0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΚ,πόσταρες τρια πράγματα εκεί και θες και μπράβο???ΤΕΛΕΙΩΝΕΕΕΕΕ!
Πολυ καλη δουελαι!Μπραβο!!!
ΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΕΝΑΣ MODERATOR,ΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ,ΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΛΙΤΣΑ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Απλά άψογος Λευτέρη,απλά Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ....
Λευτερη πολυ καλη δουλεια!! Αν κρινω απο το ορεκτικο φανταζομαι τι θα εχει για τη συνεχεια το μενου!Καλη συνεχεια!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Απριλίου 27, 2010, 01:51:37 πμΟΚ,πόσταρες τρια πράγματα εκεί και θες και μπράβο???ΤΕΛΕΙΩΝΕΕΕΕΕ! Θα συμφωνήσω με το πράμα Λευτέρη που θέλει να λέγεται αντμινιστράτορας , θέλουμε περισσότερα από εσένα.
όπως πάντα υπέροχη εργασία εχεις κάνει φίλε μου...... απλά όπως λένε και οι συνάδελφοι ...λιγο..... (αλλα καλο) ανυπομωνω να πέρνει σχήμα το εργαλειο για να θαυμάσουμε.
Το τι κάνεις καταπληκτική δουλειά φαίνεται από τις εικόνες δεν χρειάζεται παραπάνω σχόλια από αυτά των συναδέλφων.... Αλλά ρε φἰλε τὀσα 32άρια που τα βάζεις? Έχεις κάνα υπόστεγοστο back yard? Καλή συνέχεια! PS: Το μπαρουτοκάπνιασμα του κινητήρα
Υπέροχα βαψίματα Λευτέρη Καλή συνέχεια
Ρε καλό στον πάλι με το μέτρο φτιάχνεις (που λέει ο λόγος φτιάχνεις) εσύ αεροπλάνα
Great work so far Watching with interest as it progresses
Να πιάσω κάνα μπουρί γιατί έπαθα μια στέρηση ρε γαμώτο!!!!!
Αντε ακομα ενα Update !!! Φτιάχτηκε απο το μηδέν ο χώρος των πυρομαχικών και τα κουτιά τους!!! Βέβαια συγκρατήθηκα πολύ να μην το κάνω σουρωτήρι Μετά έκλεισε η άτρακτος και μπήκαν όλα στη θέση τους! Και μετά ακολουθεί Preshading με καφέ σκούρο, για να δοθεί ταλαιπωρημένη εικόνα στο μοντέλο!!! Ελπίζω να πετύχει Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!!
Καλά θα μας τρελάνεις;Χθες δε μου είπες οτι θα ποστάρεις μια και καλή στο τέλος;Α,φίλε Λευτέρη δεν παίζω Όσο για το χρέπι που φτιάχνεις...ε,μάλλον καλό θα γίνει Το preshade με μασκάρισμα το έκανες και βγήκε έτσι,είμαι σίγουρος (είδες που το κατάλαβα και αυτό )Γιατί δεν το παρατάς να φτιάξεις κάτι άλλο..ταλαιπωριέσαι και'συ,ταλαιπωρείς και 'μας Σοβαρά τώρα,Τι χέρι είναι αυτό που έχεις άνθρωπε Καλή συνέχεια Λευτέρη
Πολύ όμορφη κατασκευή Λευτέρη Μόνο που το preshading το βλέπω λίγο έντονο , αλλά θα δούμε πως θα το δουλέψεις και πως τελικά θα φανεί.Καλή συνέχεια και επιτυχία