Αποστολέας Θέμα: Junkers G-24  (Αναγνώστηκε 1454 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vangelis_f

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Junkers G-24
« στις: Μαρτίου 19, 2010, 03:25:47 μμ »
Παιδια,καλο μεσημερι σε ολους τους φιλους.Θελω να ρωτησω αν υπαρχει κιτ του junkers G-24,και πως θα μπορουσα να το κανω ελληνικο....η γερμανικο.... εκτιμω παρα πολυ την βοηθεια σας....

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: Junkers G-24
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 19, 2010, 04:05:45 μμ »
Kαλησπέρα και σένα. Τα ελληνικά G-24 ήταν κάπως διαφορετικά από τα υπόλοιπα, κυρίως στην καλύπτρα και στο σύστημα ανάρτησης των τροχών. Θεωρητικά , υπάρχουν κάπου στον κόσμο τα παλιά κιτ των G-23 και G-24 των ʽVEB /PlasticCard / Revell που με κάποια σκρατσιά θα μετατραπούν στα δικά μας.
Ωστόσο, έχοντας υπόψη το παρακάτω σχέδιο,
http://www.airwar.ru/other/draw/g24.html
και τις λίγες φωτογραφίες που υπάρχουν και είναι αναρτημένες στο forum μας στο ανάλογο θέμα - ψάξε λίγο :wink: -
πιστεύω οτι αφού σκρατσιά θα πέσει που θα πέσει, η καλύτερη λύση δεν είναι η αγορά του G-24 της αλλά του F-24 της Classic planes, στο οποίο ή θα του προστεθούν τα φτερά της VEB ή θα κανιβαλλιστούν 3 Junkers F-13 για να αποκτηθουν κινητήρες BMW που να μοιάζουν με τα δικά μας με κάποια μετατροπή. Και εξηγούμαι. Αυτά είναι τα δύο διαθέσιμα (?) κίτ της αγοράς:

Το F-24 είναι μετατροπή του G-24 από 3κινητήριο σε μονοκινητήριο. Εχει την άτρακτο και την καλύπτρα που θέλουμε, αλλά όχι τους κινητήρες. Και στα 2 μοντέλα απαιτείται να αναδιαμορφωθεί το κάθετο πτερύγιο της ουράς και βέβαια το σύστημα προσγείωσης.  Το μοντέλο της VEB/Revell έχω καιρό να το δώ. Το μοντέλο της classic plane μπορεί να αγοραστεί από εδώ:
http://www.plastic-plane.com/ (Θεωρητικά πάντα, γιατί είναι στον κόσμο τους και αυτοί)

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 19, 2010, 04:21:02 μμ »
Φιλε μου θελει μπολικη δουλεια ,απο αυτα που μου γραφεις,και θα μπω στο site μπας και το βρω !!! ::salut::Οτι απορεια
και αν υπαρξει ,θα σε ενοχλησω ξανα ......Σε ευχαριστω πολυ,και καλη συνεχεια σε οτι κανεις... ::salut:: ::icon_thumright::   

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 20, 2010, 12:24:11 πμ »

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 22, 2010, 02:17:55 μμ »
Καλο σου μεσημερι φιλε μου.Μπηκα στο site που μου εστειλες, και ειδα το υλικο.....σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου.....Για οτι νεωτερο σε ενημερωνω.... ::icon_thumright:: ::salut:: :D 

Tags: junkers g.34