Εχμ, Γιάννη, λυπάμαι, αλλά νομίζω είσαι άκυρος φίλε. Χάλια είναι αυτό που έφτιαξες, εγώ θα το πετούσα κατ' ευθείαν στα σκουπίδια. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, έτσι που το 'κανες, καλύτερα πέτα το όλο στα σκουπίδια.
Μα καλά, είναι δυνατόν να μην έχεις φτιάξει τις τροχαλίες και οι μεντεσέδες να μην είναι κινούμενοι;;; Το συρματόσχοινο να μην είναι κανονικό συρματόσχοινο αλλά απλό συρματάκι; Ή διορθώνεις τα παραπάνω, ή μην ξαναποστάρεις τίποτα!!!

Να κάνω και μια σοβαρή παρατήρηση; Επειδή είσαι εσύ, όχι τίποτα άλλο και μιας που θα το κάνεις ανοιχτό, δεν τα κόβεις εντελώς να τα κάνεις από φύλλο χαλκού; Νομίζω δείχνουν αρκετά χοντρά για την κλίμακα...
Βέβαια, είναι πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές να το έχεις ήδη κάνει και λίγο αργότερα να μας ποστάρεις πάλι φωτογραφίες να τρίβουμε τα μάτια μας, αλλά... ε, έτσι να έχω να πω κι εγώ κάτι!

Ξεκαθαρίζω πάντως ότι εγώ π.χ. δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο. Απ' την άλλη βέβαια εγώ δεν θα έκανα ούτε τους μεντεσέδες, οπότε δεν είμαι μέτρο σύγκρισης. Και έτσι να το αφήσεις πάντως είναι σούπερ!!!
ʼντε, να πέφτει και λίγο χρωματάκι σιγά-σιγά όμως, ε;
Είσαι αρχηγός πάντως, indeed!!!