0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: phantomphlyer στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 03:11:36 πμτο ειπα και στον Κωστα...εγω αναλαμβανω τους Σαλονικιους... Ελπίζω και τους εκ Θέρμης ορμώμενους
το ειπα και στον Κωστα...εγω αναλαμβανω τους Σαλονικιους...
Παράθεση από: xaris_the greek στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 07:14:12 μμΠαράθεση από: phantomphlyer στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 03:11:36 πμτο ειπα και στον Κωστα...εγω αναλαμβανω τους Σαλονικιους... Ελπίζω και τους εκ Θέρμης ορμώμενους ισως...θα εξαρτηθει απο τη διαγωγη σου...πρεπει να μου δειξεις την patch-o-συλλογη σου...θα με φανε οι αλλοι...
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: xaris_the greek στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 07:14:12 μμΠαράθεση από: phantomphlyer στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 03:11:36 πμτο ειπα και στον Κωστα...εγω αναλαμβανω τους Σαλονικιους... Ελπίζω και τους εκ Θέρμης ορμώμενους ισως...θα εξαρτηθει απο τη διαγωγη σου...πρεπει να μου δειξεις την patch-o-συλλογη σου...θα με φανε οι αλλοι...
Ολα τα λεφτα οι in flight
Παράθεση από: arcadios στις Δεκεμβρίου 03, 2008, 06:28:18 μμκαιρος ηταν να δουμε και καποια πραγματικά αεροπλάνα.......oντως (Image removed from quote.)
καιρος ηταν να δουμε και καποια πραγματικά αεροπλάνα....
Παιδια σορρυ που καθυστερω την αποστολη του cd,αλλα ετυχαν διαφορα και τρεχω.Μεχρι την Παρασκευη θα τα εχω στειλει.
Αλλιώς, Σάββατο πρωί ξέρεις τι σε περιμένει Spoiler (hover to show)
Παράθεση από: Sjmygian στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 01:47:49 μμΑλλιώς, Σάββατο πρωί ξέρεις τι σε περιμένει Spoiler (hover to show) Κακε ανθρωπε