Σε καμμια περιπτωση δεν προκειται να σε παρεξηγησω Πακη μου...Αλλωστε 2 χρονια στο φορουμ δεν πιστευω να φημιζομαι για κατι τετοιο...
Ο αγωνας της ΠΑ στο Αιγαιο ομως δεν θα δειχτει με δημοσιευση
PUBLIC βιντεο AVTR απο F-16 το οποιο θεωρειται απορρητο υλικο και οποιος "απεξω" το διαθετει
οφειλει να το σεβεται σαν υλικο και προπαντων να σεβαστει την εμπιστοσυνη του χειριστη προς το ατομο του...Δεν μπορει να το βγαζει ουτε public στο διαδικτυο ουτε να το μοιραζει σε
αναξιοπιστες πηγες...
Θα μου πεις τωρα ειναι απαντηση στο βιντεο που χαν βγαλει αυτοι πριν 10 μηνες...Ε ΟΧΙ!Αυτοι ειναι Τουρκοι μουσουλμανοι,πορονωνται εμεις ειμαστε χριστιανοι και δεν φανατιζομαστε.Απλα πιστευουμε ολοι στις ικανοτητες των Ελληνων χειριστων τυφλα χωρις να χρειαζεται να δουμε ουτε βιντεο ουτε κανενα αποδεικτικο......Αλλωστε μπορει να φανει υπεροπτικο και υπερπατριωτικο αλλα θα πω πως εμεις δεν χρειαζομαστε αποδεικτικα public το οτι ειμαστε η οχι καλυτεροι απο τους "Μπουφους" στο Αιγαιο...Αυτοι που βγαζου πολλα "αποδεικτικα" ξεγυρισμενα κατι πανε να καλυψουν...Το οτι βγαλανε ενα βιντεο αυτοι και οι αλλοι φωναζανε (Μη πω ουρλιαζανε!) TRACKING TRACKING καθως κανανε βολες (Ο Θεος να τις κανει...) σε Ελληνικα Mirage 2000 δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε το ιδιο...Ειναι πολυ μεγαλη απερισκεψια να παιζουμε "το παιχνιδι τους"

Αυτη ειναι η γνωμη μου και ας ειναι λιγο "παρεξηγημενη" για μερικους...

Η απάντηση είναι χωρίς υπονοούμενα και δεν θέλω να παρεξηγηθώ!
A.V.T.R.=Airborne Video Tape Recorder(Καταγραφεας βιντεο πτησεως,Το ασπρομαυρο βιντεο που ειδατε...)