Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη από τον Alex-SSGTi, γιατί τώρα αναγκαστικά θα προχωρήσω σε spam και σε λιγότερο "ουσιώδες" post, αλλά με αυτά που γράφονται τι να κάνω...
Φίλε F-16 Fighting Falcon μην παρεξηγήσεις το στυλ μου, αλλά εντελώς φιλικά, δεν χρειάζεται να αναπαράγεις ότι 'ράδιο αρβύλα' κυκλοφορεί, χωρίς να χρησιμοποιείς την προσωπική σου κρίση, γιατί 99% θα κάνεις λάθος. Είτε δεν κατάλαβες αυτό που σου είπαν, είτε αυτός που στο είπε δεν ξέρει τι λέει, και ας είναι στην 111. Μερικά δεδομένα που θα έπρεπε να σε προβληματίσουν πριν βγάλεις το συμπέρασμα:
-Τα ελληνικά α/φ έχουν serial 93-****. Αυτό εκ των πραγμάτων συνήθως σημαίνει ότι δεν μπορεί να κατασκευάστηκαν το 1993. Δηλαδή αυτά που είναι στον ʼραξο με serial 06-**** και τα παραλάβαμε το 2009 σημαίνει ότι τα χρησιμοποίησαν 3 χρόνια οι Αμερικανοί πριν μας τα δώσουν. Δεν νομίζω...
-Αν ήταν μέρος Αμερικανικής παραγγελίας, το πιθανότερο είναι 1) να μην ήταν συνεχόμενα νούμερα (ειδικά τα μονοθέσια με τα διθέσια) και 2) να αποτελούσαν τμήμα από συνεχόμενα serial, τα υπόλοιπα των οποίων θα πέταγαν με την USAF. Αν δεις τη λίστα παραγωγής των F-16, τα ελληνικά serial είναι ξεκομμένα σαν νούμερα και δεν υπάρχουν συνεχόμενα serial για άλλα F-16 ούτε πριν, ούτε μετά. Αυτό αποκλείει ακόμα και το γεγονός οι Αμερικανοί να αποφάσισαν να μας δώσουν καινούργια αεροσκάφη που αρχικά προορίζονταν για παραγγελία της USAF με σκοπό να τα παραλάβουμε νωρίτερα (όπως είχε γίνει με τα F.1), γιατί τότε ήδη θα είχαν αποκτήσει (πριν την παραγωγή τους) serial από την αντίστοιχη παραγγελία της USAF.
-Αν ήταν ελαφρώς μεταχειρισμένα δεν θα έφταναν λίγα-λίγα (όπως όταν βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής), αλλά πολλά μαζί.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συνεχίσω παραπάνω για να αποδειχθεί το αυτονόητο...