Αποστολέας Θέμα: Bombenhagel über Dresden (13/14th of February 1945)  (Αναγνώστηκε 8107 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
Απ: Bombenhagel über Dresden (13/14th of February 1945)
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 09, 2010, 11:28:45 μμ »
Φίλε μου Ζήση τι να πω από τη σύληψη μέχρι την εκτέλεση ,άψογο......εκεί που θέλω να σταθώ λίγο είναι στο στήσιμο........το οποίο απλά δεν παίζεται.
Ευρηματικό και ισοροπημένο,δεν πιστευω οτι μπορεί να στηθεί καλύτερα.Ευχομαι η προκληση του βαψίματος να είναι διαδικαστικό θέμα για σένα .
Καλή συνέχεια.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος pink_panzer

• "Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε"
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κολόμβε, .... την περιέργειά σου
  • "Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω φοβερή μόρφωση"
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 10, 2010, 12:39:44 πμ »
Σ' ευχαριστώ Νέμο,μια αναφορά στη φιγούρα.
Προέρχεται από το σέτ του Verlinden με τα δύο σκελετωμένα πτώματα,το ένα Γερμανού του Α'ΠΠ με ρούχα.Εξαιρετική λεπτομέρεια και στα δύο (χρησιμοποίησα το δεύτερο) αν και έχουν ένα μειονέκτημα.Είναι και τα δύο πακτωμένα στο χώμα,με αποτέλεσμα να κόψω περιμετρικά το σώμα και να προσαρμώσω έτσι τη βάση ώστε να "πατάει " κανονικά.Αλλάχτηκαν τα χέρια και το κράνος με κεφάλι από σετ Γερμανών της warrior Luftschutzwarndienst (Luftschutz) :arrow: Βοηθητικό προσωπικό πόλεων,πυροσβέστες ή μέλη της αεράμυνας γενικότερα.
'Οπως ανέφερα και σε προηγούμενο πόστ μου,από εμπρηστικές και υψηλής ισχύος εκρηκτικές βόμβες  που έριξαν τα βρετανικά και αμερικανικά βομβαρδιστικά σε μία πυκνή οικιστικά περιοχή, προκάλεσαν εκατοντάδες εστίες φωτιάς. Αυτές ενώθηκαν σε μία τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά,προκαλώντας την εμφάνιση του λεγόμενου "πύρινου τυφώνα".
Καθώς ο αέρας στην εστία της φωτιάς θερμαίνεται και ανυψώνεται, η κυκλική κίνηση του ψυχρού αέρα που τον αντικαθιστά προκαλεί ανέμους που μπορούν να φτάσουν ακόμη και τα 220 χλμ. την ώρα.
Η άσφαλτος στο κέντρο της Δρέσδης έλιωνε από τη θερμοκρασία που έφτανε στους 600 βαθμούς Κελσίου!
Καθώς η τεράστια φωτιά απορροφούσε το μεγαλύτερο μέρος του οξυγόνου του αέρα, οι άνθρωποι σωριάζονταν λιπόθυμοι στη λιωμένη άσφαλτο και καίγονταν ζωντανοί.
Προσπαθώντας από φωτογραφίες να αναπαραστήσω ένα ημιαπανθρακωμένο πτώμα,επικεντρώθηκα στο πρόσωπο που ενώ έχει ιστούς,ζωτικά σημεία όπως μάτια χείλη δέρμα γενικότερα έχει καταστραφεί,ενώ τούφες μαλλιών κάνουν την εμφάνισή τους σε ορισμένα σημεία.
Γέμισα το σκελετωμένο πτώμα με εποξικό στόκο για την κοιλιακή χώρα και φανέλα ,καθώς χαλάρωσα παντελόνι και γέμισα τα πόδια.
Έπειτα "αφαίρεσα" προσθέτωντας με υγρό στόκο και αλλεπάλληλα στρώματα χωρίς να έχουν στεγνώσει τα προηγούμενα,δημιουργώντας έτσι τα καμμένα τμήματα και κολλημένα στη σάρκα ρούχα σποραδικά χωρίς να το παρακάνω.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 10, 2010, 12:47:29 πμ »
Λόγος έγινε αν έπρεπε να αφαιρέσω μπότες ή αν έπρεπε να είχαν καεί κι αυτές,σε μία τέτοιας έκτασης καταστροφή.... :roll:
Ίσως...αλλά εικαστικά δεν ήθελα.'Αλλωστε εξαρτώνται πολλοί παράγοντες και λόγοι.Σε φωτό είδα διάφορες φάσεις καταστροφής.
Από ακρωτηριασμούς και απανθράκωση,μέχρι απλά σωριασμένοι απλά από ασφυξία.
Για το λόγο αυτό,κράτησα μια ουδέτερη στάση και δανείστηκα στοιχεία από παντού.

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 10, 2010, 01:13:18 πμ »
Zηση πολυ ωραια δουλεια!!

Το θεαμα ειναι το ιδιο μακαβριο οπως στης φωτο που ανεβασες..

Τα συγχαρητηρια μου!! ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 10, 2010, 01:42:13 πμ »
Σ'ευχαριστώ IBANEZos.
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος athor1972

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Δυτικά προάστια
  • Γιώργος Αθανασιάδης
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 10, 2010, 03:14:49 πμ »
Τρομακτική σκηνή,  Ζήση ,που προβλέπεται
οτι θα αποδοθεί τελεια απο τα χέρια σου.
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος Regia Aeronautica

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα-Κρήτη
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 10, 2010, 03:35:41 μμ »
Αφιερωμενες στην κατασκευη ::icon_thumright:: :wink:

Επισης το χερι μην ξεχασετε :!:

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 10, 2010, 04:52:39 μμ »
Ανατριχιαστικο θεαμα οι φωτο!
Θελει και αρκετο κουραγιο για να καθισεις και να μελετησεις τις φωτο για να αποδωσεις τα μεγιστα στην φιγουρα... :roll:
Προσεγμενη δουλεια και σχολαστικη που ,φανταζομαι, θα φανει πολυ περισσοτερο με το βαψιμο!
Το ποδηλατακι το λατρεψα! ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Μονο μια εικαστικη παρεμβαση/γνωμη/σκεψη..
Κοιταζοντας το τελικο αποτελεσμα κατι δεν μου "κολλαγε"
Κατεληξα οτι ,οπτικα,ειναι καπως ξεκρεμαστο το χερι της φιγουρας που περισσευει απο την βαση!
Εχοντας βγαλει και αντιστοιχα το ποδηλατο απο την αλλη πλευρα ειναι συμμετρικα σωστο,απλα ειναι "στον αερα"(η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα στις φωτο :roll:).
Μηπως,λεω 'γω τωρα,να το μαζευες απο τον αγκωνα και κατω(να εβαζες δλδ την παλαμη κατω απο το σακακι)?
Θα περισσευει παλι απο την βαση αλλα δεν θα κρεμεται αφυσικα οπως μου φαινεται τωρα... :roll:
Παρεπιπτοντως..
Παρακολουθησα και το ματς στο ΜΛ...
Εχει ξανασυμβει αναλογο περιστατικο οποτε με το που το ξεκινησες και ειδα την εισαγωγη..πηρα ποπ κορν και εκατσα ανετα να δω τον αγωνα!!! :mrgreen: :mrgreen:

Και κατι τελευταιο,καλο θα ηταν στον αρχικο τιτλο ιδιως κατα την διαρκεια του βαψιματος...να συμπληρωσεις στον τιτλο του θεματος κατι οπως το - viewer discretion advised γιατι υπαρχουν και μικροτερης ηλικιας αναγνωστες...
Οχι οτι δεν θα το δουν(ιδιως αμα βαλεις και κατι τετοιο θα τρεξουνε :lol: :lol:)απλα -μετα το σκανδαλο  ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:- να εισαι τυπικος :wink:
Καλη συνεχεια Ζηση!!! :wink: :wink:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 10, 2010, 05:03:15 μμ »
Regia Aeronautica  στείλε μου στο mail  την δεύτερη αφίσσα με το Kultur-terror στο νορμάλ της μέγεθος,ή  link...καταλαβαίνεις έτσι; :wink:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 10, 2010, 05:10:50 μμ »
Spoiler (hover to show)
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 10, 2010, 05:17:01 μμ »
Μονο μια εικαστικη παρεμβαση/γνωμη/σκεψη..
Κοιταζοντας το τελικο αποτελεσμα κατι δεν μου "κολλαγε"
Κατεληξα οτι ,οπτικα,ειναι καπως ξεκρεμαστο το χερι της φιγουρας που περισσευει απο την βαση!
Εχοντας βγαλει και αντιστοιχα το ποδηλατο απο την αλλη πλευρα ειναι συμμετρικα σωστο,απλα ειναι "στον αερα"(η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται εμενα στις φωτο :roll:).
Μηπως,λεω 'γω τωρα,να το μαζευες απο τον αγκωνα και κατω(να εβαζες δλδ την παλαμη κατω απο το σακακι)?
Θα περισσευει παλι απο την βαση αλλα δεν θα κρεμεται αφυσικα οπως μου φαινεται τωρα... :roll:
Παρεπιπτοντως..
Παρακολουθησα και το ματς στο ΜΛ...
Εχει ξανασυμβει αναλογο περιστατικο οποτε με το που το ξεκινησες και ειδα την εισαγωγη..πηρα ποπ κορν και εκατσα ανετα να δω τον αγωνα!!! :mrgreen: :mrgreen:

Και κατι τελευταιο,καλο θα ηταν στον αρχικο τιτλο ιδιως κατα την διαρκεια του βαψιματος...να συμπληρωσεις στον τιτλο του θεματος κατι οπως το - viewer discretion advised γιατι υπαρχουν και μικροτερης ηλικιας αναγνωστες...
Οχι οτι δεν θα το δουν(ιδιως αμα βαλεις και κατι τετοιο θα τρεξουνε :lol: :lol:)απλα -μετα το σκανδαλο  ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:- να εισαι τυπικος :wink:
Καλη συνεχεια Ζηση!!! :wink: :wink:

Δέδαλε κατ'αρχάς ευχαριστώ για τα σχόλιά σου.
Όσον αφορά στο χέρι...κοκκάλωσε στη θέση που τον βρήκε η πύρινη "μπάλα".Υποθέτω ότι έχεις δει παρόμοια απανθρακωμένα πτώματα σε τι παράξενες "πόζες" βρέθηκαν.
Οπότε αντί να κρέμεται στο πλάι της βάσης,ακουμπά κάπως τη βάση για να έρθει σε ισσοροπία και με την απέναντι πλευρά. (βλέπε ποδήλατο)
Δεύτερον,είναι χοντρόπετσοι και στενόμυαλοι.Δε μοντελάρουν,αλλά έχουν ιστορική άποψη.Ε και;
Όλοι μας έχουμε.Και είμαι ελεύθερος - πιστεύω δηλαδή ακόμη,γιατί από το ΜΜ με μπανάρανε - ότι πρεσβεύω το δικαίωμα να την εκφράζω ελεύθερα.
Τρίτον,για τον τίτλο ίσως έχεις δίκιο,αλλά σκέψου και το εξής....οι πιτσιρικάδες αν κάνουν ένα search στο google όσον αφορά τη Dreden ,δε θα δούν αληθινές φωτό;Τα διαδυκτιακά παιχνίδια (και δε μιλάω απλά για counter-strike....) που κυκλοφορούν και παίζουν τελευταία νυχθημερόν τα έχεις δεί;
Αν θέλεις πάρε θέση στη συζήτηση και πές τη γνώμη σου ελεύθερα.Θα εκτιμηθεί.
Σε ευχαριστώ για τη παρότρυνση,θα το τραβήξω όσο πάει.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 10, 2010, 05:18:51 μμ »
Ή απλά POLITICAL INCORRECT.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 10, 2010, 05:50:47 μμ »
Regia Aeronautica  στείλε μου στο mail  την δεύτερη αφίσσα με το Kultur-terror στο νορμάλ της μέγεθος,ή  link...καταλαβαίνεις έτσι; :wink:

Jawohl  :mrgreen: ::salut:: ::salut::

στελνω url με pm

Wir mussen gegen die westlich Heuchler!! ::salut:: ::salut::

::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ78

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Bari Italia και Χανια
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 10, 2010, 06:40:09 μμ »
Πολύ ωραία η απόδοση του απανθρακωμένου σώματος!! ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
Ανυπομονώ να τη δω βαμμένη!!!
FLY LOW HIT HARD

Αποσυνδεδεμένος antegia

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: χαλκιδικη
  • Χρηστος Παγκαλος
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 10, 2010, 07:19:06 μμ »
Μου αρέσει πολλή η κατασκευή σου και ειδικότερα το χέρι που εάν ήταν περισσότερο γυρισμένο θα μπορούσε να
σε αρπάξει και να σε τραβήξει μέσα στην βινιέτα.
Να προσθέσω και για της φώτο και τα μικρά παιδιά ότι κατά την γνώμη μου πρέπει να της βλέπουν για να
καταλάβουν τι  είναι ο πόλεμος και να βγάλουν το δάκτυλο από το     στόμα.

φιλικά
Χρήστος.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 10, 2010, 10:09:23 μμ »
Μόλις έμαθα με mail από τον Andy Claesens μοντεράτορα του militarymodelling ότι το πόστ μου έφαγε ban-κανονικότατα-επειδή άγγιξα ευαίσθητες χορδές των λεπτεπίλεπτων αισθημάτων τους και μια σωρρεία "δυσανασχετησμένων-θυμωμένων" μηνημάτων στο missing-lynx.
Τελικά δε περνά μόνο η οικονομία μας κρίση αλλά και οι εικαστικές τένες.

Αυτο λεγεται δημοκρατικη λογοκρισια :evil: :evil:

Πολυ χειροτερη απο την "φασιστικη" ταχα μου :evil: :evil:

::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Guderian

• Δημήτρης Τσιτσόπουλος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηλιούπολη (αλλά δεν ξεχνώ τους Αμπελόκηπους)
  • SCHΝELLER ALS HEINZ
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 10, 2010, 10:57:06 μμ »
Μου αρέσει πολύ όταν υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου που καταλαβαίνουν ότι η ιστορία δεν γράφεται από τους νικητές.

Το θέμα είναι λίγο βαρύ για τα γούστα μου (συγνώμη φίλε...) αλλά αυτό δεν περιορίζει την λαμπρότητα του.

::salut::
type less model more

Αποσυνδεδεμένος galvert

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Π. Φάληρο
  • Toν "Γκούφυ" και αν τον πλένεις...
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 11, 2010, 07:01:24 πμ »
Για να σας επαναφέρω, το ότι σε κάναν ban θα πει ότι  έπεσες όντως πάνω σε νεύρο, και αυτό από μόνο του λέει πως η βινιέτα σου είναι καταπληκτική ως προς αυτό που δίνει προς τα έξω  ::icon_thumright::
Καλη συνέχεια!  :D

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 11, 2010, 09:33:06 πμ »
Και διαγράφονται και τα σπαμ... Μην καταφεύγετε σε αλληλοκρίσεις, σχολιασμούς, και ακατάσχετα spoiler...

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 08, 2010, 04:27:38 μμ »
Επειδή με είχε προβληματίσει αρκετά το θέμα του βαψίματος της συγκεκριμένης βινιέτας και για να μην "τεντώσω" το σκοινί στα άκρα,αποφεύγοντας έτσι να προκαλέσω κι άλλο την "κοινή γνώμη" ,αποφάσισα να τη βάψω σε στύλ ρετρό,ασπρόμαυρης φωτό.Εδώ να ενημερώσω πως δεν πρόκειται απλά για δυο-τρία στρωμάτα χρώμα και απλά wash και drybrush,αλλά κάθε στοιχείο είναι βαμμένο μεμονομένα με δικές του διαφορετικές αποχρώσεις.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 08, 2010, 04:29:44 μμ »
Φανταστική η απόδοση του ασπρόμαυρου!!!!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 08, 2010, 05:28:42 μμ »
Σωστη η σκεψη σου περι αισθητικης και αντιδρασεων και σοφη αποφαση! :wink:
Αν και ,μεταξυ μας,με χρωμα θα αναδεικνυοταν πολυ περισσοτερο η δουλεια που εχεις κανει :( αλλα ας οψεται... :?
Οπως και να εχει το αποτελεσμα εξακολουθει να ειναι εντυπωσιακο και οσο περισσοτερο το μελετας,προκαλει ολο και πιο εντονα συναισθηματα!!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αν μου επιτρεπεις ομως να εκφρασω,φιλτατε Ζηση, την πρωτη σκεψη που εκανα με το που ειδα τις φωτο
Μιας και μιλαμε για καμμενο/καρβουνιασμενο τοπιο,μηπως να σκουραινες περισσοτερο το ολο σκηνικο? :roll:
Μου φαινονται εντονα τα ανοιγματα/φωτισματα για ενα πολυ σκουρο-οπτικα-θεμα
Αν κρινω απο τις διαφορετικες φωτο που εχεις βαλει,με περισσοτερες και πιο σκουρες αποχρωσεις του γκρι αλλα και περισσοτερο μαυρο στο σκηνικο νομιζω οτι θα ειχες πιο εντονο αποτελεσμα!
Ποσοστιαια δλδ,υπερτερει ο ανοιχτος τονος του γκρι που δεν ταιριαζει με το θεμα...
Δεν ξερω αν θυμασαι αυτο το θεμα στο missing-L
 http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1253104170/Shadows+of+the+Past+(Sturmtiger+-+Now+and+Then)
... τα ανοιγματα που εχει κανει ειναι  αυτο που προσπαθω να πω περι gray scale και γκριζαρισματος των δικων σου ανοιχτοτερων φωτισματων και εντονοτερου κοντραστ... :roll: :roll:
Αν καποιος καταλαβε τι θελω να πω θα με εκανε ευτυχισμενο ανθρωπο!! :roll: :lol: :lol:

Οστοσο τα παραπανω ειναι απλα η δικη μου οπτικη και σε καμια περιπτωση δεν με εμποδιζει απο το να σου δωσω τα ειλικρινη συγχαρητηρια μου τοσο για την επιλογη θεματος οσο και την αψογη εκτελεση!!!
Ειναι ελαχιστοι αοι μοντελιστες που προσπαθησαν αυτο που εκανες εσυ και αυτο γιατι η αποδοση της,ουσιαστικα τρισδιαστατης ασπρομαυρης φωτογραφιας ειναι απο τα δυσκολοτερα εφε που μπορει κανεις να πετυχει
Μπραβο φιλε μου!! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 08, 2010, 05:55:42 μμ »
Φίλε Δέδαλε(φοβερό nickname)κατ΄αρχάς σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στο κόπο να εκφράσεις τη γνώμη σου.Το εκτιμώ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου και σε ενημερώνω πως έπραξα ότι είπες παραπάνω,χρησιμοποιώντας ακόμη και σκόνες mig σε αποχρώσεις μαύρου,smoke και αναμίξεις με ashes.
Το αποτέλεσμα ήταν να έχω ένα μουντό σκηνικό,που μετά κόπων και βασάνων μπορούσες να διακρίνεις λεπτομέρειες.
Για το λόγο αυτό,ξάνοιξα ποσοστιαία τα σκοτεινά σημεία με οδηγό κάποιες φωτό όπως τις παρακάτω.

Και με γνόμωνα τον παρακάτω πίνακα καταργώντας ουσιαστικά το λευκό.

Επίσης στο link που παραθέτεις,να σου πω ότι το είδα ζωντανά πέρυσι στη euro.Είναι φανταστικό σα σύλληψη ιδέας και εκτέλεσης,αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά ανοιχτοί οι τόνοι που χρησιμοποιεί,κι αυτό υποθέτω για να μπορέσει να μεταβεί ομαλά και να δέσει το παρελθόν με τα χρώματα του "ζωντανού" μέρους.

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 08, 2010, 06:21:01 μμ »
Ζηση, τα 'χω πει στο Σαλονικιο για το βορρα...
επισης καταπληκτικο αποτελεσμα.Το οτι το απεδωσες με το συγκεκριμενο εικαστικο τροπο βοηθησε το τραγικο του θεματος, να το εισπρατουμε σαν αναμνηση και μονο.

συγχαρητηρια και παλι

ΚΚ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 08, 2010, 06:41:06 μμ »
Ζήση

είναι βέβαιο ότι η ιδέα του  Α/Μ είναι ευρηματική, μια και ότι και να έκανες ( ακόμα κι αν ήταν τέλειο το "σκάλισμα" και το βάψιμο) το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα θα ήταν τουλάχιστο αμφιλεγόμενο - ίσως ακόμα και με το Α/Μ να εξακολουθεί να είναι

μια ενδιάμεση ιδέα θάταν να καλύψεις με ένα "σεντόνι" τον κορμό σε "ευαίσθητα" σημεία

οπότε και πάλι θα περνούσε το μήνυμα της φρίκης του πολέμου και θάχες την ευκαιρία να αποδώσεις χρωματικά και τα υπόλοιπα συστατικά της βινιέτας

Υ.Γ. το βέβαιο είναι ότι η θεματολογία σου είναι μια "φρέσκια" προσέγγιση του μοντελισμού, μια που η επανάληψη των ίδιων θεμάτων κουράζει

by the way δεν θεωρώ τυχαία την άνθηση θεμάτων fantasy στις φιγούρες, μια και τα κλασσικά θέματα έχουν ....εξαντλήσει τους φιγουράδες - πόσο πιο καλά να βάψει κανείς την χ ή ψ φιγούρα της Α ή Β εταιρίας  :roll: :roll: :roll:

Tags: