Μετα απο παρα πολυ καιρο απουσιας,ειπα να σας δειξω με τι ασχολουμαι...
Μεταξυ 3 μεγαλυτερων προτζεκτ που βρισκονται αυτη την στιγμη στον παγκο,στα διαλειμματα δλδ και για να σπαει η μονοτονια,καταπιανομαι με μικροτερα κομματια οπως αυτο!
Οι φωτογραφιες που αναψαν τα καρβουνα και ..φυσικα ψηθηκα αμεσως, ειναι οι κατωθι
Οχι,πειτε μου κι εσεις...εχω αδικο??

(Οσο κι αν προσπαθησα δεν εχω βρει αλλες,ουτε καν λεπτομερειες και για αυτες,οπως τοπο,χρονο,μοναδα κλπ

...)

Το εχω παραδεχτει πλεον και στον εαυτο μου οτι δεν μπορω να ασχοληθω ξανα με mainstream θεμα,οποτε ψαχνω να αναγνωρισω και επισημα την ειδικοτητα στα κουλα!!!

Θυμα ενα Ιταλερενιο τζιπακι(λυπηθηκα να σφαξω το Ταμιγια...εμεις δεν τα εχουμε ντανες οπως καποιοι αλλοι...βεβαιως βεβαιως

)
το οποιο μετα απο διαφορα ατυχηματα

σε καπω,αξονα..τροχους κλπ(η δυχρωμια δεν ειναι εικαστικη παρεμβαση!

)...κατεληξα στο παρακατω ελαφρως

βελτιωμενο προτζεκτακι!
Σημειωση:δεν ειναι κολλημενο ακομα στην τελικη του θεση γι'αυτο και το ολο λειτουργικο του θεματος.Με την βαση θα ερθει και η σωτηρια!

Για αρχη...η τζιπουρα..

Ο κουβας...

Και τα δυο παρεουλα...

Πριν το ασταρωμα ειναι να προστεθουν και οι ιμαντες προσδεσης των εργαλειων(και κανα-δυο κοκοψονια που παρατηρησα μολις τωρα..

) και φυσικα τα φορτωματα που ακομα ειναι στο σταδιο..."φτιαχνω πρωτα και μετα αποφασιζω αν θα το βαλω"

(η εν λογω τεχνικη αναπτυσεται χρονια τωρα αφου τιποτα δεν παει χαμενο και καποια στιγμη ολο και καπου θα τρουπωσει!)
Βελτιωτικα για το willy's...γιοκ,οποτε οτι ΡΕ υπαρχει,ειναι απο το spare box και τωρα αναμενω καποια σηματακια για να συνεχιστει...
Βαψιματα,λακ,λαδια,αλατια,μυδια,ξυδια,....δια ελπιζω λειαν συντoμως!!
Ελπιζω να σας αρεσει και ο,τι θελει το κατιτις του,τωρα ειναι η ωρα να μου το επισημανετε,μπας και εχω κανει καμια χοντραδα παλι!!

Αυτααα......
Τασος