Αποστολέας Θέμα: F-16 Block 30...καλοκαιρινο χτυπημα της ζεστης!!!!  (Αναγνώστηκε 1854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisg77

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθηνα-καλλιθεα
F-16 Block 30...καλοκαιρινο χτυπημα της ζεστης!!!!
« στις: Ιουλίου 17, 2010, 09:01:26 μμ »

πρωτα απ ολα να πω οτι προσπαθησα παρα πολυ.τα χρωματα μου φαινονται λαθος μερικες χαλκομανιες πρεπει να τις εβαλα λαθος ο οπλισμος δεν ξερω αν ειναι σωστος και με τα ασπρα χρωματα αγανακτισα.εκανα αποπειρα wash που δεν μου πολυ αρεσει γιατι μοιαζει με μουτζουρωμα και αν δεν υπηρχε η καλυπτρα του  ο θεος να τον εχει γερο zark απλα δεν θα ειχε καλυπτρα αυτα.κραξτε ελευθερα ολοι!!!!μου αξιζει!!!!

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
Απ: F-16 blk 30. καλοκαιρινο χτυπημα της ζεστης!!!!
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 17, 2010, 10:02:14 μμ »
koita....αντικοιμενικα τωρα....σαν κατασκευη δεν ειν κακο....λειπει βεβαια ο πιτο....τα χρωματα(καποια οχι ολα) δειχνουν να ειναι στο περιπου...το γουοσακι σου ο.κ στεκει αλλα θελει κατι....σε γενικες γραμμες ο.κ ειναι 1 καλη προσπαθεια που μπορει να βελτιωθει με τον καιρο...νομιζω το'χεις κ με λιγο επιμονη κ υπομονη θα βγουν κ καλυτερα μοντελα...don't worry and keep up modeling

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος MANOS F4

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Περιστερι
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 18, 2010, 09:06:16 πμ »
κανεις δεν ηρθε σ αυτο το κοσμο με τον αερογραφο στο χερι. καλη συνεχεια και δεν ειναι τοσο κακο οσο λες.

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 18, 2010, 09:50:06 πμ »
Φιλαρακο καλημερα. Το μοντελακι σου, πραγματι εχει καποια θεματακια. ΑΛΛΑ μονο θεματακια. Σε γενικες γραμμες δεν ειναι ασχημο.Δεν γνωριζω ποσο καιρο μοντελαρεις, αλλα η ολη εικονα διχνει οτι πιανουν τα χερια σου, εχεις γνωση και φαντασια σε αυτο που θελεις να διξεις. Για μενα αυτο που δεν εχεις ακομα ειναι η εμπειρια με το <αθλημα> Θα ερθει και αυτη με το καιρο φτιαχνωντας τα μοντελα σου.Το καλο ειναι οτι εκανες πραγματα για πρωτη φορα απ'οτι λες.ΑΥΤΟ λεει πολλα. Συνεχεισε ετσι και θα δεις (δουμε) μεγαλες βελτιωσεις. ΚΑΛΟ ΜΟΝΤΕΛΑΡΙΣΜΑ ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dimitrisg77

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθηνα-καλλιθεα
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 18, 2010, 01:37:30 μμ »
καταρχας μοντελαρω κανα χρονο και κατι κι  εχω φτιαξει 7 κομματια τα δυο τα εχω ανεβασι κι εδω.θελω πιο πολυ βλεποντας αυτο να μου πειτε που πασχω ετσι ωστε να βελτιωθω στο επομενο.στο θεμα συναρμολογησει-στοκος παω καλα.τα κοπκιτ τα κανω μανταρα το ασπρο δεν μπορω καθολου να πετυχω και το βαψιμω με τον αερογραφω μονο με μασκρισμα.βεβαια το μασκαρισμα σε αυτο μου αφησε κατι γραμμες που φαινονται αρκετα ισως ηθελε πιο ψηλο το χρωμα δεν καταλαβα.και βαψιμο στις λεπτομερειες με πινελακι δεν το εχω τρεμουν πολυ τα χερια ρε γαμωτο!!!! :twisted: :twisted:

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
Απ: F-16 Block 30...καλοκαιρινο χτυπημα της ζεστης!!!!
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 19, 2010, 04:34:10 μμ »
MHN ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ, οι περισσότεροι έχουμε πρόβλημα με το άσπρο!
Για να μην σε ταλαιπωρώ, ίσως ο πιο απλός τρόπος είναι να δείχνεις στην πορεία της κατασκευής τι φτιάχνεις και να μαζεύεις ad hoc ιδέες!

Αποσυνδεδεμένος southman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Kalamata
Απ: F-16 Block 30...καλοκαιρινο χτυπημα της ζεστης!!!!
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 19, 2010, 05:00:43 μμ »
Γεια σου φιλε Δημητρη, καλη προσπαθεια το Φ-16 πολυ καλυτερη απο το τελευταιο δικο μου :)
Με την εμπειρια ολοι βελτιωνομαστε.
Οσον'αφορα τα προβληματα με το λευκο χρωμα, με ταλαιπορουσε και μενα πολυ.
Σκεφτηκα και εκανα το εξης.Μεσα στο λευκο που ειχα εβαλα και το ανακατεψα με ενα ανοιχτο γκριζο.
Εβαλα τοσο ωστε να μην αλλαξει το λευκο.
Διαπιστωσα οτι το χρωμα εστρωνε πολυ καλυτερα.Τρια αραια χερακια με πινελο μου καλυπταν πολυ καλα την επιφανεια του μοντελου.
Κανε μια δοκιμη, μπορει να σε βολεψει αυτο το κολπο.

Tags: