0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πανω στο πυργο του LEO2A4 [στο κιτ] αναμεσα στις κεραιες εχει μια μικρη στρογγυλη βαση. αυτο πρεπει να το κοψεις.... [ειναι η βαση για τον αισθητηρα ανεμου-θερμοκρασιας του βλητικου υπολογιστη και δεν υπαρχει σε κανενα αρμα δικο μας η γερμανικο πλεον]επισης πισω στον πυργο [δεξια] εκει που κολλαμε ενα κομματι που ειναι ημικυκλικο..... αυτο το κομματι το ΒΑΖΟΥΜΕ και μαζι με το μικρο ορθογωνιο που φαινετε να ξεχωριζει[εκει πανω που το κολλησες] το βαφεις σκουρο πρασινο..[ειναι το σνορκελ-βαρελακι τις θυριδασ του αρχηγου μαζι με το δακτυλιο στεγανοποιησεως].....ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ....
Επειδή έχω να πάω στο γιατρό, θα τα δώσω πάλι το απόγευμα Δημήτρη...
Τι περαστικά...???? Στον Τάσο πάω... Εκεί που σφιγγόμουν χθές ξεκόλλησα ένα δόντι...
Ε ρε τι έχει να γίνει θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι!!! Φιλική συμβουλήΚώστα με το που θα κάτσεις στην καρέκλα χούφτωστον Βούτα του τα @ρχ... γερά και πες του ξεκινάμε γιατρέ μου, α και που'σαι δεν θα πονέσουμε, έτσι γιατρέ μου....
Ε καλά δεν κάνει και εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς χωρίς όργανα παρακολούθησης ο άνθρωπος... Οδοντίατρος είναι...