Καλως σας βρηκα. Ναι ειναι βαμμενο,απλα επελεξα να φτιαξω ενα αεροσκαφος το οποιο προηλθε απο μετατροπη , απο C 4/B σε νυχτερινο μαχητικο, τα πρωτα προηλθαν απο μετατροπες τα οποια βαφτηκαν βιαστικα και ριχτηκαν στη μαχη μπας και ανακοψουν τα Lancaster. Οι φθορες ειναι πολυ εντονες επιτηδες, κατα την αποψη μου και οσο το εχω ψαξει επειδη υπηρχε μεγαλη αντιδραση απο την ηγεσια της Luftwaffe, ''στενοκεφαλια'' φοβοντουσαν μηπως τα νυχτερινα μαχητικα γινουν περισσοτερα και απο τα υπολοιπα, οι μοιρες αυτες δεν εφοδιαζονταν οπως θα επρεπε, οποτε τα υλικα ηταν ελαχιστα για τη συντηρηση. Απο διαφορες φωτο που εχω βρει προς το τελος του πολεμου, τα πιο πολλα αεροσκαφη παλαιοτερων γενεων που ειχαν απομεινει, δεν ηταν και σε ''πολυ καλη κατασταση''. (Εξου και το ελαχιστο πρασινο που επελεξα να φαινεται σε ορισμενα σημεια καθως και οι πολυ εντονες φθορες). Βεβαια ακομα εχει πολλη δουλεια......, Οσο για τις φωτο, αυτες ειναι απο κινητο, μολις μου επιστραφει η ψηφιακη (τη δανεισα σε φιλο) θα βγαλω καλυτερες. Επισης επελεξα να μη βαλω το Bomb rack κατω απο την ατρακτο διοτι στα πρωτα συχνα την αφαιρουσαν για λογους μειωσης βαρους, αρα περισσοτερο χρονο στον αερα λογω οικονομιας καυσιμου.