεκέμβρη λέει...http://www.wonderlandmodels.com/products/italeri-172-alenia-c-27j-spartan/Λογικά θα κυκλοφορήσει και Ελλάδα. -=Manwlo=-
ένα ΑΜΧ-30 που υπηρέτησα, δεν θα ήταν ωραίο ??
ειδού φωτογραφίες του Box art και των frames.
καλησπερα.ωραιο θεμα και ελληνικο ::icon_thumright::να ρωτησω κατι κυριε καλφακη αν μου επιτρεπεται?υπαρχει περιπτωση να δουμε κανα 5αρακι 48αρι της προκοπης?υπαρχει τετοια προοπτικη απο ασια μερια?
γιατι ειναι κατα την γνωμη μου αδικημενο αεροσκαφος απο ολες της εταιρειες!