ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Show room

BTR-70 Revell 1/35

<< < (2/2)

gtets:
Σταματη να σαι καλα φιλε μου.Ειναι λιγο μπιχλιαρικο οντως αλλα λογω οτι το πριν απο αυτο μοντελο ηταν το helldiver που ενταξει σαν αεροπλανο δεν επαιρνε και πολυ φθορα,την πληρωσε το btr εις διπλουν :mrgreen: :mrgreen: ::salut:: ::salut::

Regia Aeronautica να σαι καλα φιλε μου  :wink: ::salut:: ::salut::

Φιλιππε σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια αλλα θα σταθω στην καθετη λωριδα που λες.Το διαβασα και εμεινα.Εισαι θηριο παρατηρητικοτητας Φιλιππε.Και ναι εχεις δικιο.Απολυτο δικιο.Βασικα παιχτηκε το εξης.Δεν εχω περασει καποιο fixer πανω απο τα pigments.Εκεινο λοιπον ειναι το σημειο που επιανα το μοντελο για τη φωτογραφηση.Γυρνα απο δω γυρνα απο κει δεν εμεινε τιποτα τελικα.Αν δεις και στις φωτο εχει διφορετικη ενταση το φαινομενο μεχρι που καταληγει σε μερικες να ειναι μια τελειως καθαρη λωριδα λες και την περασε καποιος με σφουγγαρι :mrgreen: :mrgreen:.Και να ειμαι ειλικρινης αν δεν μου το ελεγες δεν θα το προσεχα.Διορθωθηκε παραυτα.Μην μας πουνε και καθαρους,δεν λεει :mrgreen:Οποτε ευχαριστω και για αυτην την παρατηρηση και ηταν οντως κατι που διορθωθηκε ευκολα ::salut:: ::salut:: ::salut::

Λευτερη σε ευχαριστω χαζομπαμπα εις διπλουν :D :D και για τα καλα σου λογια αλλα και για το μοντελο σου.Να σαι παντα καλα φιλε μου κι εσυ και η οικογενεια σου

Blitz-X:
Φίλε Γιώργο, πολύ ωραία δουλειά σε ένα πάρα πολύ ωραίο θέμα (όπως άλλωστε όλα τα BTR).
το δε λάσπωμα άπαιχτο, αλλά βέβαια έχει ένα πρόβλημα....    παρακαλάει για μια βάση ανάλογης λασπουριάς  :mrgreen:

και πάλι Μπράβο   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

tsap:
Πολύ ωραίο :!:
--- Παράθεση από: Blitz-X στις Μαΐου 06, 2010, 01:54:26 πμ ---...παρακαλάει για μια βάση ανάλογης λασπουριάς...

--- Τέλος παράθεσης ---
+1

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση