Αποστολέας Θέμα: Παραδοσιακός ανεμόμυλος.  (Αναγνώστηκε 16366 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SpirosV97

• Scale 1/144
  • *
Παραδοσιακός ανεμόμυλος.
« στις: Μαρτίου 22, 2010, 04:42:55 μμ »
Όπως βλέπετε έχω φτιάξει έναν παραδοσιακό ανεμόμυλο.Μπήκα στην διαδικασία αυτή από μια σχολική εργασία στο γυμνάσιο.Είναι φυσικά το πρώτο διόραμα που έχω φτιάξει,σκέφτηκα να βάλω την εργασία μου στο modelclub για να μάθω περισσότερα και μάλλον να ασχοληθώ με τον μοντελισμό. :wink:

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
Απ: Παραδοσιακός ανεμόμυλος.
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 22, 2010, 07:38:24 μμ »
Μα νομιζω πως είσαι ήδη μοντελιστής με αυτό που έφτιαξες ::icon_thumright:: Η δουλειά σου δείχνει πως έχεις αίσθηση της κλίμακας των στοιχείων που συνδυάζεις, και καλή αίσθηση σκηνοθεσίας, πράγμα απολύτως απαραίτητο για την δημιουργία σωστών διοραμάτων. Παρ΄όλο που θέλεις λίγη δουλείτσα στην επεξεργασία τών υλικών σου, και στην ανάπτυξη των τεχνικών σου (πράγμα που αποκτάται με την εμπειρία που αποκομίζεις σταδιακά), νομίζω πως έχεις το "μικρόβιο" και το ταλέντο. Στοιχεία που ξεχωρίζουν θετικά, είναι κατα την γνώμη μου η ξερολιθιά, και η τοιχοδομή του ανεμομύλου που αποκαλύπτεται από τον γκρεμισμένο σοβά. Καλή συνέχεια, ανυπομονούμε να δούμε κι άλλα. Θα ήταν ωραίο να συμπλήρωνες την σκηνή με κάποια "ζωντανά" στοιχεία, πχ χωρικούς με φορτωμένα ζώα που ανεβαίνουν προς τον μύλο, ή κάποιον κυνηγο που περνά, ή απλώς και μόνο, με ένα δύο άλογα ή γαϊδουρια να βόσκουν τριγύρω. ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος SpirosV97

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 22, 2010, 08:49:05 μμ »
::icon_thumright::Τα λόγια που ανέφερες  θα με βοηθήσουν στην ανάπτυξη μου στον μοντελισμό και στον τρόπο κατασκευής...

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Καραγιάννης Χρήστος
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κόρινθος - Σέρρες Ξεχασμένος στον νότο γεννημένος αλλού
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:29:19 μμ »
Σου εύχομαι να μπείς και εσύ σε αυτόν τον μαγικό κόσμο...

ωραία η πρώτη σου σκέψη, ξεκίνα και εδω είμαστε εμείς!!!

Αποσυνδεδεμένος TasosV83

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 22, 2010, 09:49:23 μμ »
Μπράβο σου ::eusa_clap:: ,είναι όντως πολύ ΚΑΛΟ!! Ήμουν κι από τους τυχερούς γιατί ως αδερφός του το έβλεπα να φτιάχνεται από κοντά. ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ!! Συνέχισε έτσι.. Το ταλέντο το έχεις, υπομονή χρειάζεσαι λίγο παραπάνω! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 22, 2010, 11:17:44 μμ »
Μπράβο  ::eusa_clap::

::welcome_model::

Οι βάσεις, απ΄ ό, τι φαίνεται από την πολύ όμορφη δουλειά σου, υπάρχουν   ::icon_thumright::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 22, 2010, 11:20:46 μμ »
φιλε μου καλησπερα και εγω νομιζω οτι εισια σε καλο δρομο!σιγουρα η εμπειρια για τα υλικα αποκτατε με το περασμα του χρονου!ολοι μαζι μαθαινουμε καινουρια πραγματα! αυτο που χρειαζεται ειναι σιγουρα μεγαλη υπομονη δεν θελει βιασυνες!να εισαι καλα και περιμουνουμε φανταζομαι ολοι και αλλα! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 23, 2010, 11:08:55 πμ »
Φίλε μου έχεις κάνει φανταστική δουλειά.  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αν μάλιστα, ασχοληθείς λίγο παραπάνω, διαβάζοντας εδώ μέσα και αποκομίζοντας γνώσεις για τον χειρισμό διαφόρων υλικών αλλά και τεχνικών, σε λίγο θα μιλάμε για έναν πολύ καλό μοντελιστή  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 25, 2010, 04:12:44 μμ »
 ::salut:: ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: καλή συνέχεια :) ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 25, 2010, 07:31:40 μμ »
Η δουλεια σου φιλε μου εχει παρα πολυ μερακι.Το πως θα βελτιωθεις θα το βρεις εδω μεσα.Αλλα οτι και να μαθεις,οσο και να προχωρησεις κρατα αυτη την αγαπη για δημιουργια απο την οποια σφυζει η πρωτη σου κατασκευη.Το δικο μου κριτηριο για μια δουλεια ειναι το ποσο την αγαπησε ο δημιουργος της.Οποτε φιλε μου η δουλεια σου μ αρεσει παρα πολυ ::eusa_clap:: ::eusa_clap::.Καλη αρχη και καλη συνεχεια στην επομενη κατασκευη σου

Tags: