Αφορμη του θεματος (και του οιστρου) ειναι η αποκτηση-με καθυστερηση 20ετιας-του 48ριου F-19 Stealth Fighter της Monogram.
Οντας ουτε μικρος αλλα ουτε και μεγαλος τοτε που εγινε ο χαμος με τα υποθετικα σχεδια αντολης και δυσης (F-19 Testors,Italeri,Monogram-Hokum,Esci-Havoc,Italeri-Mig-37 :shock:Italeri-ATB B-2 Revell,και δεν ξερω αν ξεχασα κανενα ακομα

) τα θυμαμαι ακομα και ποτε γελαω και ποτε τα νοσταλγω.Τοτε τα ειχα φτιαξει ολα (απο μικρος φαινοσουνα καμαρι μου

)εκτος των ΑΤΒ (πολυ ακριβο)
και F-19 Monogram που απ'οταν το ειδα ειπα "ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ Αυτο ειναι φουτουριστικο σχεδιο

"
Δεν το ειχα δει πουθενα ομως εκτος απο καποιο καταλογο ή φωτο ξενου περιοδικου....δυστυχως,κι εμεινα απο τοτε με την ορεξη.
Πριν λιγες μερες το τρακαρα ομως σε Αθηναικο ,οχι κεντρικο,μοντελαδικο και το βουτηξα με μανια.Εδω ειμαστε δικε μου.Καλιο αργα παρα ποτε!!!
Κι ετσι μου ξυπνησε το παλιο καλο whatif.Εντελως what ομως.
Το κιτ ειναι αυτο:

και το περιεχομενο αυτου:

Στην πρωτη φωτο φαινεται η μπανιερα του κοκπιτ η οποια αν και κλασικη monogram θα προσπαθησω νατην αλλαξω με κατι πιο ....ρεαλιστικο.
Ο αριθμος των κοματιων του κιτ ειαι αστειος...ζητημα καμια 30ρια.Σε πρωτη φαση θα το χαραξω κ επανερχομαι