Σε ποιους αναφέρεσαι μ αυτό το στυλάκι...?
Για μια στιγμή γιατί εδώ δεν το κατάλαβα καλά. 
Σε κάποιο άλλο θέμα μπορείτε να ειρωνεύστε ο ένας τον άλλον με ότι μπορεί να κατέβει στο κεφάλι σας και εγώ δεν μπορώ να δώσω ενθάρυνση με λίγο χιούμορ στον συνάδελφο;
Η μήπως ότι γράφετε εσείς είναι απόλυτα θεμιτό και ελεύθερα μπορεί να γίνει- γιατί ούτε φατσούλες είδα, ούτε τίποτα άλλο στα γραφόμενα πειράγματος του Τσίτσου - και κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό;
Και τι πάει να πει "στιλάκι" mmaker;
Είδες πουθενά αλλού να κατακρίνω άλλου συναδέλφου δουλειά για να μου γράψεις ότι έχω στιλάκι;;;;;

Για να προσέχουμε....
Α, ναι, και την απάντηση την βαζω εδώ, παρά το π.μ. που έστειλες......
ʼστους Νίκο και προχώρα γερά και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Προφανώς δεν έχουν φτιάξει και πολλά άρματα στην 1/72...
Πρώτα απ όλα να σου αναφέρω ότι όλα αυτά τα ποστς ή θα διαγραφούν ή θα μεταφερθούν αλλού,για να μην χαλάμε το τόπικ του συναδέλφου.
Και ξεκινάμε την κουβέντα...
Σε κάποιο άλλο θέμα μπορείτε να ειρωνεύστε ο ένας τον άλλον με ότι μπορεί να κατέβει στο κεφάλι σας και εγώ δεν μπορώ να δώσω ενθάρυνση με λίγο χιούμορ στον συνάδελφο;
Το χιούμορ που το είδες στην απάντηση σου...?

Από που και ως που έδωσες ενθάρυνση στον συνάδελφο? Γράφοντας
Προφανώς δεν έχουν φτιάξει και πολλά άρματα στην 1/72... ?
Αναφέρεσαι ή όχι,αόριστα σε κάποιους άλλους,προσβάλοντας τους με τα λεγόμενα σου?
Οι κανόνες του φόρουμ είναι συγκεκριμένοι! Δεν επιτρέπεται προσβολή μέλους από άλλο μέλος!
Το τι γράφω εγώ ή κάποιος άλλος συνάδελφος δεν είναι δουλειά σου να απαντήσεις ή να του κάνεις τον δικηγόρο! Αυτό είναι δουλειά των συντονιστών και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις, θα αναφέρεσαι με π.μ. στους συντονιστές,και όχι απαντώντας ξεκινώντας flame war!
Η μήπως ότι γράφετε εσείς είναι απόλυτα θεμιτό και ελεύθερα μπορεί να γίνει- γιατί ούτε φατσούλες είδα, ούτε τίποτα άλλο στα γραφόμενα πειράγματος του Τσίτσου - και κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό;
Έγραψες κάτι στον Τσίτσο,και σου έβαλε κανείς χέρι? Εσύ απάντησες προς άλλους προσβάλοντας τους!
Ή μήπως το να κάνουμε συζήτηση για ένα μοντέλο,και να επικεντρωνόμαστε σε κάποια πιθανά λάθη,είναι προσβολή στον μοντελιστή...
Για να καταλάβουμε...
Έγραψα εγώ κάτι(χωρίς φατσούλες),και προσέβαλα τον Τσίτσο,ωραία?
Δεν σου έκανα παρατήρηση επειδή προσέβαλες τον Τσίτσο,αλλά επειδή έκανες αόριστα προς κάποιους τρίτους...
Και σου ξαναεπαναλαμβάνω,δεν είναι δουλειά σου να κάνεις τον δικηγόρο του Τσίτσου,πόσο μάλλον προσβάλοντας άλλους μ αυτό!!!
Και τι πάει να πει "στιλάκι" mmaker;
Είδες πουθενά αλλού να κατακρίνω άλλου συναδέλφου δουλειά για να μου γράψεις ότι έχω στιλάκι;;;;;
:evil
:
Δηλαδή αν κατακρίνεις μια φορά ή περισσότερες,έχει διαφορά,όταν γράφεις επιθετικά σε ένα φόρουμ...

Α, ναι, και την απάντηση την βαζω εδώ, παρά το π.μ. που έστειλες......
Το μήνυμα μου προς εσένα...
Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο μιλάς με αυτό το στυλ και σε ποιους αναφέρεσαι...
http://www.modelclub.gr/f...48631;topicseen#msg148631
Θα σε παρακαλέσω να προσέχεις το πως μιλάς,μιας και εύκολα κάποιος συνάδελφος μπορεί να παρεξηγηθεί...
Φυσικά ,άλλαξε και το ποστ σου!
Μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά εντελώς αόριστα και δημιουργείς εντυπώσεις!
Το πμ που σου έστειλα,σε παρακαλάει να μην προσβάλεις αόριστα κόσμο,γιατί μερικοί ίσως θεωρήσουν τα λεγόμενα σου προσβολή,κάνοντας αυτό που κάνουμε τώρα εμείς!Μ@μ@με το ποστ του συναδέλφου...
Σε παρακάλεσα επίσης να διορθώσεις το ποστ σου μιας και δεν συμφωνεί με τους κανόνες του φόρουμ...
Αντί αυτού συνεχίζεις και είσαι επιθετικός...
Μάλλον εσύ θα πρέπει να προσέχεις...