Καλησπέρα. Πολύ καλή δουλειά

Επειδή το θεματάκι το έχω μελετήσει ενδελεχώς και είναι μεα στα επόμενα προτζεκτάκια μου, θα σε βοηθήσω...
Σύμφωνα με τις πηγές μου, οι Autoblindes, περιήλθαν και χρησιμποιήθηκαν
μόνο απο τον ΕΛΑΣ.
Στις μάχες των Δεκεμβριανών συμμετείχαν μόνο 2 (τοσες "πρόλαβαν", να κατέβουν απο την Βοιωτία), εκ των οποίων, η μία καταστράφηκε ολοσχερως και η άλλη ακινητοποιήθηκε απο βλήμα στη μηχανή. Και οι δύο επιχείρησαν στην περιοχή του Θησείου- Γκάζι- Πετραλώνων.
Όσο αφορά το βάψιμο, ήταν βαμένες με "πράσινο", απο τα αποθέματα του Ε.Σ., πάνω απο την ιταλική παραλαγή (τα συγκεκριμένα δεν έπεσαν ποτέ στα χέρια των Γερμανών), είχαν στον πυργίσκο γραμμένο με άσπρη μπογιά το "ΕΛΑΣ" (Εθνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός), και οι πινακίδες τους, είχαν την ένδειξη ΕΣ - ΕΛΑΣ ΧΧΧ (τους αριθμούς δεν τους θυμάμαι, αλλά ο ένας αναγαφεται στο τεύχος 142 του περιοδικού "Στρατιωτική Ιστορία"
Όσο αφορά το δικό σου, πιστέυω με την αναγραφή στον πυργίσκο του ΕΛΑΣ, θα είσαι εντάξει, γιατί όσο αφορά τουλάχιστον το "πράσινο", μπορεί να σε βοηθήσουν οι γνώστες του χρωματισμού των οχημάτων του Ε.Σ. προπολεμικά (Όπως και εμένα εξάλλου).
Φιλικά Ορέστης