Πέτρο μου νομίζω ότι είμαι σαφής και αντιληπτός...
Δεν θα κρίνω εγώ σαν διαχειριστής το αν είναι σωστή μια κατασκευή ιστορικά ή όχι.
Αν ο ίδιος ο μοντελιστής δεν ενδιαφέρεται για το κομμάτι αυτό, δεν πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν από τους υπόλοιπους.
Αν τον ενδιαφέρει, τότε πρέπει να ακούσει και να μάθει ή να αντιπαραβάλει τις πηγές του.
Και στις δύο περιπτώσεις όμως, από τη στιγμή που ποστάρει δουλειά του, κρίνεται για το κατασκευαστικό κομμάτι αναλόγως με το τι δηλώσει.
Αν πχ έρθω εγώ και δηλώσω master, και σας δείξω φώτο από κάποιο μοντέλο μου, έχετε όλοι δικαίωμα να με πάρετε στο ψιλό, αφού επουδενί δε φθάνω τόσο ψηλά.
Και πάλι όμως, εμείς που υποτίθεται ότι βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, που θέλουμε να διδάξουμε τους νεότερους (όχι μόνο μοντελιστικά, αλλά και τρόπο συμπεριφοράς μέσα σε ένα χώρο που θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να υπάρχει ευγένεια, σοβαρότητα όπου χρειάζεται και αλληλοστήριξη), δεν χρειάζεται να αρχίζουμε τον άλλον στις φάπες, έστω και αν το αξίζει, με τα φούμαρα που μπορεί να μας έχει ποτίσει.
Στο ίδιο μήκος κύματος, είναι οι απόψεις μου και για όσους στέλνουν σε όλους και παντού, παλαμάκια, φιλάκια, αγκαλίτσες και μπράβο. Δε βελτιώνεται κανείς έτσι, αλλά ειλικρινά, δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει αυτό. Εκτός εάν θέλετε, να σβήνουμε χωρίς προειδοποίηση, όλα τα μηνύματα, που έχουν λιγότερες από δέκα λέξεις με το λιγότερο 6 γράμματα η καθεμία και δικαίωμα για ένα άρθρο και μια αντωνυμία μέσα σε κάθε περίοδο. Φροντίστε ΟΛΟΙ να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε ευγενώς και ευπρεπώς, και τότε όσοι δε μπορούν να συμμορφωθούν θα παίρνουν την άγουσα για τα αποδητήρια μόνοι τους. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά μοντελιστές.