ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Armor/AFV: Υπό κατασκευή

1/35 BMP-1 (ZVEZDA) + M-113 (TAMIYA)

(1/6) > >>

melpas1013:
Οι πρώτες μου προσπάθειες στον κόσμο των αρμάτων και ΤΟΜΠ. Το διόραμα δεν έχε ολοκληρωθεί ακόμα καθώς δεν έχω "λερώσει " ακόμα τα οχήματα και δεν έχω τελειοποιήσει το έδαφος(όχι ότι θα γίνουν πολλά ακόμα,απλά σκεπτόμουν για καμιά λακκούβα με νερά...

Το κίτ της Tamiya ήταν πολύ καλό και δε με δυσκόλεψε. Η παραλλαγή είναι λίγο "δική" μου. Δεν είχα καλές φώτο. Το ΒΜΡ ήταν τα μαύρα του τα χάλια...Εκτός από τις ερπύστριες που ήταν πέδιλο και κομμάτι :shock:  :!:  :shock: , το υπόλοιπο  ήταν πραγματικά λίγα κομμάτια. Ο μοναδικός συμμετέχων αρχηγός πληρώματος ήταν εκτός εποχής, μεγέθους και ΕΣ, έβαλα έναν απλό ΣΤΡ για να μη μείνει ορφανό...Το χρώμα της παραλλαγής δεν πολυενδιαφέρει εδώ, καθώς κάθε ΒΜΡ έχει τη δική του, χωρίς υπερβολή...

SEIRIOS:
Αν θυμαμαι καλα για λακουβα με νερο, προτεινω να χρησιμοποιησεις σιλικονη διαφανη που θα την βαψεις αναλογα με την αποχρωση που ες να δωσεις.

melpas1013:
Σε κάποιο περιοδικό του χώρου διάβασα τελευταία για την υγρή παρκετίνη...Τη θεωρούν πολύ καλό υλικό και αποφάσισα να τη χρησιμοποιήσω...Πρέπει να ομολογήσω ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Γυαλίζει αν σαν βερνίκι χωρίς να αφήνει χοντρό ίχνος και να χαλάει τη λεπτομέρεια, και ένα πέρασμά μετά τις χαλκομανίες τις στρώνει δεν αφήνει να φανεί το φιλμ...Αρκεί να έχει στεγνώσει το χρώμα, γιατί αλλιώς πασσαληματέρ...Θα χρησιμοποιήσω μάλλον την παρκετίνη και για τη δημιουργία λάσπης που θα τα "λερώσω" και για τη λακκούβα..Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα...Πως σου φάνηκαν τα ΤΟΜΠ.?

SEIRIOS:
Αν και  οι φωτογραφιες δεν πολυβοηθανε (οχι οι συγκεκριμενες, απλα ολες οι φωογραφιες δεν αποδιδουν την πραγματικοτητα), φαινονται μια χαρα για την ωρα. Σιγουρα ομως χρειαζονται τα λερωματα και καποια "χτυπηματα".
Αυτο με την παρκετινη δεν το ξερω. Υπαρχει καποιο λινκ μηπως?
Και ελπιζω μιας και το δοκιμασεις, να το δοκιμασεις σε κανενα μοντελο προχειρο να μην κλαις την δουλεια σου...(καποτε εκανα μια τετοια δοκιμη και τωρα ψαχνω παλι το Ford RS200 στο εξωτερικο... :? )

melpas1013:
Τα χτυπήματα είναι μακριά ακόμα...Τα λερώματα μόλις βρώ και εγώ χρόνο. Link δυστυχώς δεν έχω, μπορώ να σου στείλω με pm τον τίτλο του περιοδικού(για να μη θεωρηθεί ότι κάνουμε και διαφήμιση), εκτός εάν προβλέπεται να δίνουμε τίτλους περιοδικών... :!:
 Η παρκετίνη είναι ήδη δοκιμασμένη από εμένα στα δύο κιτ που βλέπεις και σε ένα PZL P24G της Ε.Β.Α. που θ' ανεβεί φώτο του σύντομα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση