Παιδες ευχαριστω ναστε καλα

Γιά την ηλικία σου (3 ετών παιδί
) καλό το έφτιαξες...........
Έτσι όμως που έγραψες την εισαγωγή,μου φάνηκε σαν να το 'καθάρισες' εντός του Σαββατοκύριακου.............βρε λες

Γράψε δυό λόγια καί γιά τα χρώματα που χρησιμοποίησες. Μην σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι......... 
Νικοληδες x3 τα χρωματα ειναι αλλη μια φορα με την

αλαθανστη 
μεθοδο του οφθαλμου

Testors 2110 Italian Sand και Testors 2060 Raf Dark Green.Για το μαυρο ειναι το 33 της Humbrol και ειναι το μονο που εγινε με πινελακι.
Η υπολοιπη παραλλαγη το 2χρωμο εγινε με μασκολ.
ΩΠΑΑ!!!!!
Κουκλί ρε Μήτσο!!!!
Αν σου πω ότι το ζαχάρωνα το συγκεκριμένο,αλλά από την Hasegawa,και έψαχνα να βρω κατάλληλα σήματα? Και το έχει έτοιμο η hobbyboss?
Ναι γιωργο τα εχει μονο και μονο για τα σηματα να το παρεις παλι τσαμπα ειναι ........στο προφιλ φενεται και το πολυβολο μπροστα σε ευθεια θεση .....

Βέβαια, ως λάτρης των ισραηλινών θεμάτων, θα μου άρεσε και το μονόχρωμο ισραηλινό με τη ζωγραφισμένη κόμπρα κατά μήκος της ατράκτου.

Λες και τοξερα οτι θα τολεγες "παπακια"

Η αληθεια ειναι οτι τον ζαχαρωνα και τον οφις

Να οι ελικοπτεράδες που ξεπετάγονται σιγά-σιγά εδω μέσα... 
Ξεμυτιστε ελευθερα

και η εξαγωγή του κινητήρα θέλει μάλλον βάψιμο με κάποιο άλλο μεταλλικό χρώμα,γιατί αυτό φαίνεται λίγο "πεθαμένο".
Η εξαγωγη ειναι κατραμι δες και στο airliners φωτος δεν ειναι μεταλλικου "τυπου".
Στην κοπη της πιτας δεν το αγορασες αν θυμαμαι καλα???
Καλα θυμασαι Νοντα !
Πολύ ωραίο το ελικοπτέρι!
Κάνε ένα κόπο ακόμα και βάψε τα φωτα θεσης που ξεχνάω και εγω πάντα! 
Το δικιο σου το εχεις γατε αλλα τι
τελειωμενο μοντελο θαταν αν ολα ειχαν βαφτει

Σουζαρει και λιγο η κανω λαθος? 
Δεν κανεις καθολου λαθος.Μαλιστα οταν εβαλα ρουκετες και πυραυλακια τι κερατα ειναι αυτα αρχισε να μπαταρει.Θα δηξει σε κανα μηνα αν εχει γινει "σαυρα" στο πατωμα !