Αποστολέας Θέμα: ΠΝ  (Αναγνώστηκε 2902 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος C3PO

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Use the Force
ΠΝ
« στις: Ιουλίου 15, 2010, 02:49:50 μμ »
join the navy !!!!

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: ΠΝ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 15, 2010, 03:26:52 μμ »
Μας έστειλες φίλε,δώσε λεπτομέρειες για όλα ....υπέροχες δουλειές ,αξιοζήλευτες για κάθε συλλογή.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 15, 2010, 04:43:35 μμ »
Το δέυτερο μοντέλο είναι η κανονιοφόρος Ορμή και πρέπει να είναι το κιτ της Revell σε κλίμακα 1/131 Ashville

Η φρεγάτα τύπου Knox  F457 είναι το Θράκη, σε κλίμακα 1/700 όπως και το Λήμνος F451. Το αντιτορπιλικό τύπου Adams είναι το Α/Τ Κίμων D218 και μάλλον είναι το κιτ της Dragon στην 1/700.

Για το κιτ του Λήμνος πρέπει να είναι από την εταιρία Garage ρητινένιο, η οποία ήταν Εληνική και έκλεισε την δεκαετία του 90...

Το πρώτο μοντέλο είναι το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων βλημάτων (ΤΠΚ) Μπλέσσας και ίσως είναι φτιαγμένο από ένα παλίο κιτ της Revell στην 1/144 με μερικές προσθήκες και διορθώσεις...

Ελπίζω να τα πέτυχα... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tsap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αττική
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 15, 2010, 06:58:56 μμ »
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Πολλά συγχαρητήρια για τις κατασκευές σου, μπράβο!
Στράτος Τσαποΐτης IPMS 961

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΤΑΓΙΑΡ ΓΙΑΝΝΗΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα
    • http://i824.photobucket.com/albums/zz162/koytagia/submarines/DSC049480-1.jpg
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 15, 2010, 09:05:35 μμ »
Συγχαρητηρια, πολυ καλη δουλεια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος gpav

• ἐν τοῖς δεινοῖς εὔελπις...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 15, 2010, 10:34:45 μμ »
...Το πρώτο μοντέλο είναι το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων βλημάτων (ΤΠΚ) Μπλέσσας και ίσως είναι φτιαγμένο από ένα παλίο κιτ της Revell στην 1/144 με μερικές προσθήκες και διορθώσεις...
Η Revell είχε κυκλοφορήσει τις κλάσεις GEPARD και ALBATROS. Δύσκολα όμως να είναι κάποιο από αυτά, γιατί χρειάζονται ΧΟΝΤΡΕΣ τροποποιήσεις (λ.χ. και στα δυο κιτ η γέφυρα δεν έχει φτερά και οι υπερκατασκευές είναι πολύ διαφορετικές).

Πάντως θα ήταν ευχής έργο αν ο φίλος μας έγραφε λίγα λόγια για τη θαυμάσια δουλειά του (αυτά τα Emerlec που τα βρήκες;)
Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim
It makes no difference which side the general is on - Unknown British Soldier

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Ροΐδης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη να βρώ την ηρεμία μου...
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 15, 2010, 10:55:51 μμ »
Πολύ ωραίες δουλειές φίλε,πολλά μπράβο από μένα για μία καταπληκτική συλλογή Ελληνικών πολεμικών πλοίων ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
IPMS 1188

Συνδεδεμένος C3PO

• Scale 1/72
  • *
  • Use the Force
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 01:42:18 πμ »
Η Revell είχε κυκλοφορήσει τις κλάσεις GEPARD και ALBATROS. Δύσκολα όμως να είναι κάποιο από αυτά, γιατί χρειάζονται ΧΟΝΤΡΕΣ τροποποιήσεις (λ.χ. και στα δυο κιτ η γέφυρα δεν έχει φτερά και οι υπερκατασκευές είναι πολύ διαφορετικές).

Πάντως θα ήταν ευχής έργο αν ο φίλος μας έγραφε λίγα λόγια για τη θαυμάσια δουλειά του (αυτά τα Emerlec που τα βρήκες;)

και όμως είναι απο Albatros class της Revell ή τέλος πάντων ότι έμεινε απο αυτό. Τα Emerlec είναι scratch που μετά έγινε καλούπι και έγινε απο διαφανή πολυεστέρα για να αναπαρασταθούν τα τζάμια αφού βαφτεί το υπόλοιπο

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 01:50:55 πμ »
και όμως είναι απο Albatros class της Revell ή τέλος πάντων ότι έμεινε απο αυτό. Τα Emerlec είναι scratch που μετά έγινε καλούπι και έγινε απο διαφανή πολυεστέρα για να αναπαρασταθούν τα τζάμια αφού βαφτεί το υπόλοιπο

ʼξιος!  ::salut::

Spoiler (hover to show)

Nothing is so good for the morale of the troops as occasionally to see a dead general - Field Marshal William Slim

Συνδεδεμένος C3PO

• Scale 1/72
  • *
  • Use the Force
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 11:22:14 μμ »
ʼξιος!  ::salut::

Spoiler (hover to show)

πρέπει κάπου να υπαρχει το καλούπι
το κακό είναι ότι αφενός αυτή τη στιγμή δεν έχω διάφανο πολυεστέρα αφετέρου δεν βλέπω σύντομα να χρειαστεί να αγοράσω αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου βγάλω όχι μονο ένα αλλά όσα θέλεις
θα το έχω υπόψη μου και εάν ρίξω θα σου βγάλω και εσένα.
Εάν τα χρειαστείς για καμία δουλειά πιο πρίν στείλε μου ένα μήνυμα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε

Αποσυνδεδεμένος gpav

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Παυλόπουλος
    • Λιμενικό Σώμα
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 11:25:18 μμ »
Σε ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σου ανταπόκριση, την εκτιμώ ιδιαίτερα!

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, γιατί δεν έχω τίποτε σχετικό τώρα στα σκαριά. Απλώς να βρίσκεται. Καλό σου βράδυ!  ::salut::

Tags: