Αποστολέας Θέμα: Mauthausen  (Αναγνώστηκε 22954 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Απ: Mauthausen
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 23, 2013, 02:08:53 πμ »
Μεγάλο σε όγκο διόραμα, το οποίο από ότι φαίνεται σε κούρασε και το βαρέθηκες σαν κατασκευή. Μπράβο σου για την προσπάθεια, αλλά έχει θέματα όπως η συμετρία στους τοίχους και τις κολώνες, η ανατομία στις φιγούρες και το μάλλον βιαστικό βάψιμο. Πάνω στην κολώνα στην τελευταία φωτογραφία, τι έχει? Φαίνονται κάτι άσχετα τούβλα πάνω της. Επίσης την σβάστιγκα στον αετό, γιατί την έβαλες στο photoshop? Φαίνεται από τα pixels.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 23, 2013, 11:50:08 πμ »
Η σβαστικα εγινε ετσι πειραματικα για να δω αν μπορω να αναπαραστησω  μεταλλο βαθουλωμενο εξ αλλου δεν εχει σημασια διοτι δεν φαινεται (ο αετος ειναι απο εξω και δεν ξερω αν ειναι "διπλης οψεως") επισης σαν σχεδιο ειδα πολλες βερσιον φορεμενες
αλλα οπως ειπες και δυσκολο και ισως αργοτερα το ξαναδω οταν τελειωσουν τα πολλα

Μεγάλο σε όγκο διόραμα, το οποίο από ότι φαίνεται σε κούρασε και το βαρέθηκες σαν κατασκευή. Μπράβο σου για την προσπάθεια, αλλά έχει θέματα όπως η συμετρία στους τοίχους και τις κολώνες, η ανατομία στις φιγούρες και το μάλλον βιαστικό βάψιμο. Πάνω στην κολώνα στην τελευταία φωτογραφία, τι έχει? Φαίνονται κάτι άσχετα τούβλα πάνω της. Επίσης την σβάστιγκα στον αετό, γιατί την έβαλες στο photoshop? Φαίνεται από τα pixels.

Το θεμα για μενα ειναι η υποθεση που δειχνει η κατασκευη κυριως αυτη
η σβαστικα μπηκε ετσι (και ειναι ολοφανερο οτι εχει μπει επι τουτου.....καπακι) διοτι ειχε γινει ενα θεμα με τη λαθος φορα (δες το στη σελιδα τρια)αλλα και ετσι οπως ειναι η σβαστικα απο πισω δεν φαινεται και απλα προστεθηκε ετσι ως αναφορα σωστης φορας και μονο....καθως δεν υπαρχει στο τελικο

Δευτερο συμφωνω οτι  ισως και να εχεις δικιο για τα θεματα που αναφερεις περι συμμετριας,βαψιματος κλπ (καλλυτερα δεν θα ηταν να να τα  επισημανες, κατα την κατασκευη?) τωρα ειναι αργα για καποια διορθωση
για τα υπολοιπα και λιγα λες (μου ειπαν και για γεννητικα οργανα αλλου)αλλα δυστυχως ,Αλεξ,αυτες ειναι οι δυνατοτητες μου

Ο ογκος ηταν πραγματι μεγαλος και με κουρασε αλλα δεν ειναι ο λογος που το βαρεθηκα(ναι και αυτο ισχυει ) οπως το αντεληφθης
αλλα κυριως και  αλλα πραγματα καποιες φορες επιδρουν στη διαθεση οπως σιγουρα θα ξερεις και εσυ

κλεινοντας μιας και το θεμα ειναι ειναι  ο μοντελισμος για τις στιγμες που δινει να σου πω οτι χαρηκα για οτι θετικο βρηκες και να σε ευχαριστησω για τις παρατηρησεις καθως και ολους τους συναδελφους που εδειξαν ευαισθησια στην ιδεα του εργου και σχολιασαν
ειτε θετικα ειτε αρνητικα

ελπιζω σε καλες κατασκευες για ολους
Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 23, 2013, 01:55:02 μμ »
Εντυπωσιακότατη και πολύπλοκη κατασκευή (οπότε και λογικό να έχει κάποια θεματάκια). Πολύ δύσκολο και μακάβριο θέμα όμως βρε Δημήτρη διάλεξες, πρέπει να'χεις πολύ γερό στομάχι για ν'άντεξες όλη αυτή την κατασκευή. Εύχομαι να "ρεφάρεις" με το επόμενο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 23, 2013, 03:44:48 μμ »
ψαχνοντας και βλεποντας τοσες εικονες αρρωσταινει κανεις μα ετσι ειναι......

το ειχα πει και τοτε που εψαχνα

Εντυπωσιακότατη και πολύπλοκη κατασκευή (οπότε και λογικό να έχει κάποια θεματάκια). Πολύ δύσκολο και μακάβριο θέμα όμως βρε Δημήτρη διάλεξες, πρέπει να'χεις πολύ γερό στομάχι για ν'άντεξες όλη αυτή την κατασκευή. Εύχομαι να "ρεφάρεις" με το επόμενο  ::salut::

ετσι ειναι Νικο
Τωρα ετοιμος ειμαι να ρεφαρω  :mrgreen: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 24, 2013, 09:50:59 μμ »
Έχω ανοίξει αρκετές φορές το θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να γράψω κάτι.

Είδα και τις απαντήσεις που πήρες εδώ: http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1369217150/The+camp

Απλά θα πω ότι συμφωνώ με ΟΛΕΣ τις απόψεις αλλά και τις απαντήσεις σου.

Δύσκολο θέμα για το στομάχι μου...

Αποσυνδεδεμένος KWSTAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: PERISTERI_ATHENS
  • There are no perfect models but we will keep tryin
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 24, 2013, 10:21:49 μμ »
Πολύ καλό το σύνολο και το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να το δω από κοντά στην επόμενη έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 24, 2013, 11:32:14 μμ »
Έχω ανοίξει αρκετές φορές το θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να γράψω κάτι.

Είδα και τις απαντήσεις που πήρες εδώ: http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1369217150/The+camp

Απλά θα πω ότι συμφωνώ με ΟΛΕΣ τις απόψεις αλλά και τις απαντήσεις σου.

Δύσκολο θέμα για το στομάχι μου...

Στην αρχη ειπα τι λεει ο Φιλ ,αφου οι μισοι λενε οχι και οι αλλοι ναι ,συμφωνεις με ολους?
μετα συνειδητοποιησα οτι και εγω συμφωνω με ολους
Ειναι παντως ενα ερωτημα τελικα αν καποια θεματα πρεπει να τα αγγιζεις η οχι
Καποιες στιγμες ενοιωσα την αναγκη να το αποσυρω,βλεποντας την μοναδικοτητα στο δικτυο και σκεφτομενος οτι πιθανον,με κατι τετοιο θιγονται καταστασεις και κατ επεκταση το φορουμ αλλα οπως ειχα πει τοτε "οτι αρχιζει πρεπει και να τελειωνει"
Τελικα εξελιχθηκε σε φιλοφικη συζητηση περισσοτερο και πολυ λιγοτερο σε μοντελιστικη εξαιροντας βεβαια δυο προσωπικα μαιηλς
υβριστικα γιατι δεν μπηκε η σβαστικα (που και πραγματικα δεν φαινεται απο μεσα) και ενα αλλο περι γεννητικων οργανων(μανια και αυτη)
ηταν ισως το μοναδικο ποσταρισμα μου χωρις :mrgreen:και σκληρο για τα στομαχια πολλων οπως και  του δικου μου
τωρα επιστροφη στα κλασσικα εκτος και αν.........
 ::salut::

Πολύ καλό το σύνολο και το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να το δω από κοντά στην επόμενη έκθεση.

Κωστα σε ευχαριστω  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 24, 2013, 11:50:17 μμ »
Τελικά διαβάζοντας όσα γράφτηκαν στο ML αλλά και από τις πρώτες σκέψεις που έκανα κι εγώ όταν το πρωτόδα, το όλο δημιούργημά σου Δημήτρη δεν πρέπει να κριθεί σαν ένα μοντελιστικό διόραμα απλά αλλά σαν έργο τέχνης, σαν ένα 3D πίνακα ζωγραφικής ας πούμε. Και μπορεί να είναι μακάβριο μεν, αλλά σαν τέτοιο αποδίδει ότι πρέπει ν'αποδώσει γλαφυρότατα και τέλεια, ρίχνοντας γροθιά στο στομάχι.  :wink:

Αποσυνδεδεμένος paliosdimitris

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: πτολεμαιδα
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 29, 2013, 09:55:49 μμ »
Φίλε τρομερό το θέμα σου .
Το παρακολουθώ απο την αρχή και μπορ'ω να πώ οτι έχει πετύχει την ατμόσφαιρα της εποχής.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 30, 2013, 02:31:35 πμ »
Τελικά διαβάζοντας όσα γράφτηκαν στο ML αλλά και από τις πρώτες σκέψεις που έκανα κι εγώ όταν το πρωτόδα, το όλο δημιούργημά σου Δημήτρη δεν πρέπει να κριθεί σαν ένα μοντελιστικό διόραμα απλά αλλά σαν έργο τέχνης, σαν ένα 3D πίνακα ζωγραφικής ας πούμε. Και μπορεί να είναι μακάβριο μεν, αλλά σαν τέτοιο αποδίδει ότι πρέπει ν'αποδώσει γλαφυρότατα και τέλεια, ρίχνοντας γροθιά στο στομάχι.  :wink:

Φίλε τρομερό το θέμα σου .
Το παρακολουθώ απο την αρχή και μπορ'ω να πώ οτι έχει πετύχει την ατμόσφαιρα της εποχής.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 31, 2013, 02:51:59 μμ »
Το αν το θέμα είναι πετυχημένο ή όχι εξαρτάται και από τα συναισθήματα που σου προκαλεί αλλά και τη αρτιότητα. Πάντως στα διοράματα για μένα πάντα μετράει η πρώτη εντύπωση. βλέποντας το πρώτη φορά αισθάνθηκα θλίψη και ένα δάγκωμα στο στομάχι, άρα έχει πετύχει το σκοπό του. Από εκεί και πέρα παντού μπορεί να υπάρχουν  λάθη ή λαθάκια. Αλά εμένα αρκετή ώρα με απασχόλησε το θέμα και το συναίσθημα που βγάζει. Τη θεωρώ πολύ καλή δουλειά και φυσικά τολμηρή και πρωτότυπη. Απορώ με τι κουράγιο το τελείωσες.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 31, 2013, 11:52:13 μμ »
Εγω παιδια θα διαφωνησω λιγο στο θεμα οτι ειναι μακαβριο και αλλα τετοια τα οποια γραφτηκαν....
Πιστευω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να καταφερεις κατι τετοιο.Και σε αυτο θα μεινω εγω φιλε Δημητρη....οτι δεν καταφερες να μου περασεις τα παραπανω στοιχεια κατι το οποιο θα ηθελα και δεν θα σε εκρινα αρνητικα αν το καταφερνες.

Εγω κρινω μια δουλεια καθαρα μοντελιστικα τεχνικα σκηνοθετικα χρωματικα κ.τ.λ. Το τι μυνημα θελει ο καθενας να περασει ειναι δικαιωμα του.
Οπως και να εχει  το οτι το τολμησες απο εμενα εχεις ενα μπραβο.Το επομενο θα ειναι πολυ καλυτερο φιλε αλλα και αν δεν ειναι.......δεν θα εχεις κανενα λογο να απολογηθεις σε κανενα. ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 02, 2013, 02:37:03 μμ »
Εγω παιδια θα διαφωνησω λιγο στο θεμα οτι ειναι μακαβριο και αλλα τετοια τα οποια γραφτηκαν....

Γιωργο  ::salut::

Το αν το θέμα είναι πετυχημένο ή όχι εξαρτάται και από τα συναισθήματα που σου προκαλεί αλλά και τη αρτιότητα.

Δημητρη  ::salut::

Κυριοι καθε αποψη σεβαστη και κυριως χρησιμη ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 02, 2013, 05:29:02 μμ »

Δημήτρη καλησπέρα! Συμφωνώ με τον νίνο, αλλά και με άλλους προλαλύσαντες... Πρόσφατα μάλιστα είχα ένα θέμα με ένα γκαλερίστα που προσπαθούσε να με πείσει ότι ο μοντελισμός δεν είναι τέχνη και ούτε μπορεί να γίνει... Πολύ καλή δουλειά!
Καλή συνέχεια στα επόμενα!
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 04, 2013, 11:52:07 πμ »
Δημήτρη καλησπέρα! Συμφωνώ με τον νίνο, αλλά και με άλλους προλαλύσαντες... Πρόσφατα μάλιστα είχα ένα θέμα με ένα γκαλερίστα που προσπαθούσε να με πείσει ότι ο μοντελισμός δεν είναι τέχνη και ούτε μπορεί να γίνει... Πολύ καλή δουλειά!
Καλή συνέχεια στα επόμενα!
Χρηστο  ο μοντελισμος δεν ξερω αν ειναι τεχνη μπορει ομως να πλησιασει κατω απο καποιες συνθηκες(μεγαλη κουβεντα αυτη)
σε ευχαριστω φιλε ::salut::

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 24, 2013, 12:49:13 μμ »
Συγχαρητήρια Δημήτρη,αυτή η δουλειά είναι  ::icon_antegeia::
...περιμένω την ολοκλήρωσή της.

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 24, 2013, 01:08:40 μμ »
Νικολα εχει τελειωσει και αναπαυεται εν ειρηνη ..πλεον
ευχαριστω ::salut::

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 24, 2013, 02:24:23 μμ »
Αν και περίεργο σαν θέμα, θα πω οτι είναι απλά υπέροχο στην εκτέλεση. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ  ::thumbleft:: ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 15, 2013, 11:43:01 πμ »
ʼν και το θέμα σου ανακατεύει το στομάχι τόσο που να έχει κανείς τάσεις προς... εξαγωγή, είναι υπέροχο όπως είπαν και οι προηγούμενοι.
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 15, 2013, 09:59:10 μμ »
Νικολα εχει τελειωσει και αναπαυεται εν ειρηνη ..πλεον
ευχαριστω ::salut::
οκ :wink:

Tags: