Αγαπητοι μου συμφορουμιτες, καλησπερα σας....

Πριν απ'ολα, θα ηθελα να προλογισω την ιστορια του ξεκινηματος αυτου του συλλογου...

Ημασταν μια παρεα, αμουστακων ακομα παιδιων, που η ζωη μας ηταν και ειναι οτι εχει να κανει με την Πολεμικη Αεροπορια και την διαδωση του Αεροπορικου πνευματος....

Αυτος ο συλλογος,του οποιου εχω την τιμη να ειμαι μελος, εχει σαν σκοπο ακριβως αυτο που προανεφερα, την διαδωση του Αεροπορικου πνευματος,της Αεροπορικης ιδεας, και της αγαπης μας για την Πολεμικη Αεροπορια.
Ειναι το ξεκινημα ενος νεου συλλογου, ενος νεου "παιδιου" της Πολεμικης Αεροποριας, αποτελουμενο απο ατομα που κυριολεκτικα την λατρευουν και θα κανουν τα παντα γι'αυτην.
Σε αυτο το σημειο, θα ηθελα να ευχαριστησω τον Προεδρο μας, Παναγιώτη Ι. Παναγιωτόπουλο,κατοικο Ναυπακτου και γνησιο τεκνο της Π.Α μας, για την τιμη που μου εκανε και μου ανεθεσε τα καθηκοντα του εκπροσωπου τυπου του συλλογου....

Θα ηθελα να σας ενημερωσω, οτι ο Συλλογος μας βρισκεται στα πρωτα του βηματα,εχει εδρα την Ναυπακτο Αιτωλοακαρνανιας.... ειναι πολλα που πρεπει να γινουν ακομα, και θα σας κραταω ενημερους προσωρινα μεσα απο αυτο το φορουμ για τις οποιες εξελιξεις σχετικα με την πορεια του συλλογου...

Σας επισυναπτω το αποκομμα της εφημεριδας της Ναυπακτου που δημοσιευσε την ιδρυση του συλλογου...

Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να αναρτησω την χαιρετιστηρια επιστολη του Προεδρου μας, την οποια ελαβα πριν λιγο ,με σκοπο την κοινοποιηση της σε σας....
"Μετα απο μεγαλη προσπαθεια και αγωνια, κυνηγωντας ενα παιδικο ονειρο, καταφερα με την βοηθεια φιλων, και οχι μονο, να πραγματοποιησω αυτο το παιδικο ονειρο και να του δωσω σαρκα και οστα.... 
Αισθανομαι ιδιαιτερα συγκινημενος, αλλα ευτυχης με την ανταποκριση που ειχε η ιδρυση του συλλογου "Ικαρος" σε ολους εσας, τους φιλους της Π.Α και οχι μονο... 
Θελω να σας ευχαριστησω ολους για την ανταποκριση αυτη, αλλα και τους φιλους που με στηριξαν και με ενθαρυναν στην προσπαθεια μου αυτην... 
Υποσχομαι ο συλλογος "Ικαρος", να δωσει τον καλυτερο του εαυτο, για την διαδοση της Αεροπορικης ιδεας, εμπρακτα και δυναμικα και να αποτελεσει για ολους μας, κοινο σημειο αναφορας..." 
Με εκτιμηση
Παναγιώτης Ι. Παναγιωτόπουλος
Τηλεφωνο επικοινωνιας : 6977784386
Προεδρος Συλλογου Φιλων Πολεμικης Αεροποριας "ΙΚΑΡΟΣ"