0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάνες στα πολυβόλα γιατί δεν έβαλες μπουλκουμεδάκι μου; βαριόμαστε βαριόμαστε;
Τσίτσερε, λυπάμαι που θα στο πω...αλλά το το τελευταίο δωμάτιο στο Δαφνί μάλλον το κατέλαβε ο Συμεών...δια της βίας!
Απλά απίστευτο... μπράβο Νίκο!Να σε ρωτήσω, από χρώματα ξέρεις τι θα χρησιμοποιήσεις; Αν θυμάμαι καλά ο σκελετός ήταν από ατσαλένιους ασταρωμένους δοκούς (δηλαδή RLM02, και ναι σωστά λέω) και οι πτέρυγες ξύλο περασμένο μπόλικα χέρια βερνίκι. Αν θες να το κοιτάξω λεπτομερέστερα, μου λες.
Δεν βαριόμαστε καπετάνιε βιαζόμαστε!!!!! Έκανα μια προσπάθεια με λεπτό σύρμα αλλά μου φαινόταν τεράστια (έκρυβε όλη τη λεπτομέρεια του διάτρητου pe)και την ξήλωσα. Θα δοκιμάσω και απόψε με βελόνα από σύριγγα ινσουλίνης και αν δε θα ζήσω και χωρίς αυτές!
Τώρα για τον σκελετό δεν έχω βρει κάτι (δεν έχω ψάξει κιόλας ) αλλά βλέποντας διάφορες κατασκευές στο internet τείνω να χρησιμοποιήσω κάτι σε light grey.
Μπράβο Νικόλα,εξαιρετική δουλειά και ωραίο αποτέλεσμα, μετά , δέ, και τις αισθητικές παρεμβάσεις που ανέφερες. Spoiler (hover to show)...βάλε τώρα και το riggin ή εστω τα control cables
Ευχαριστώ Παύλο (και για της παρατηρήσεις στην έκθεση)... τα control cables είναι περασμένα κανονικά μέσα από την άτρακτο (αν εννοείς αυτά) όσο για το υπόλοιπο rigging ΑΝ το κάνω μάλλον θα αργήσει γιατί τώρα έχω μπλεχτεί στα καλώδια του 48ριου.