0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά μαζί με το ARC, να στείλετε και σε μας τίποτις... Οι οδηγίες υπάρχουν στο τόπικ για το site...
Να προτείνω κάτι σε Group Build ελληνικών αεροσκαφών,μόνο και μόνο για παρουσίαση στο ARC...?Κάτι με την συνεργασία όλων μας!Να φτιάξουμε μοντελάκια ή ακόμη και έτοιμα(Δόξα,Λέκκα ακούτε?),κάποιος να ασχοληθεί με μεταφράσεις,κάποιος ίσως με ποιοτικότερες φωτό,κλπ!Ο Μάρτιος είναι κοντά και αν υπολογίσουμε να δώσουμε τα άρθρα τουλάχιστον 20 μέρες με ένα μήνα πριν,τότε σημαίνει ότι πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά...Ακούω γνώμες...
Αδέρφια, εδώ ένα gallery έχουμε και με το ζόρι στέλνετε φωτογραφίες... Και δεν ζητάμε κάν κείμενο... 4-10 φωτό από τελειωμένα μοντέλα σας... 1024*768 και 100ΚΒ max... Και από τους 400+, έχουν στείλει 2...
Να θυμίσω στους συναδέλφους του forum ότι ο καιρός πλησιάζει για την εθνική μας εορτή (25 Μαρτίου) Έχω ετοιμάσει ένα αρθράκι και μερικές foto με το F-102A στην 1/48 για το ΑRC.ʼντε σιγά σιγά να μεζευώμαστε για μια δυναμική Ελληνική παρουσίαση στο ARC ελληνικών μοντέλων
M2K, EF2000, G-91R4... Δυναμικά όλοι μαζί και μην ξεχάσετε στο πάνω μέρος του κειμένου, Hellenic Indipendence Day...
Καλό θα ήταν. όσοι στείλουν άρθρο να στείλουν τουλάχιστον 3 βδομάδες πριν την 25η, για να προλάβει να τα ανεβάσει... Εγώ τα δικά μου τα έστειλα...