ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΥΛΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ > Σεμινάρια – Workshop - Demonstrations
Σεμινάριο - Αερογράφος - Επιλογή - Τεχνικές - Συντήρηση
B737Mech:
--- Παράθεση από: GROI στις Ιουλίου 03, 2010, 10:01:52 μμ ---Yπάρχει πουθενά αυτό το κερί ή να ξύσω κανένα της εκκλησιάς? :mrgreen:
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα εκκλησιαστικά θα κάνουν τη δουλειά όπως είπαν ο κ. Καλφάκης και ο Χρήστος.
Εγώ έβαλα από εκείνα τα ελεεινά με τη μεταλλική βάση και δούλεψε η συνταγή.
Stavros:
--- Παράθεση από: B737Mech στις Ιουλίου 05, 2010, 03:33:21 πμ ---
--- Παράθεση από: GROI στις Ιουλίου 03, 2010, 10:01:52 μμ ---Yπάρχει πουθενά αυτό το κερί ή να ξύσω κανένα της εκκλησιάς? :mrgreen:
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα εκκλησιαστικά θα κάνουν τη δουλειά όπως είπαν ο κ. Καλφάκης και ο Χρήστος.
Εγώ έβαλα από εκείνα τα ελεεινά με τη μεταλλική βάση και δούλεψε η συνταγή.
--- Τέλος παράθεσης ---
:mrgreen: αυτό που έβαλες είναι παραφίνη ενώ στην επίδειξη αναφέρθηκε το φυσικό κερί. δεν ξέρω εαν το τελικό αποτέλεσμα απο πλευράς στεγανοποίησης είναι το ίδιο.
Σχετικά με το σεμινάριο-επίδειξη ::eusa_clap::,
ήταν όλα πολύ καλά: η οργάνωση, το κλίμα, οι πληροφορίες/γνώσεις/εμπειρίες/συμβουλές (επί των αερογράφων) που αντηλλάγησαν
και φυσικά η ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα ωραίο και άνετο "μοντελιστικό" περιβάλλον και να τα πούμε.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους διοργανωτές και οικοδεσπότες για την πρωτοβουλία τους αυτή ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
και εύχομαι να τα ξαναπούμε στο επόμενο σεμινάριο .... σύντομα. ::icon_thumright::
Φωτό απο την πρώτη ομάδα που συμμετείχα, θα ανεβάσω μόλις τις έχω στην κατοχή μου καθώς ένα πρόβλημα στην κάρτα της δικής μου κάμερας με ανάγκασε και χρησιμοποίησα μια "δανεική¨, οπότε ...τις περιμένω απο τον ιδιοκτήτη της
::salut::
Σ.Σ.
Voroshilov:
Και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και οικοδεσπότες μας!!!
Τόσο το περιβάλλον, όσο και τα όσα ειπώθηκαν ήταν άκρως διαφωτιστικά για μενα και με βοήθησαν να κάνω ένα ακόμη βήμα εξοικείωσης με τον αερογράφο!!!
Περιμένω με ανυπομονησία την συνέχεια...
Spoiler (hover to show)όσο για την φιλοξενεία, ενδεικτικά θα αναφέρω ότι με τον IBANEZo, ρίξαμε μερικούς γύρους στην πίστα των slot cars, που υπήρχε στην βιτρίνα!!!!
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΦΑΚΗΣ:
αγαπητέ nick2 ,
σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια και καταλαβαίνω τώρα τι εννοούσες.
Πράγματι, δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνει αυτό που γλαφυρά περιγράφεις. Είμαστε όλοι μοντελιστής και το πιο όμορφο πράγμα είναι να μοιραζόμαστε αυτό που αγαπάμε. Να πώ την αλήθεια, πήρα και εγώ πράγματα απο σας, και ακόμη περισσότερο πέρασα πολύ όμορφα μαζί σας.
Ο δε ενθουσιασμός σας για τον μοντελισμό είναι μια τρανταχτή απόδειξη ότι οι μοντελιστές δεν είναι είδος προς εξαφάνιση.
Με εμπνέετε μάλιστα για ακόμη πολύ περισσότερα.
B737Mech:
--- Παράθεση από: Stavros στις Ιουλίου 05, 2010, 07:52:48 πμ --- :mrgreen: αυτό που έβαλες είναι παραφίνη ενώ στην επίδειξη αναφέρθηκε το φυσικό κερί. δεν ξέρω εαν το τελικό αποτέλεσμα απο πλευράς στεγανοποίησης είναι το ίδιο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έκανα leak check και δεν έβγαλε μπουρμπουλήθρες :D
Πάντως πήρα και απο την εκκλησία!!!! :mrgreen:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση