Αποστολέας Θέμα: 13η Εκθεση Καβαλας-2011  (Αναγνώστηκε 9911 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
Απ: 13η Έκθεση Μοντελισμού Καβάλας - 2011 (Φωτογραφίες)
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 02, 2011, 01:16:03 πμ »
Γιώργο (Getsa) , τι έγινε ρε φίλε  :?:   Φτάσατε ή ακόμα .... ταξιδεύετε !!!   :mrgreen:

Χάρηκα που τα είπαμε παιδιά !!

Spoiler (hover to show)

Φτάσαμε φίλε αν και εγώ είχα ολίγη από [wiki=]jet lag[/wiki] λόγω του ολονύκτιου ταξιδιού με το πούλμαν. Η κούραση όμως δεν ήταν αρκετή ούτε στο ελάχιστο να μειώσει την χαρά της παρουσίας μου στην έκθεση της Καβάλας. Χάρηκα κι εγώ που τα είπαμε. Την επόμενη φορά που θα έρθεις στο νησί ενημέρωσέ με  ::kerasma::
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος distam

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Hράκλειο Κρήτης
  • modelclub.gr
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 02, 2011, 01:03:05 μμ »
Συγχαρητήρια στο σύλλογο Καβάλας για την πολύ πετυχημένη διοργάνωση της έκθεσης και για τον πλούτο των μοντέλων που παρουσιάστηκαν σε αυτή .
Πραγματικά λυπηθήκαμε που δεν καταφέραμε να παραβρεθούμε σαν σύλλογος ,αλλά και εγώ προσωπικά  στη σπουδαία έκθεση σας .
Ελπίζοντας την επόμενη φορά να είμαστε και εμείς παρόντες ,σας ευχόμαστε να συνεχίσετε την καλή δουλειά  και πάντα επιτυχίες

Αποσυνδεδεμένος Αμομφαρετος

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Καβάλα
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 02, 2011, 03:59:00 μμ »
Μονο το γεγονος της χαρα σας οτι περασατε ομορφα στην εκθεση μας φτανει για να χαιρομαστε και εμεις που αυτο το τριημερο δεθηκαμε ολοι περισσοτερο!!!Να στε ολοι καλα για τις ευχες σας!!!!! ::salut::

Μπαμπης
Μέλος συλλόγου μοντελιστών Καβάλας

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 02, 2011, 09:29:32 μμ »
Η IPMS Ελλάδος, θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήριά της στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στην πολύ όμορφη έκθεσή σας.

Επίσης, εκ μέρους της IPMS, αλλά και προσωπικά, θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από όλους σας, για τη μη παρουσία της Ένωσης στην έκθεση. Δυστυχώς, προβλήματα υγείας του εκπροσώπου μας, δεν επέτρεψαν την παρουσία του, αλλά και την απονομή αναμνηστικής πλακέτας.

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα ανακοινώσουμε από αυτό εδώ το βήμα, το μοντέλο στο οποίο θα επιλέξουμε για την απονομή του βραβείου μας, το δε βραβείο θα σταλεί ταχυδρομικά στον δικαιούχο.

Για μια ακόμα φορά, συγχαρητήρια σε όλους.

Δημήτρης Κοντός

Αποσυνδεδεμένος armatistis300

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 03, 2011, 12:30:38 μμ »
πολυ καλη η εκθεση της καβαλας και με αρκετα αξιολογα εκθεματα . το διορμαμα με το 4αρι στο συνεργειο μου αρεσε πολυ, ευχαριστουμε το δσ της ενωσης και ιδιετερα τον νικο ζαχο για τις κατατοπιστικες οδηγιες του. και του χρονου παιδια

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
Απ: Διακρίσεις 13ης Έκθεσης Καβάλας
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 03, 2011, 07:31:16 μμ »
Παρομοίως με τον Θάνο, κι εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιτροπή για την κρίση της. Εύχομαι, την επόμενη χρονιά να παρευρεθώ αυτοπροσώπως στην Έκθεση !
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 06, 2011, 01:00:05 μμ »
να προσθεσω και εγω δυο κουβεντες για την εκθεση.
κατ αρχην αρτια οργανωμενη μεχρι την τελευταια λεπτομερεια, πραγμα που δειχνει ποσο πολυ αγαπουν αυτο που κανουν.
αυτο ομως που πρεπει να επισημανω ειναι η θερμη φιλοξενια που απολαμβανει οποιος επισκεφτει τη συκγεκριμενη εκθεση.
οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω στο Μπαμπη, στο Προδρομο, στο Θοδωρη, αλλα και σε ολα τα παιδια του συλλογου της καβαλας, για ολα οσα εκαναν και να ευχηθω καλη συνεχεια και καλη επιτυχια στους οποιους στοχους εχουν θεσει σαν συλλογος.

ευχαριστω για ολα
κκ

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 07, 2011, 11:08:08 μμ »
Με αρκετή ομολογουμένως καθυστέρηση, εκ μέρους της IPMS Ελλάδος, απονέμεται η αναμνηστική μας πλακέττα,

στην Κορβέττα HMS Poppy του κ. Θάνου Μεντζελόπουλου

Μαζί με τα συγχαρητήρια μας (και τη συγγνώμη μας για τη μη έγκαιρη απονομή), παρακαλώ τον κ. Μεντζελόπουλο να επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονίσουμε τα σχετικά με την αποστολή της.

Φιλικά,
Για την IPMS Ελλάδος
Δημήτρης Κοντός

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΤΕΛΗΣ

• 1/72
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Chanea-Krete
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 14, 2011, 09:54:18 μμ »
Εκ μέρους του Ομίλου Στατικού Μοντελισμού Χανίων, σας συγχαίρουμε για την πολύ όμορφη έκθεσή σας , η οποία για μια ακόμα φορά εκτός από επιτυχημένη , είχε πολλά και καλά δημιουργήματα.
Πάντα επιτυχίες να έχετε
 ::salut::
"ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ"

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 14, 2011, 10:15:24 μμ »
Συγχαρητήρια κι από μένα σε διοργανωτές και συμμετέχοντες.
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 22, 2011, 02:49:22 πμ »
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου, έστω και καθυστερημένα, να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε. Έχετε π.μ.  ::salut::

Welcome to the Dark side of the Force...

Tags: