Αποστολέας Θέμα: Spartan bust απο Young miniatures  (Αναγνώστηκε 1180 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
Spartan bust απο Young miniatures
« στις: Απριλίου 18, 2010, 05:47:09 μμ »
Μετα απο πολλους μηνες απραξιας, επιασα ξανα το πινελο! Τα αποτελεσματα φαινονται ξεκαθαρα, αλλα ευελπιστω οτι θα καλυτερευσω....
Τι μπουστο της Young miniatures, που εχει κανει καταπληκτικη δουλεια. Ο φωτισμος αδικει τις φωτοσκιασεις αλλα τι να κανω...
Οι φωτο προς τερψη σας?...

When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
Απ: Spartan bust απο Young miniatures
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 20, 2010, 11:43:11 μμ »
Μ' αρέσει πολύ  ::icon_thumright::

Μια επισήμανση χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν ευθύνεται η φωτό ή είναι όντως έτσι.. ::arrowred:: Νομίζω πως οι σκιές στην μπέρτα είναι πολύ απαλές

και πάλι συγχαρητήρια.........

::salut:: ::salut::

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 21, 2010, 12:03:43 πμ »
Συναγωνιστή Γιώργο, μου αρέσουν πολύ τα μέταλλα σου και θέλω να μου πείς πώς τα έκανες.....αυτό που με χαλάει είναι το λοφίο το οποίο δέν δείχνει τόσο ρεαλιστικό και επειδή ξέρω ότι κάνεις πολύ καλές δουλειές μπορείς να το βελτιώσεις...σίγουρα και λίγο περισσότερες σκιές όπως είπε ο φίλος ανωτέρω στην μπέρτα...γενικως καλή δουλειά -και περιμένω την απάντηση σου για τα μέταλλα-   ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος sirhogr

• Για τους φιλους Γιωργος
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • To create something you must be something.
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 21, 2010, 02:44:22 μμ »
Ευχαριστω παιδια για τα σχολια σας. Οσο για τις παρατηρησεις εχω να πω οτι εκτος απο φωτισμα του κοκκινου (το οποιο μετα το στεγνωμα σκουρηνε :?) οι σκιες "θαφτηκαν" απο το φωτισμο της φωτογραφησης.
Οσο για τα μεταλλα, ειναο το bronze της vallejo, το οποίο σκιαστηκε με μαυρο λαδι, και ανοιχτηκε με το silver της ιδιας εταιριας (ασχετα αν δε φαινεται στις φωτο).
When we accept tough jobs as a challenge and wade into them, miracles can happen!

Αποσυνδεδεμένος Major_Goose

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: HOLY LAND
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 24, 2010, 03:48:03 μμ »
Εχω μια σοβαρή υποψία έως και καταγγελία ότι το τόσο ρεαλιστικό πιτσίλισμα αίματος στην ασπίδα προέρχεται απο κανονική ανθρωποθυσία σε κλίμακα 1/1 ! Ρε φίλε είπαμε ρεαλιστικό αλλά όχι και να κόβεις δάχτυλα για να πετυχαίνεις το πιτσίλισμα
Η δουλειά υποβαθμίζεται απο το background και τις υπερφωτισμένες φωτογραφίες , είμαι σίγουρος ότι απο κοντά είναι πολύ καλύτερη

Αναμένουμε την επόμενη !!

Κώστας
Καιρός Γαρ Εγγύς !

Tags: