Φιλε μου εχω εναν κρεσεντο και ειναι μια χαρα αερογραφος και μαλιστα βολευει αρκετα στο κρατημα λογω παχους.Βεβαια αυτο ειναι και θεμα συνηθειας.
Ειναι
"σκυλος μαυρος" στα δυαλιτικα,ασετον,νιτρα κλπ γιατι εχει τεφλον τσιμουχακι μπροστα στη βελονα και δε μασαει μια !
Ειναι ευελικτος και πανευκολος στο καθαρισμα λογω μπεκ τυπου "σταγονας" το κωνικο .......

......... αλαζει πανευκολα μπεκ βελονα και στα πολυ θετικα γενικα σε Badger ειναι τα
πολυ φθηνα ανταλακτικα του.
Απλα με τα ιδια χρηματα μπορεις να παρεις τον 150 που ειναι πολυ καλυτερος σε λεπτοδουλειες αλλα αλλη "μπαλα" ο 150.
Λιγο ποιο δυσκολος στο καθαρισμα απο τον 175 και αλλη φιλοσοσφια μπεκ.
Επισης με τα ιδια χρηματα περνεις εναν αξοπρεπεστατο Iwata αλλα τα ανταλακτικα του ακριβωτερα και δεν ξερω ποια μοντελα εχουν τεφλον για να αντεχουν τα δυαλιτικα.Αυτο μπορει να στο πει καποιος συναδελφος που ειναι κατοχος Iwata.
Με λιγα λογια τα δικα μου κριτιρια στον αερογραφο ειναι 3 ..... ευκολοκαθαριστος , αντοχη , φθηνα ανταλακτικα.Οι Badger με καλυπτουν στο 100% και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Δουλεια κανεις με ολους παντος.Διαβασε και εδω που ποσταρες ( Αερογραφοι & Air Compresors) περι αερογραφων και αποφασισε τι θες για τα μετρα σου.