Η κατασκεύη του συγκεκριμένου ξεκίνησε εδώ και μέρες. Πρόκεται για ένα αρκετά δύσκολο μοντέλο που όποιος αποφασίσει να το πιάσει θα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με αρκετή υπομονή και διαθέσιμο χρόνο. Στην ουσία χωριζεται σε τρία ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ μέρη, το πήγμα, το σκάφος και το πυροβόλο τα οποία θέλουν ξεχωριστή εργασία και συναρμολόγηση στο τέλος. Πιστός στην παράδοση θα τα κολλήσω όλα πάνω και στην συνέχεια θα βάψω.
Με αυτά και αυτά συναρμολόγησα το κάτω μέρος, δηλαδή ερπύστριες, εσωτερικό και αστάρωσα με Hycote.

Το πάνω τμήμα τώρα χωρίζεται με την σειρά του σε τρία μέρη από τα οποία δουλεψα τα δύο

Ενώ τοποθέτησα και τα κιβώτια βλημάτων στο πίσω μέρος

με προβλημάτισε το κενό που εμφανίστηκε στις δύο πλευρές πίσω και αρχικά σκέφτηκα ότι είναι από τα συνηθισμένα θέματα της Dragon στην εφαρμογή αλλά τελικά εξετάζοντας εικόνες των ΙΙ είδα ότι όντως είχαν αυτό το κενό.
Για την συνέχεια εχω να βάλω και αυτά και μερικά άλλα πριν να προχωρήσω παρακάτω.

Να τονίσω ότι δεν έχω στοκάρει ακόμα γιατί θέλω να δω την γενική εικόνα πριν ξεκινήσω διορθώσεις. Το καλό στο συγκεκριμένο είναι ότι σε ένα πρωτο fit test που έκανα με πήγμα και σκάφος δείχνει να "κουμπώνει" καλά χωρίς να χρειαστούν υπερβολικές προσθήκες ( φυλλα πλαστικού κλπ.)