Αποστολέας Θέμα: Gilles Villeneuve Tribute (στην 1/24)!  (Αναγνώστηκε 45489 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
Απ: Gilles Villeneuve Tribute (στην 1/24 και 1/20)!
« Απάντηση #175 στις: Μαρτίου 28, 2011, 05:18:24 μμ »
Αν δεν την έχει .....εγώ σταματάω τον μοντελισμό αυτοκινήτων και πιάνω άρματα ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #176 στις: Μαρτίου 28, 2011, 07:51:36 μμ »
Γιωργο πολυ καλη η δουλεια που'χεις κανει στο αμαξωμα.
Καλα ασταρωματα και βαψιματα!! ::salut:: ::salut:: ::salut::

Ακρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!!! Καλή συνέχεια, θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον!
Βαγγέλη και Alex σας ευχαριστώ πολύ...
Σύντομα θα υπάρχει update, αλλά οι σοβαρες εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη  :wink:
Έλπίζω να μην υπάρξει κάτι στραβό και να βγάλω άκρη με τα σήματα...

Κ επειδη εισαι καλο παιδι, παρε αυτο (αν δεν το εχεις ηδη) για να μπει διπλα στα αλογα :D
Έιμαι καλό παιδι μόνο οτνα κοιμάμαι.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αλλά ευχαριστώ για τη φώτο.
Πολύ θα ήθελα να είχα την αυθεντική με την υπογραφή του Gilles... αλλά που ...
Είχα μια με υπογραφή Κούλταρ (με προσωπική αφιέρωση ποαρακαλώ) αλλά την έσκισα όταν έπεσε πάνω του, ο Σουμάχερ στο Βέλγιο το 98, σίγουρος , τότε, για δολιότητα του Σκώτου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Χρήστο βέβαια, βιάζεσαι γιατί το tribute θα πάει στις F1 αμέσως μέτα... Αλλά θα ξεκινήσουμε από την Μ23 του 1977... Οπότε μέχρι την 126 του 82, έχουμε μέλλον...

Αν δεν την έχει .....εγώ σταματάω τον μοντελισμό αυτοκινήτων και πιάνω άρματα ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Πολύ θα ήθελα να μην την έχω, για να σε δω να ποστάρεις ναζιστικό κανόνι, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς προς το παρόν  :wink:  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #177 στις: Μαρτίου 29, 2011, 10:35:07 πμ »
::fahr39:: ::fahr09::

Αποσυνδεδεμένος .JOHNY.B.

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
« Απάντηση #178 στις: Μαρτίου 30, 2011, 05:07:44 μμ »
Εεεεμ σιγα μην ελεγες οτι δεν την εχεις και να σταματουσε ο Σταυρος τη ρενω...που αλλου θα εβρισκες τετοιο WIP Γιωργο;  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: ::salut::
Life sucks and then....you die!!!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #179 στις: Μαρτίου 30, 2011, 06:48:13 μμ »
Εεεεμ σιγα μην ελεγες οτι δεν την εχεις και να σταματουσε ο Σταυρος τη ρενω...που αλλου θα εβρισκες τετοιο WIP Γιωργο;  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: ::salut::
Μόνο και μόνο από τον ενθουσιασμό να τον δω να φτιάχνει κανόνι, θα μπορούσα να παραβλέψω το WIP  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Εξάλλου, θα παρατούσε τη Ρενώ και θα την έπερνα αυτούσια, να γλυτώσω και χρόνο... Θα άλλαζα βέβαια το δοχείο των υγρών φρένων  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #180 στις: Μαρτίου 30, 2011, 07:00:09 μμ »
Θα άλλαζα βέβαια το δοχείο των υγρών φρένων  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κόλλημα όμως με το δοχείο υγρών το άτομο :roll: :roll: :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #181 στις: Μαρτίου 30, 2011, 11:25:40 μμ »
Θα άλλαζα βέβαια το δοχείο των υγρών φρένων  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Κόλλημα όμως με το δοχείο υγρών το άτομο :roll: :roll: :roll: :roll:

Θα πάρω που θα πάρω ετοιματζίδικη δουλεία... να κάνω μια λ@λ@κία, για να βάλω την προσωπική μου σφραγίδα, το ʼΤΟΜΟ.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Chris_SD

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Περιστερι<-->Λαρισα
  • Φραγκούλης Χρήστος
« Απάντηση #182 στις: Μαρτίου 31, 2011, 12:24:22 πμ »
Εγω παλι προτεινω σε καποια "πιθανη" συνατηση να κανουμε μια ομαδικη αγορα ενος κανονιου κ να του ορμηξουμε ολοι μαζι :twisted: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 31, 2011, 10:25:25 πμ »
Αν έχει ποσταριστεί παραπάνω ζητώ συγνώμη

εδώ φαίνεται μονο το ταμπλώ αλλά από ότι βλέπω δεν μοιάζει με της 037...

&feature=related
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #184 στις: Μαρτίου 31, 2011, 07:55:03 μμ »
Αν έχει ποσταριστεί παραπάνω ζητώ συγνώμη
εδώ φαίνεται μονο το ταμπλώ αλλά από ότι βλέπω δεν μοιάζει με της 037...
Πάνο σε ευχαριστώ... Δεν το είχα δει και δεν έχει ποσταριστεί μέχρι τώρα...
Βέβαια δείχνει άλλη μια εκδοχή του εσωτερικού της Beta, διαφορετική από αυτές που εχω δει μέχρι τώρα...
Τελικά έχω χάσει τη μπάλα κι ακόμη δεν ξέρω τι χρώμα ήταν το εσωτερικό της κοντής έκδοσης...
Στις φώτο από το Giro di italia, που έχω ανεβάσει δείχνει πολύ σκούρο (μαύρο), σε αντίθεση με αυτό της μακριάς που είναι αλουμίνιο και μαύρο...
Μπερδεύτητα  :o ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #185 στις: Μαρτίου 31, 2011, 08:19:28 μμ »
Γιωργο στα εσωτερικα των αγωνιστικων επικρατει πολλες φορες ενα μπαχαλο...
Π.χ. στο 306 που εψαχνα το εσωτερικο γινοταν χαμος.Βρηκα λευκα,ασημι και στο χρωμα που ηταν βαμμενα εξωτερικα.
Το ιδιο συμβαινει σε πολλα αυτοκινητα.Οταν εχουν τρεξει με πολλα χρωματα και εχει γινει και καμια ανακατασκευη,γινεται της κακομοιρας απο την ποικιλια των χρωματισμων του εσωτερικου.
Πιστευω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αν εχεις φωτο απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο να ακολουθησεις οτι βλεπεις στη φωτο.
Ειδαλως κοιτα τι χρωμα ειναι στην πλειοψηφια τους. ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #186 στις: Μαρτίου 31, 2011, 08:24:47 μμ »
Γιωργο στα εσωτερικα των αγωνιστικων επικρατει πολλες φορες ενα μπαχαλο...
Π.χ. στο 306 που εψαχνα το εσωτερικο γινοταν χαμος.Βρηκα λευκα,ασημι και στο χρωμα που ηταν βαμμενα εξωτερικα.
Το ιδιο συμβαινει σε πολλα αυτοκινητα.Οταν εχουν τρεξει με πολλα χρωματα και εχει γινει και καμια ανακατασκευη,γινεται της κακομοιρας απο την ποικιλια των χρωματισμων του εσωτερικου.
Πιστευω το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αν εχεις φωτο απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο να ακολουθησεις οτι βλεπεις στη φωτο.
Ειδαλως κοιτα τι χρωμα ειναι στην πλειοψηφια τους. ::salut:: ::salut::
Βαγγέλη σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...
Δεν έχω ούτε μια φώτο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και η αναζήτηση ήταν άκαρπη. Έκανα ερώτηση στο AF, και δεν απάντησε κανένας...
Προσπαθώ να βγάλω άκρη από τις εξωτερικές που έχω (δες την προηγούμενη σελίδα..), αλλά δεν διαφωτίστηκα...  :(  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #187 στις: Μαρτίου 31, 2011, 08:25:34 μμ »
Η Βετούλα  :mrgreen: προχωράει αργά, αλλά προχωράει... Μετά το αμάξωμα λοιπόν, ασχολήθηκα με το σασί.
Αφαιρέθηκαν τα περισσεύματα της ρητίνης και ανοίχτηκαν οι τρύπες για τους άξονες. Επειδή δεν διαθέτω παχύμετρο, ακολουθήθηκε η επιστημονική διαδικασία της μετρήσεως δια της σύγκρισης... Αφού, επιλέχτηκε το κατάλληλο τρυπανάκι και μετά από πολλές μετρήσεις της συμμετρίας, οι θόλοι των τροχών τρυπήθηκαν. Προφανώς η διαδικασία είναι πολύ σημαντική, μιας και οποιαδήποτε απόκλιση, θα επιφέρει το λάθος «κάθισμα» του μοντέλου. Έτσι, αφού περάστηκαν οι άξονες, έγινε δοκιμή με ένα σετ προσωρινών τροχών.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Στη συνέχεια, έγινε έλεγχος των φωτογραφιών αναφοράς (της μακριάς έκδοσης, γιατι της κοντής δεν έχω  :oops:). Αποφασίστηκε λοιπόν, να ανοιχτούν τρύπες για τη δεσμίδα καλωδίων πίσω από τον πίνακα οργάνων και για τα χειριστήρια - διακόπτες δίπλα στο κάθισμα (πάνω στη κεντρική κονσόλα).
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ο λόγος που καθυστέρησε η δημοσίευση του post, άφορα την χρήση των πρώτων PE κομματιών στο κιτ. Αυτά αφορούν τα πίσω φτερά του αμαξώματος, τα οποία έπρεπε να κολληθούν πριν το αστάρωμα. Στην αρχή κολλήθηκαν με απλή κυανοακρυλική, αλλά μετά από λίγο ξεκόλλησαν. Έτσι χρησιμοποιήθηκε εποξική κόλλα δυο συστατικών (της tamiya). Τώρα όλα δείχνουν καλύτερά και πιο στέρεα...
Click to see the original size. Click to see the original size.

Μελετώντας τα διάφορά τμήματα του κιτ, έχω αρχίσει να συσσωρεύω απορίες...  :roll: Σας εκφράζω την πρώτη από αυτές... Τι είναι φίλοι μου αυτά τα ματζαφλέρια που μοιάζουν με δοχεία στο πίσω μέρος της κονσόλας? Παίζει τίποτα καλωδίωση που να ξεκινάει από αυτά και καταλήγει (πού???).  :?: :?: :?: :?:
Click to see the original size.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Nα είστε και να περνάτε, όλοι καλά... 
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jvolume

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #188 στις: Μαρτίου 31, 2011, 08:50:38 μμ »
Φίλε καλησπέρα.

Τι εννοείς αργά δηλαδή? Μια χαρά πάει. Τι να πούνε και άλλοι!!!!!
Εγώ πάντως βλέπω ότι προχωράς μια χαρά.

Για παχύμετρο δες εδώ: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10813.100.html
Το πήρα σήμερα με 10,99 και το βρίσκω εξαιρετικό για την τιμή του.Νομίζω ότι τα LIDL κλείνουν στις 9.00.Προλαβαίνεις.!!!

Τώρα για τις υπόλοιπες ερωτήσεις εγώ δεν......
Θα κάτσω όμως με ευλάβεια να διαβάσω αυτά που θα σου γράψουν ο Βαγγέλης και ο γκουρού-Σταύρος.

Καλή συνέχεια

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #189 στις: Μαρτίου 31, 2011, 08:56:06 μμ »
Αψογη η δουλεια σου Γιωργο οπως παντα αλλωστε!!!
Θα ψαξω και'γω για το χρωματισμο μηπως βρω τιποτε.
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #190 στις: Μαρτίου 31, 2011, 09:29:02 μμ »
Γιωργο βρηκα ενα βιβλιο,δεν ξερω αν θα σου ειναι χρησιμο....
http://www.allcollection.net/car-data-turbo-lancia-beta-montecarlo-1979-1981-gr-5-year-history-and-technical-data~x24921038

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #191 στις: Μαρτίου 31, 2011, 09:38:15 μμ »
Για παχύμετρο δες εδώ: http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,10813.100.html
Το πήρα σήμερα με 10,99 και το βρίσκω εξαιρετικό για την τιμή του.Νομίζω ότι τα LIDL κλείνουν στις 9.00.Προλαβαίνεις.!!!
Θα το χτυπήσω άυριο πρωί... Καλή τιμή δείχνει...

Αψογη η δουλεια σου Γιωργο οπως παντα αλλωστε!!!
Θα ψαξω και'γω για το χρωματισμο μηπως βρω τιποτε.
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut:: ::salut::
Γιωργο βρηκα ενα βιβλιο,δεν ξερω αν θα σου ειναι χρησιμο....
http://www.allcollection.net/car-data-turbo-lancia-beta-montecarlo-1979-1981-gr-5-year-history-and-technical-data~x24921038
Βαγέλη σε ευχαριστώ για το ψάξιμο... Το βιβλίο δείχνει καλό...
Μπορεί να το τιμήσω... ʼλλωστε έχουμε και την Beta της Esci...

::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #192 στις: Μαρτίου 31, 2011, 10:29:21 μμ »
Γιωργο κοιτα κι αυτο αν δεν το εχεις δει.Τις φωτο του drizzt.
Εδω φαινεται μαυρο το εσωτερικο και μεταλλικο μονο το κεντρικο τουνελ
http://www.modellismo.net/forum/statico-work-progress/89159-auto-lancia-beta-montecarlo-turbo-1-24-a.html

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #193 στις: Μαρτίου 31, 2011, 10:44:17 μμ »
Κι εδω σ'ενα μοντελο μαυρη ειναι,με μεταλλικο στο κεντρο
http://enuefu43mod.blogspot.com/2010/03/lancia-beta-montecarlo-giro-ditalia.html

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #194 στις: Μαρτίου 31, 2011, 11:09:22 μμ »
http://enuefu43mod.blogspot.com/2010/03/lancia-beta-montecarlo-giro-ditalia.html
YOU ARE MY H(I)ERO  :) ::salut:: ::salut:: ::salut::
Τί έκανε ο Γιαπωνέζος στην 1/43 :?: :!:... Εδω λέω να σταματήσω τη δικιά μου και να ξεκινήσω ένα Σπιτφάιρ... :mrgreen: Μα, ταμπελάκια για τους διακόπτες στη 1/43... Γίνεται :?: :!: :!: :!: :!:
 ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #195 στις: Μαρτίου 31, 2011, 11:25:37 μμ »
YOU ARE MY H(I)ERO  :) ::salut:: ::salut:: ::salut::
Τί έκανε ο Γιαπωνέζος στην 1/43 :?: :!:... Εδω λέω να σταματήσω τη δικιά μου και να ξεκινήσω ένα Σπιτφάιρ... :mrgreen: Μα, ταμπελάκια για τους διακόπτες στη 1/43... Γίνεται :?: :!: :!: :!: :!:
 ::salut::

Τι να μας πει και ο Γιαπωνεζος! :lol:
Η δικια σου ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καλυτερη!Αντε να μας βγαλεις ασπροπροσωπους!! :lol:
Βασικα απ'οσα μοντελα ειδα ηταν το μονο που μου εμοιαζε σωστο γι'αυτο το εβαλα.
Καλη συνεχεια! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #196 στις: Απριλίου 01, 2011, 08:47:13 πμ »
Μελετώντας τα διάφορά τμήματα του κιτ, έχω αρχίσει να συσσωρεύω απορίες...  :roll: Σας εκφράζω την πρώτη από αυτές... Τι είναι φίλοι μου αυτά τα ματζαφλέρια που μοιάζουν με δοχεία στο πίσω μέρος της κονσόλας? Παίζει τίποτα καλωδίωση που να ξεκινάει από αυτά και καταλήγει (πού???).  :?: :?: :?: :?:

Το πίσω κουτάκι μάλλον ήταν ρελέ. Το εμπρός όμως σίγουρα ήταν το κουτί του Peltor.

Δεν νομίζω πάντως να είχαν διαφορά τα υλικά του κόκπιτ στη κοντή και μακρυά έκδοση. Αλουμίνιο το τούνελ, μαύρο το υπόλοιπο.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #197 στις: Απριλίου 01, 2011, 11:14:46 πμ »
Το πίσω κουτάκι μάλλον ήταν ρελέ. Το εμπρός όμως σίγουρα ήταν το κουτί του Peltor.
Σταυρό, ήμουν σίγουρος ότι θα το ήξερες...  :)
Αλλά γίνε λίγο πιο σαφής σε παρακαλώ, γιατί πάλι τα ρέλε και τα Peltor δεν μου λένε πολλά .... ::newbie::
Δηλαδή τι κάνουν (να μάθουμε κ τίποτα), τι χρώμα είναι συνήθως, έχουν καλωδίωση?

Δεν νομίζω πάντως να είχαν διαφορά τα υλικά του κόκπιτ στη κοντή και μακριά έκδοση. Αλουμίνιο το τούνελ, μαύρο το υπόλοιπο.
Στάυρο, στις φώτο των μακρυκάπουλων Beta ξεχωρίζει αλουμίνιο στο πάτωμα και κυρίως στη πλάτη της καμπίνας... Μάλιστα, το τελευταίο διακρίνεται καθαρά από τις εξωτερικές φώτο.

Στις λίγες φώτο του αυτοκινήτου που φτιάχνω, από έξω, η πλάτη τουλάχιστον, δείχνει πολύ σκούρη και δύσκολα μπορεί να είναι μαύρη...(τις φώτο τις έχω ανεβάσει, όλες στην προηγούμενη σελίδα). Για αυτό μπερδεύτηκα...
Επίσης ένα παιδί στο AF, έφτιαξε τη μοναδική που έχω δει, με μαύρο εσωτερικό και την πλάτη ένα κρεμ-καφέ :!: Κάτι σαν Stratos δηλαδή... Πιάσε το αυγό και κουρευτώ...
Προφανώς ο Γιαπωνέζος, του Βαγγέλη  :mrgreen:, κάτι παραπάνω ήξερε και έκανε την κονσόλα αλουμινένια και το υπόλοιπο μαύρο. Αυτό θα κάνω κι εγώ...
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις περεταίρω απαντήσεις στο θέμα ρελέ και Peltor  :wink:  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #198 στις: Απριλίου 01, 2011, 11:54:03 πμ »
Αλλά γίνε λίγο πιο σαφής σε παρακαλώ, γιατί πάλι τα ρέλε και τα Peltor δεν μου λένε πολλά .... ::newbie::
Δηλαδή τι κάνουν (να μάθουμε κ τίποτα), τι χρώμα είναι συνήθως, έχουν καλωδίωση?
Στη πρώτη φωτό που έχεις ανεβάσει φαίνεται ένα μέρος των ρελέ ανάμεσα στα καθίσματα. Είχαν συνήθως σχήμα κύβου σε λευκό ή ασημί χρώμα. Τα ρελέ είναι ηλεκτρομαγνητικοί διακόπτες όπου αντί για manual on-off, χρησιμοποιούμε  ηλεκτρικό σήμα χαμηλής έντασης.
To Peltor είναι η ενδοσυνεννόηση ανάμεσα στα κράνη οδηγού-συνοδηγού. Ενας μικρός ενισχυτής σε σχήμα και μέγεθος μισού ραδιοκασετόφωνου, μαύρου χρώματος με δύο διακόπτες και ένα λαμπάκι.

Δεν νομίζω πάντως να είχαν διαφορά τα υλικά του κόκπιτ στη κοντή και μακριά έκδοση. Αλουμίνιο το τούνελ, μαύρο το υπόλοιπο.
Στάυρο, στις φώτο των μακρυκάπουλων Beta ξεχωρίζει αλουμίνιο στο πάτωμα και κυρίως στη πλάτη της καμπίνας... Μάλιστα, το τελευταίο διακρίνεται καθαρά από τις εξωτερικές φώτο.
Στις λίγες φώτο του αυτοκινήτου που φτιάχνω, από έξω, η πλάτη τουλάχιστον, δείχνει πολύ σκούρη και δύσκολα μπορεί να είναι μαύρη...(τις φώτο τις έχω ανεβάσει, όλες στην προηγούμενη σελίδα). Για αυτό μπερδεύτηκα...
Επίσης ένα παιδί στο AF, έφτιαξε τη μοναδική που έχω δει, με μαύρο εσωτερικό και την πλάτη ένα κρεμ-καφέ :!: Κάτι σαν Stratos δηλαδή... Πιάσε το αυγό και κουρευτώ...
Προφανώς ο Γιαπωνέζος, του Βαγγέλη  :mrgreen:, κάτι παραπάνω ήξερε και έκανε την κονσόλα αλουμινένια και το υπόλοιπο μαύρο. Αυτό θα κάνω κι εγώ...
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις περεταίρω απαντήσεις στο θέμα ρελέ και Peltor  :wink:  ::salut::
Ισως δεν εκφράστηκα σωστά. Τούνελ και πίσω μέρος αλουμίνιο, το υπόλοιπο μαύρο (ματ συνήθως).

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #199 στις: Απριλίου 01, 2011, 07:51:57 μμ »
Στάυρο πολυ κατατοπιστικός... Σε ευχαριστώ για τα δωρέαν μαθήματα...  :wink:

Να υποθέσω οτι το καλώδιο που φαίνεται δίπλα στο κάθισμα (κόκκινο τετραγωνάκι) φεύγει από την ενδοσυνεννόηση? Ή είναι κάποιο σωληνάκι για υγρά?
Τέλος κάνω λάθος οτι, στη φώτο, φαίνεται η πλάτη μαύρη?
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και τα σχολιά σας  ::salut::

Tags: