Η Βετούλα

προχωράει αργά, αλλά προχωράει... Μετά το αμάξωμα λοιπόν, ασχολήθηκα με το σασί.
Αφαιρέθηκαν τα περισσεύματα της ρητίνης και ανοίχτηκαν οι τρύπες για τους άξονες. Επειδή δεν διαθέτω παχύμετρο, ακολουθήθηκε η επιστημονική διαδικασία της μετρήσεως δια της σύγκρισης... Αφού, επιλέχτηκε το κατάλληλο τρυπανάκι και μετά από πολλές μετρήσεις της συμμετρίας, οι θόλοι των τροχών τρυπήθηκαν. Προφανώς η διαδικασία είναι πολύ σημαντική, μιας και οποιαδήποτε απόκλιση, θα επιφέρει το λάθος «κάθισμα» του μοντέλου. Έτσι, αφού περάστηκαν οι άξονες, έγινε δοκιμή με ένα σετ προσωρινών τροχών.

Στη συνέχεια, έγινε έλεγχος των φωτογραφιών αναφοράς (της μακριάς έκδοσης, γιατι της κοντής δεν έχω

). Αποφασίστηκε λοιπόν, να ανοιχτούν τρύπες για τη δεσμίδα καλωδίων πίσω από τον πίνακα οργάνων και για τα χειριστήρια - διακόπτες δίπλα στο κάθισμα (πάνω στη κεντρική κονσόλα).

Ο λόγος που καθυστέρησε η δημοσίευση του post, άφορα την χρήση των πρώτων PE κομματιών στο κιτ. Αυτά αφορούν τα πίσω φτερά του αμαξώματος, τα οποία έπρεπε να κολληθούν πριν το αστάρωμα. Στην αρχή κολλήθηκαν με απλή κυανοακρυλική, αλλά μετά από λίγο ξεκόλλησαν. Έτσι χρησιμοποιήθηκε εποξική κόλλα δυο συστατικών (της tamiya). Τώρα όλα δείχνουν καλύτερά και πιο στέρεα...

Μελετώντας τα διάφορά τμήματα του κιτ, έχω αρχίσει να συσσωρεύω απορίες...

Σας εκφράζω την πρώτη από αυτές... Τι είναι φίλοι μου αυτά τα ματζαφλέρια που μοιάζουν με δοχεία στο πίσω μέρος της κονσόλας? Παίζει τίποτα καλωδίωση που να ξεκινάει από αυτά και καταλήγει (πού???).

:

:

:

:

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Nα είστε και να περνάτε, όλοι καλά...
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...