0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πεταξουμε τους αερ/φους μας........
Μπορε'ις σε παρακαλώ να μας πεις την τεχνική σου με το πινέλο γιατί έχω βάψει και εγώ με πινέλο, αλλά ύστερα απο αυτά που μας κάνεις, θέλω να τα σπάσω όλα.
:lol:Φιλε Λαμπρο ειδα ολη την συλλογη σου των Α-7 βημα-βημα και επαθα την πλακα μου. Εξαιρετικη δουλεια για μια ακομη φορα.Αντε παρε σειρα να ετοιμασεις τωρα και το Α-7Ε DESSERT STORM σιγα-σιγα ΕΤΣΙ? Αμα εχεις χρονο και ορεξη βαλε μπροστα να ετοιμασεις και την Αλεπου.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ για μια ακομη φορα! ! ! Με εκτιμηση CORSAIR II.
Από τα καλύτερα πινέλα που έχεις κάνεις έως τώρα. Νομίζω ότι έχεις βελτιώσει αισθητά τις τεχνικές σου, προκύπτει και από τις αντιδράσεις των παιδιών... Μπράβο Λάμπρο, θα βγει πολυ δυνατό!
Καλησπέρα Λάμπρο, άλαξε το sn γιατί το 768 είχε το πρώιμο κάθετο σταθερό των -Α. Μπορείς να το κάνεις 747, 753 ή 774 που είχαν το κάθετο των -Ε. Καλή συνέχεια .
Στεφανε ποια η διαφορα με τα -Α?Μηπως αν τριψω το εξωγκομα στο καθετο θα ειναι οκ?Αν ειναι αυτη η διαφορα ειχα σκεφτει να το εξαφανισω αλλα το ξεχασα εντελως!
Καντο αλλα εφοσον γινεται...αλλιως κοιτα μη χαλασεις το μοντελο σου για ενα νουμερο..
Κανεις πολυ ωραια πραγματα με το πινελο στο πετουμενο φιλε μου!!! ΕΥΓΕ!!!
.Η τεχνικη ειναι πολυ απλη...στεγνο πινελο! Πρωτα με τα βασικα χρωματα ξανοιγμενα με λευκο χτυπαω καθετα το πινελο μεσα στα πανελς,και μετα με τα βασικα χρωματα κανω παλι στεγνο πινελο πανω στη γραμμωση.Αυτο ειναι ολο.
χιλια μπραβο φτιαχνεις παπαδες με το πινελο ρε φιλε
Το -Α έχει το σχήμα της πρώτης φωτό και τα μετέπειτα της δεύτερης στην τρίτη φαίνονται και τα δύο, δεν γίνεται με τρίψιμο γιατί δεν έχουν καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Σε αυτή την φάση που βρίσκεται το μοντέλο σου απλά αλλάζεις sn. Το καθένα από τα TA-7C με την fullside παραλλαγή είχε αρκετές διαφορές από αεροσκάφος σε αεροσκάφος και κανένα δεν ήταν ίδιο με το άλλο, αλλά αυτά είναι για τους χρόνια & αθεράπευτα άρρωστους της λεπτομέρειας .