λοιπον θα πω τι εχω κανει μεχρι στιγμης......απο το τελευταιο update που ειχα κανει παλαιοτερα.
Λοιπον περαστηκαν πιο αγοιγμενο πρασινο.... και ξανοιξα τα πανελ ...τους πυραυλους...και οτιδηποτε εχει πρασινο.
επισης περαστηκε ολο το κιτ με παρκετινη....Long shine και γυαλιστερο βερνικι.
Περαστηκαν σηματα τα οποια ηταν σαν λαμαρινες..... ετσι ο φιλτατος JOHN-JOHN μου ειπε να τρις τριψω...οπως και εκανα.... και ετσι εγινε..... ηρθαν και λεπτυναν και εγιναν πιο ομαλες πανω στο μοντελο.
μετα περαστηκε βερκινι 3 φορες Ματ. Μεχρι στιγμης ήταν ολα ακρυλικα.
περαστηκε μετα τα στεγνωματα 3 ημερων, wash με raw umber .... burn umber και με ενα πολυ ελαφρυ μαυρο με burn umber.... και μετά ενα παρααααααα πολυυυ ελαφρυ φιλτρακι home made με λευκο+ raw umber (ολα λαδια τα παραπανω) ώστε να παρει κατι τις διαφορετικο ώς αποχρωση......αν και δεν το επηρεασε τρομερα....εδωσε μια διαφορετική υφη.
περασμα με ακρυλικο βερνικι..... ματ 2 χερια.... ελαφρυ.
το λευκο το πυραυλων μπροστα στο συστημα καθοδηγησης..... περαστηκε ακρυλικο λευκο..... μετα μαυ βερκινι......μετά διαφορες γρατζουνιες με το νυχι για να δειχνει οτι καπου εχει πετυχει σε κανενα κλαδι και γενικα μετα wash με τα παραπανω λαδια που εχω αναφερει.
Γενικα ολο ψεκαστηκε στο τελος ματ βερνικι.....
Οτιδηποτε μεταλικο οποσ φτιαργια...σφυρια.... και τσεκουρια..... περαστηκαν με BOLTGUN citadel .... και μετα με ελαφρυ μαυρο στεγνο πινελο.... και μετα τριψιμο με σκονη MIG σαν μεταλική σκονη δεν θυμαμαι ακριβως.
Οι πυραυλοι πισω περαστηκαν με σκονη MIG SMOKE BLACK ..... ελαφρυ και τις φυσηξα για να φυγει το πολυ.
Το δυσκολοτερο κομματι ηταν να κοληθουν οι πυραυλοι σωστα πανω στους φορεις οι οποιοι δυσκολα μπορεις να πεις οτι βρισκεις την σωστη γωνια τοποθετησης.
Το ικριωμα που υπαρχε διπλα απο τους πυραυλους σε αυτο ψεκαστηκε ξανοιγμενο πρασινο (βασικο grunze 303 + white+ yellow) ώστε να αναπαραστησει σωστα τις φθορες που γινονται απο ηλικιο και αλλα πολλα.
Το πριονι που βρισκεται πλαγιο περαστηκε με το BOLTGUN citadel και μετα ελαφρυ αραιομενο wash με μαυρο..... + στεγνο πινελο καθετα σαν βουτσα πανω σε αυτο και μετα σκονισματα με σκουριες κατι σαν τρεξιματα.
Το πεδιλο πισω περαστηκε με μαυρο και αυτωματως οπως ηταν βητηχτηκε στη σκονη του MIG την μεταλικη.....σκουπιστηκε με πινελο....και μετά περαστηκε ελαφρυ περασμα με ματ μαυρο με αερογραφο.
Το ξυλο πισω γδαρθηκε με σψριβερ....περαστηκε με σμαλτο καφε....μετα με αλλους 4 τονους καφε ακρυλικα για να δειχνει κορμος με διαφορους χρωματισμους.... και μετα σκονη dry mud σκονηστηκε αρκετα.... και μετα με το χερι βγηκε η περισσοτερη για να μεινει μονο στις εσοχες....
Το συστημα που ακουμπανε οι πυραυλοι οταν ήταν μαζεμενοι για να κινηθεί ολοκληρο....εκει ηταν κατι σαν λαστιχενια πατακια χρωματος πορτοκαλι...... 3-4 φωτο ειδα και ετσι τα εκανα και εγω πορτοκαλι... περαστηκαν και λευκο wash (προς φιλτρο εκανε) για να δειχνει βαθος.
αυτααααααα