Αγαπητοι συναδελφοι καλησπέρα σας,
Πριν απο μια βδομάδα αποφάσισα κοιτώντας στο στοκ μου να φτίαξω ενα απο τα γεράκια που είχα.ειδα (καλυτερα μαλλον ζαχάρωσα

)το F-16 της tamiya αλλα και κατι CFT ριτινενιες που μου ειχαν ξεμεινει.και λεω γιατι να μην φτιαξω ενα F-16 της 347 Moιρας συμφωνα με την "αναβάθμιση" που ακουγεται οτι θα τους γίνει?
Νομίζω οτι ειναι ενα εντελώς ξεχωριστό θέμα και ετσι θέλοντας το παρθενικό μοντελο που θα παρουσιάσω στο modelclub,θα εχω την χαρα να φτίαξω ενα what if γεράκι της αεροπορίας μας που τελικά ποιος ξερει μπορει στο τελος να γίνει και υπαρκτό.
Ποιο αναλυτικά:
i) Ως βαση θα χρησιμοποιηθεί το F-16 block 50 της tamiya με μοναδικη προσθήκη την προεκταση του αλεξιπτωτου πεδησης απο το κιτ της kinetic.
ii) Το μοντέλο θα φτιαχτεί με τον αγαπημένο μου τρόπο δηλαδή σκέλη κλειστά και σε βαση φορτωμένο μέχρι τ'αυτιά.

Και εδώ σας παρουσιάζω στις παρακατω φωτο την μεχρι τωρα πρόοδο μετα και απο το ασταρωμα το οποιο σε πολλα σημεια ξεβάφτηκε με ασετον προκειμένου να εχω αυτή την φυσική φθορα που εχουν και τα κανονικα.
Ελπίζω να σας αρέσει..

περιμένω με χαρά τις κριτικές σας αλλα και της χρησιμες συμβουλές σας για να το βγαλω οσο το δυνατόν καλυτερο.
Σωτήρης